Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlarr nedendir bilmiyorum ama ben kendimi çok tuhaf hissediyorum......
ne biliyim sanki içimde bişey var gibi...
kasıklarıma bişey oturmuş gibi ağırlık var sanki

kasıklarda benimde ağrı var ama adet olacam gibi geliyo gögüsler o biçim 5 gündür ellenmiyo ki

iyi geceler kızlar

nasılsınız görüşmeyeli bugün giremedim kaç sayfa dolmuş böyle batlar yaklaştıkça heycanlarda paylaşımlarda daha bi çoşkun oluyo

kasıklarda benimde ağrı var ama adet olacam gibi geliyo gögüsler o biçim 5 gündür ellenmiyo ki
bazen bana da öyle geliyo ama anlamadım yaa garipp işte..
benimde göğüsler yandan yandan ağrıyorlar...

iyi geceler kızlar

nasılsınız görüşmeyeli bugün giremedim kaç sayfa dolmuş böyle batlar yaklaştıkça heycanlarda paylaşımlarda daha bi çoşkun oluyo

iyi geceler canım... :))
evet batlar yaklaşınca umutlar artıyor...

Belkide vardır oflum Bekleyip görücez inşallah

kızlar slm tek tüple hamile kalınır mıııı? yaaa

Kalınır tabi, bunun örnekleri var çok fazla

Sevindim canım tüplerinin açılmasına... Ağrılı oluyor ama kendinden emin oluyorsun işte yaptırınca

iyi geceler kızlar

Hoşgeldin canım

İnşallahhhhhhhhhh

Yazmayım belirti değildir diyodum ammaaa dayanamadım siz böyle konuşunca....
Son bikaç gündür yaşadıklarımı yazayım,
Kasıklarıma ara ara sancı giriyor sanki içten bişeyler ısırıyomuş iğneliyomuş gibi...
Göğüslerim oflununda dediği gibi yanlarından ağrımaya başladı, uçlarıda öyle çok fazla olmasada dokununca sızlıyor...
Çok uykum geliyoo ve kendimi yorgun hissediyorum, belki psikolojik belki beynim bana oyun yapıyo yada bunlar adet belirtilerim bilemiyorum bunu zaman gösterecek

belirtiler güzelll hadi bakalım :)))

selam canım hoşgeldin..
ben iyiyim sen nasılsın?

ben pek iyi degilim canım doktor knt gittim bir tane sagda yumoş oluşmaya başlamış soldaki kücük kalmış ona moralim bozuldu cuma günü yine gitcem nş bir yumoşlada hamiş kalırım hayırlısıyla

ilk defaa böle ağrıyoooo inşallah hamilEliğe çıkar

belirtiler aynı sayılır valla
kızlarr batlar aynı sayılır.
bakalım hepimiz birden doktora gideriz inşallah kese bebek kalp atışı için :))

valla aynen canım bende var bi tuhaflık ama bilmiyorum neden inşallah gebelikten ay tekerleme gibim oldu.
gün yaklaştıkça çıldırmaya başladım. ne güzel 2 aydır rahattım. bu ay yine telaş yapmaya başladım.

ben pek iyi degilim canım doktor knt gittim bir tane sagda yumoş oluşmaya başlamış soldaki kücük kalmış ona moralim bozuldu cuma günü yine gitcem nş bir yumoşlada hamiş kalırım hayırlısıyla

canım bozma moralini.
her şeyde hayır vardır.
cumaya kadar sabret.
inşallah güzel sonuçlar alıcaz....

Üzülme canım Rabbim nasib ettikten sonra herşey boş olur inşallah Bu arada hoşgeldin

belirtiler aynı sayılır valla
kızlarr batlar aynı sayılır.
bakalım hepimiz birden doktora gideriz inşallah kese bebek kalp atışı için :))

Ağzından bal damlıyo canım, göbüşünde bebiş olsun emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…