aynen canım dayanmak çok güççç geliyo sanki... :))valla aynen canım bende var bi tuhaflık ama bilmiyorum neden inşallah gebeliktenay tekerleme gibim oldu.
gün yaklaştıkça çıldırmaya başladım. ne güzel 2 aydır rahattım. bu ay yine telaş yapmaya başladım.
inaşllah canımmmm hep beraber birbirimize dua edelimmm
valla aynen canım bende var bi tuhaflık ama bilmiyorum neden inşallah gebeliktenay tekerleme gibim oldu.
gün yaklaştıkça çıldırmaya başladım. ne güzel 2 aydır rahattım. bu ay yine telaş yapmaya başladım.
varsa tam 2 haftalık yumurtlamayı tam denk getirdikkk inşallah gerisi Allah A kaldı
canım bozma moralini.
her şeyde hayır vardır.
cumaya kadar sabret.
inşallah güzel sonuçlar alıcaz....
aynen canım dayanmak çok güççç geliyo sanki... :))
hayırlısııııııııııııı
EY GÜZEL RABBİM NE KADAR BEBEK İSTEYEN kardeşlerim varsa...
onların yanında bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et.... (AMİN)
Hepimizin batları birbirine yakın... İnşallah hergün hamiş haberleri ile dolar topiğimiz hayırlısı ile tabi... Rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek koysun göbüşümüze bu ay inşallah
Maşallah canımBatın ne zamandı seniinn ben hatırlamıyorum:26:
bende yumurtlamayı kaçırmadım.varsa tam 2 haftalık yumurtlamayı tam denk getirdikkk inşallah gerisi Allah A kaldı
Üzülme canım Rabbim nasib ettikten sonra herşey boş olur inşallahBu arada hoşgeldin
Ağzından bal damlıyo canım, göbüşünde bebiş olsun emii
Üzülme canım Rabbim nasib ettikten sonra herşey boş olur inşallahBu arada hoşgeldin
Ağzından bal damlıyo canım, göbüşünde bebiş olsun emii
bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun ama benım umudum kalmadı artık
bilmiyorum canım ya hayırlısı olsun ama benım umudum kalmadı artık
hayırlısı olsun canım inş bebiş haberi verirsin bizlere...aminnn ya kızlar bişi sorcam bana mı öle geliyo acaba sanki adet oldum olacam gibi geliyooo (inşallah olmammm)yaaa psikoljimi bozuyo benimde
ne haberrr hanımmlarrr
yahu bende de belirti yok
bende yumurtlamayı kaçırmadım.
ovucan kullandım doktora da gittim bakalım.
RABBİm nasip ederse...
AMiin cümlemizin İNŞALLAHHHHHHHHH
hayırlısı olsun canım inş bebiş haberi verirsin bizlere...
selam canım hoşgeldin...
4 mart canımm
ne haberrr hanımmlarrr
yahu bende de belirti yok
amin canım inş ama benım tek tüple hamş kalmam cok zorhoşbulduk nasılsın... inş sizlerden güzel haberler alırız
hayırlısı olsun canım inş bebiş haberi verirsin bizlere...
selam canım hoşgeldin...
Kıs sen daha marttamısınAnladım ben 4 Nisan
ya canım aslında sabrediyorum ama ne biliyim sanki olmıycakmış gibi geliyo bana...tabiki rabbim olderse olacak inş bunuda biliyorum... hayırlısı olsun demekten dua etmekten başka bişey gelmyo elimden...senin bebişinide allah bagışlasın canımcanim sakin oyle demeumudunu hic bir zaman kaybetme.her seyin bir zamani var ve o zamani ALLAHDAN baska hic kimse bilmiyor.benimle ayni senede evlenenlerin cocuklari 4 yasinda ama benimki 1.5 yas bile olmadi.insallah sendede olucak.
Üzülme canım yaaaBu kadar umutsuz olmaa birgün mutlaka olacak, dirayetli ol lütfen
yok canım en son ki bat o 25 günde oluyorum yarın bat 29 mart inşallah olmam
ya canım aslında sabrediyorum ama ne biliyim sanki olmıycakmış gibi geliyo bana...tabiki rabbim olderse olacak inş bunuda biliyorum... hayırlısı olsun demekten dua etmekten başka bişey gelmyo elimden...senin bebişinide allah bagışlasın canıminş rabbım bizlerinde yüzünü güldürür inş
haklısın canım umudumu yitirmemem lazım ama elimde degil bu ay bi umutsuzluk cöktü icime doktor knt hic iyi gitmiyo bir yumoş bile buyuyemedi hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?