Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pelinim...
çok şükür ki RABBİmiz var.
ona sığın.
hayırlısını iste....
inan en hayırlısını RABBİm hakkında hayırlı kılacaktır.
ama böyle üzülüpte kendini harap etme.
bizleri de üzüyosun.
çoğumuz her ay aynı hüsranı yaşıyoruzz
ama umut diyoruz işte...
üzülme olur mu bebeğim lütfennn

iyi gecelerr oflucummm

bak etkileşim oldu benimki de ayaklandı haydii haydiii diyorrr yahuu

hepinizi çoookk öpüyorummm

kızlar her an çıkabilirim eşim yatacak şimdi.
e bensiz uyuyamaz..
ama benim kasıklarımda bişiler var ..
ya adet ya bebek

Bebek olsun bebekkkk

sağ olasın tatlımm benimm... ayy pek bir mutlu oldum şimdi

normalde de güler yüzlü olduğumu hep söylerler canımm teşekkür ederimmm ben de seni seviyorumm

Yumurtaları geliştiren ilaçlardan falan kullanmışmıydın canım? Birde kürler falan var onlardan uygulasaydın belki faydası olurdu yumoşlarına :26:

haftaya adet olmassam hamilelik testi yapıcam canımm inşallah adet olmam

Ayyy hadi inşallah canım ya olmazsıııınnnnn

iyi gecelerr oflucummm

Bu kızceğizinde geldiği ile gittiği bir oluyor yahu Hadi iyi geceler canım

inş canım o günleri görecekmyim acaba hayırlısıyla bundan önce bir düşük birde dış gebelik gecirdim...zaten sol tüpümde dış gebelik yüzünden kapandı
Hayırlısı canım hiç belli olmuyo bu işlerr

amin canım inş evet belli olmuyo ama bu aydan umudum kalmadı benım zaten bidaki ayda aşılamaya gecilcek hayırlısıyla...

Ayyy hadi inşallah canım ya olmazsıııınnnnn

Bu kızceğizinde geldiği ile gittiği bir oluyor yahu Hadi iyi geceler canım
inşallah olmammmm canım yaaa tek duam o

hayırlısı canımm

bitanem cok sagol ya sizleri üzdüysem özür dilerim...evet canım hayırlısını istiyorum rabbime sıgınıyorum bende umudumu yitirmedim ama bu ay bi umutsuzluk kapladı icimi ama bi kac gün sonra toparlanırım inş dua edelim birbirimiz icin...rabbım hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin hepimize...
Bebek olsun bebekkkk

Yumurtaları geliştiren ilaçlardan falan kullanmışmıydın canım? Birde kürler falan var onlardan uygulasaydın belki faydası olurdu yumoşlarına :26:
canım klomen kullaandım bu ay ona ragmen bi tane yumoşum oluşmaya başlamış...kür denemedim ama bidaki ay deniycem inş incir kurunu...
iyi gecelerr oflucummm

güle güle canım görüşmek üzre bende öptüm...

canım klomen kullaandım bu ay ona ragmen bi tane yumoşum oluşmaya başlamış...kür denemedim ama bidaki ay deniycem inş incir kurunu...

Bak şimdi sana benim kırmızılar gelince defalarca okuduğum ve beni kendime getiren bir söz yazıcam Mevlana'dan...

"Ey gönül acılara sabret !!...
Çünkü onlar seni kahretmek için değil sınamak, terbiye etmek kemale erdirmek için gelirler !!...
Hem de geçicidirler ebediyen kalmayacaklar!!...
İmana ve ümide sarıl !!...
Bil ki hiçbir gece ebedi değil her karanlığın sonunda bir fecir saklı!...."
(Hazreti Mevlana)

O kadar doğru ki....
Bu arada kürler gerçekten faydalı inciri dene ve çörek otu bal tarçınıda yap gerçekten çok işe yarıyor.. Eminim sendede güzel güzel yumoşlar olacak

evet canım gercekten cok güzel bi söz sagol paylaştıgın icin...kürleride yapcam amin inş güzel haberler hepimiz verelim hayırlısıyla

kızlar az once wc ye gittim peceteye pembe kan geldi bu ne şimdi ya adetimede cok var off allahım sen buyuksun

Ne zamandı canım batın? Belki kullandığın ilaçlardan falandır yada strestende olabilir çok kafana takıyorsun. Bak hastalıkların genelde ilk sebebi üzüntü stres sıkıntı...

Ne zamandı canım batın? Belki kullandığın ilaçlardan falandır yada strestende olabilir çok kafana takıyorsun. Bak hastalıkların genelde ilk sebebi üzüntü stres sıkıntı...

canım 17 nisan daha cok var ama niye böyle olduki şimdi...evet cok stres yaptım ondan heralde ama yinede korkuyorum cuma günü doktora gittigimde soracam hayırlısı olsun inş...

canım 17 nisan daha cok var ama niye böyle olduki şimdi...evet cok stres yaptım ondan heralde ama yinede korkuyorum cuma günü doktora gittigimde soracam hayırlısı olsun inş...

canım bat 17 nisansa bugünler yumurtlama günlerin olabilir ve yumurtlama döneminde hafif kanama lekelenme görülebilir.normal yaniii benim bildiğim.

canım bat 17 nisansa bugünler yumurtlama günlerin olabilir ve yumurtlama döneminde hafif kanama lekelenme görülebilir.normal yaniii benim bildiğim.

canım ben doktor takibindeyim bugunde ovulasyon testi yaptım ama net cıkmadı cizgi belkide yumurtlamam yakındır yarın yine ovulasyon testi yapacam inş ondan oyle olmuştur cevap verdigin icin sagol

günaydıın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrr

günaydıııın. canım dün sabah nasıl gidiyor diye sormuşsun ama ben günaydın deyip çıktığım için görmemişim. ben kaçar işe gider. herkes kendine iyi baksın... yoğun gün beni bekleeer

hayırlı işler canım kolay gelsiinnnnnnnnn

günaydın batları yaklaştığı için heycanı doruktaki anne adayları

günaydın göbüşünde bebişleri dolsun istediğimiz anne adayalrı

hepinizi çok seviyor sevgiyle kucaklıyorum

nasılsınız kızlar

ohh maşallah ağzın bal yesin emiii :)))
sana da günaydıınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…