Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ya ben hiç bilmiyorum bu ateş işini ateş yüksek olunca mı hamile olma olasılığı yüksek oluyo nasıl ölçüyosunuz

sabahları aynı saatte 6-8 arası.
gece uyku bölünmeden en az 5 saatlik uyku olması lazım.
yataktan kalkmadan dijital termometreyle ölçülür.
yumurtlama gününü ve hamile kalma olasılığını öğrenebilirsin.
adet günü ateş düşer.
ama hamileysen o ateş sabit kalır ya da yükselişe devam eder.
önemli olan adet günü ateşin düşmemesi.

saol cnm tamam anladım yarın sabah bi ölçüyüm zaten iki gün kaldı bata bakalım değişecek mi...

kızlar benim kalkıp evi toplamam bulaşıkları falan halletmem lazım oooooo çok işim var bugün öğlene kadar bitmez ben yine uğrarım kızlar çok öpt hepinizi

ayy nasıl duruyon ben olsam dest yapmıştım..
2 gün kala yapıcam test ne olursa olsun

ya moralim bozulur diye test yapmak istemiyorum pazartesi yapıcam eğer pazar günü kırmızıyı görmezsem tabi o zamana kadar dayanmak zorundayım artık test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum en iyisi beklemek benim için cnm

kızlar artık reklamalrdaki gibi olduk biri kırmızı diyince ödümüz kopuyo selim gibi kaçıcaz kırmızıdan nerdeyse

kızlar günaydın
birşey sormak istiyorum benim hesabıma göre 2 gün önce regli olmam gerekiyordu olmadım adet tarihlerimide yazayım bi sitede hesapladım 26 mart diyor beklenen adet tarihine kafamda karışdı bekliyeyim mi test mi yapayım sizce.birşeyde yapmadık bu ay anlamadım

son adet tarihim 28 şubat
bir önceki 31 ocak
iki önceki 4 ocak

sen çok yaşa emii :))
haklısın bir yandan aslında tek çizgi mroal bozucu...

günaydın canım hoşgeldin.
verdiğin tarihe göre olman gerekirdi.
hiçmi bişey yapmadınız peki???
bence bi test yap...

günaydın canım hoşgeldin.
verdiğin tarihe göre olman gerekirdi.
hiçmi bişey yapmadınız peki???
bence bi test yap...
[/QUOTE]

hoşbulduk
yapmadık derken nisanda çocuk istiyoruz o zamana kadarda eşim korunuyo o açıdan söylemiştim.olursa bizede süpriz olur

öğleye kadar bekliyeyim sonra test yapayım

günaydın bebeğim ben 7.30tan beri buralardayım

aman yaa o konuda muzdaribim hiç sorma erken kalkayım dedikçe uyuyorum offf sabah 6 ya kuruyorum teli hopp kapat geri uyuyorum birgün eşimi işe geç gönderecem o olacak

aman yaa o konuda muzdaribim hiç sorma erken kalkayım dedikçe uyuyorum offf sabah 6 ya kuruyorum teli hopp kapat geri uyuyorum birgün eşimi işe geç gönderecem o olacak

saati kursamda eşim geç kalacak diye uyayamıyorum.
uykumda kaçıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…