Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.selam canım.
yok daha 4 gün var meraktan yaptım

hayırlısı be canım gerçekten hayırlısı....
İNşalllahhhhhhh cümlemize nasip olurr..

beklemedeyizzz benide yazsana kız listeye 28 mart hayırlısı olsun canımm

Dikkat et kendine vardır inşallah.Rabbim şu mübarek gece de cümlemizin gönlüne göre verir inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

a.selam canım.
yok daha 4 gün var meraktan yaptım

hayırlısı be canım gerçekten hayırlısı....
İNşalllahhhhhhh cümlemize nasip olurr..

Dikkat et kendine vardır inşallah.Rabbim şu mübarek gece de cümlemizin gönlüne göre verir inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah...

İNşallah canım o kadar çok korumadım bu ay kendimi
görümcemin çocuğu kucağımdan inmedi.
RABBİm nasip eylediyse bişşeycik olmaz inşallah...
inşallah vardır yaa ne olur dua edinnnn

tele çektim ama görünmüyo malesef
göstericektim size
çok silik olduğundan telde görünmüyor
dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrr

inşallah canım hamişsindir ama ben hissediyorum bu kadar çabaların boşa gitmeyecek ve bu ay bebişin yolda :) dualarım hepimizle

oflu sabah yazmıştım.test aldım ama yarın sabah yapayım diyorum gün içinde çok su içiyorum ben tam görünmez belki diye.
bugün temizlikte yaptım duşta aldım regli isem hemen olayım diye birşey olamdı henüz.
hem yarına kadar reglide olabilirim.
sabah erken kalkıp test yapıcam hayırlısı artık

yap canım bende sabah tekrarlasam mı diye düşünüyorum:26:

yap canım bende sabah tekrarlasam mı diye düşünüyorum:26:

canım dayanabilirsen cumartesi yap hani hcg 2 günde ikiye katlanıyor ya cumartesi daha iyi görünür tahminimce :)) ama dayan demesi kolay ay bende bu ay bir sakinlik var anlamadım gitti..

insan hamile değilsem hemen adet olayım istiyor yoksa ister istemez acabalarla kalıyor.. cnm senin bat ne zamandı?

Allah hepinize nasip eder inşallah.canım ben bilmemki senin ikinciymiş,yap istersen kafan rahatlamış olur.
Amiiiin canım.
bakalım.
inşallah gözüm yanılmıyodur şaşı beş oldum

canım dayanabilirsen cumartesi yap hani hcg 2 günde ikiye katlanıyor ya cumartesi daha iyi görünür tahminimce :)) ama dayan demesi kolay ay bende bu ay bir sakinlik var anlamadım gitti..
oyy oyy nasıl dayancam bilmem dua edin ya korkuyorm...

ben haftaya kadar bekliycemmm inaşallah olmam

İNşallah bebeğimmmm

insan hamile değilsem hemen adet olayım istiyor yoksa ister istemez acabalarla kalıyor.. cnm senin bat ne zamandı?

evet aynen öyle oluyor bu ay bir beklentim yoktu nisanda düşünüyorduk.
benim tahminimce 27 marttı.

son adet tarihim 28 şubat
bir önceki 31 ocak
iki önceki 4 ocak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…