bitirim ikili gibi hissettim biziaz beter değiliz bizz yahuu
bu işi de tatlıya bağladıysak artıkım kaçayım yoksa geç kalacağım
sonra müdür bey beniiii
kızlar çok şekersiniz güldürdünüz beni :))
oluyor cnm benim birde göğüslerim sızlıyor, bende de bu ay 3 gün üst üste koyu çizgi çıktı
kızlar slm tek tüple hamile kalınır mıııı? yaaa
inş canım o günleri görecekmyim acaba hayırlısıyla bundan önce bir düşük birde dış gebelik gecirdim...zaten sol tüpümde dış gebelik yüzünden kapandı
amin canım inş evet belli olmuyo ama bu aydan umudum kalmadı benım zaten bidaki ayda aşılamaya gecilcek hayırlısıyla...
merhaba pelin hanım seninle aynı şeyleri yaşamışız.benimde bir düşük bir dış gebelik
var dış gebelikten sonrsa sağ yüpüm tıkalı.
bende tek tüple hamile kalmaya çalışacağım.bu ay ilk denemem.
doktorum tek tüp yeterli dedi. bakalım hayırlısı.
merhaba canım sanada cok gecmiş olsun zor bi durum ama nasip böyleymiş...bende bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum ve bugun cift cızgiyi gördüm doktorum sagda bi tane yumoşun var dedi acık olan tüpümün tarafında yarın knt gitcem bakalım ne diycek......hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimiz bu ay güzel haberler veririz...
insallah. doktorum tek tüp yeterli demişti.eğer olmazsa tıkalı
tarafı açarız diyordu.bu ay ilk denemem. günler geçmiyor sanki.
çok heyecanlıyım. kendimde hamilelik belirtisi hiç bir şeyde hissetmiyorum.
Kızlar,ben de bu ay hamile kalamazssam ovulasyon testi almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
kızlarrr selam...
şimdi test yaptım çoook silik bi çizgi......
sizce ??
kızlarrr selam...
şimdi test yaptım çoook silik bi çizgi......
sizce ??
a.selam canım.Slm cnm.Adetin geçti mi ya da kaç günün var?İnşallah bebiş geliyordur.Çok sevindim :)
hayırlısı olsun canım HERŞEY ALLAHDAN İSTEYEN HERKESE EVLAT VERSİN SAĞLIKLI BENDEDE VAR BELİRTİLER ADETTEN 2 GÜN CEÇTİ BEKLİYORUM HAYIRLISIYLA ALLAH İZİN VERİRSE BU AY OLACAK İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?