kızlar bugünkü ateşim 36.7 çıktı
ohh maşallah ağzın bal yesin emiii :)))
sana da günaydıınnnnn
cnm ya ben hiç bilmiyorum bu ateş işini ateş yüksek olunca mı hamile olma olasılığı yüksek oluyo nasıl ölçüyosunuz
cnm inşallah iyi diyelim iyi olsun derler ya bende hamişler diyim size belki de tutar
sabahları aynı saatte 6-8 arası.
gece uyku bölünmeden en az 5 saatlik uyku olması lazım.
yataktan kalkmadan dijital termometreyle ölçülür.
yumurtlama gününü ve hamile kalma olasılığını öğrenebilirsin.
adet günü ateş düşer.
ama hamileysen o ateş sabit kalır ya da yükselişe devam eder.
önemli olan adet günü ateşin düşmemesi.
saol cnm tamam anladım yarın sabah bi ölçüyüm zaten iki gün kaldı bata bakalım değişecek mi...
kızlar benim kalkıp evi toplamam bulaşıkları falan halletmem lazım oooooo çok işim var bugün öğlene kadar bitmez ben yine uğrarım kızlar çok öpt hepinizi
ayy nasıl duruyon ben olsam dest yapmıştım..
2 gün kala yapıcam test ne olursa olsun
tamam baby kolay gelsin :)))
öpüyorum çokkk
ya moralim bozulur diye test yapmak istemiyorum pazartesi yapıcam eğer pazar günü kırmızıyı görmezsem tabi o zamana kadar dayanmak zorundayım artık test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum en iyisi beklemek benim için cnm
kızlar artık reklamalrdaki gibi olduk biri kırmızı diyince ödümüz kopuyo selim gibi kaçıcaz kırmızıdan nerdeyse
kızlar günaydın
birşey sormak istiyorum benim hesabıma göre 2 gün önce regli olmam gerekiyordu olmadım adet tarihlerimide yazayım bi sitede hesapladım 26 mart diyor beklenen adet tarihine kafamda karışdı bekliyeyim mi test mi yapayım sizce.birşeyde yapmadık bu ay anlamadım
son adet tarihim 28 şubat
bir önceki 31 ocak
iki önceki 4 ocak
hoşbulduk
yapmadık derken nisanda çocuk istiyoruz o zamana kadarda eşim korunuyo o açıdan söylemiştim.olursa bizede süpriz olur
öğleye kadar bekliyeyim sonra test yapayım
Günaydın oflumbaak uğradım buralara da
günaydın bebeğim ben 7.30tan beri buralardayım
aman yaa o konuda muzdaribim hiç sormaerken kalkayım dedikçe uyuyorum offf sabah 6 ya kuruyorum teli hopp kapat geri uyuyorum birgün eşimi işe geç gönderecem o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?