Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen canım dayanmak çok güççç geliyo sanki... :))
hayırlısııııııııııııı

inaşllah canımmmm hep beraber birbirimize dua edelimmm

EY GÜZEL RABBİM NE KADAR BEBEK İSTEYEN kardeşlerim varsa...
onların yanında bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et.... (AMİN)

Hepimizin batları birbirine yakın... İnşallah hergün hamiş haberleri ile dolar topiğimiz hayırlısı ile tabi... Rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek koysun göbüşümüze bu ay inşallah

varsa tam 2 haftalık yumurtlamayı tam denk getirdikkk inşallah gerisi Allah A kaldı

Maşallah canım Batın ne zamandı seniinn ben hatırlamıyorum:26:

aminnn ya kızlar bişi sorcam bana mı öle geliyo acaba sanki adet oldum olacam gibi geliyooo (inşallah olmammm)yaaa psikoljimi bozuyo benimde

4 mart canımm

varsa tam 2 haftalık yumurtlamayı tam denk getirdikkk inşallah gerisi Allah A kaldı
bende yumurtlamayı kaçırmadım.
ovucan kullandım doktora da gittim bakalım.
RABBİm nasip ederse...

Üzülme canım Rabbim nasib ettikten sonra herşey boş olur inşallah Bu arada hoşgeldin

Ağzından bal damlıyo canım, göbüşünde bebiş olsun emii

AMiin cümlemizin İNŞALLAHHHHHHHHH

Üzülme canım Rabbim nasib ettikten sonra herşey boş olur inşallah Bu arada hoşgeldin

Ağzından bal damlıyo canım, göbüşünde bebiş olsun emii

amin canım inş ama benım tek tüple hamş kalmam cok zor hoşbulduk nasılsın... inş sizlerden güzel haberler alırız

bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun ama benım umudum kalmadı artık

canim sakin oyle deme umudunu hic bir zaman kaybetme.her seyin bir zamani var ve o zamani ALLAHDAN baska hic kimse bilmiyor.benimle ayni senede evlenenlerin cocuklari 4 yasinda ama benimki 1.5 yas bile olmadi.insallah sendede olucak.

bende yumurtlamayı kaçırmadım.
ovucan kullandım doktora da gittim bakalım.
RABBİm nasip ederse...

AMiin cümlemizin İNŞALLAHHHHHHHHH

hayırlısı olsun canım yaaainşallah hepimiz hamileyizdirrr
hayırlısı olsun canım inş bebiş haberi verirsin bizlere...

selam canım hoşgeldin...

aminnn inşallah canımm

Kıs sen daha marttamısın Anladım ben 4 Nisan

ne haberrr hanımmlarrr

yahu bende de belirti yok

Ya ben sana hayranım, sen ne kadar güler yüzlü kendi ile barışık birisin yaaaa Favorimsin Seviyorum seni valla

amin canım inş ama benım tek tüple hamş kalmam cok zor hoşbulduk nasılsın... inş sizlerden güzel haberler alırız

Neden zormuş, karamsar olmaaa sakın rahat olmaya çalış, buna inan birgün sende sağlıcakla hamiş kalacaksın

kızlar her an çıkabilirim eşim yatacak şimdi.
e bensiz uyuyamaz..
ama benim kasıklarımda bişiler var ..
ya adet ya bebek

Ya ben sana hayranım, sen ne kadar güler yüzlü kendi ile barışık birisin yaaaa Favorimsin Seviyorum seni valla

sağ olasın tatlımm benimm... ayy pek bir mutlu oldum şimdi

normalde de güler yüzlü olduğumu hep söylerler canımm teşekkür ederimmm ben de seni seviyorumm

canim sakin oyle deme umudunu hic bir zaman kaybetme.her seyin bir zamani var ve o zamani ALLAHDAN baska hic kimse bilmiyor.benimle ayni senede evlenenlerin cocuklari 4 yasinda ama benimki 1.5 yas bile olmadi.insallah sendede olucak.
ya canım aslında sabrediyorum ama ne biliyim sanki olmıycakmış gibi geliyo bana...tabiki rabbim olderse olacak inş bunuda biliyorum... hayırlısı olsun demekten dua etmekten başka bişey gelmyo elimden...senin bebişinide allah bagışlasın canım inş rabbım bizlerinde yüzünü güldürür inş
Üzülme canım yaaa Bu kadar umutsuz olmaa birgün mutlaka olacak, dirayetli ol lütfen

haklısın canım umudumu yitirmemem lazım ama elimde degil bu ay bi umutsuzluk cöktü icime doktor knt hic iyi gitmiyo bir yumoş bile buyuyemedi hala...

Hayırlısı canım hiç belli olmuyo bu işlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…