Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az beter değiliz bizz yahuu

bu işi de tatlıya bağladıysak artıkım kaçayım yoksa geç kalacağım

sonra müdür bey beniiii
bitirim ikili gibi hissettim bizi oohh orta da bir sorun kalmadı hepmizi kardeşiizz
burdan da kuzuma güle güle öpücüğü yolluyoruumm

kızlar çok şekersiniz güldürdünüz beni :))

60gelsin kuzuummm bugün de keseye sevap koyduk baak birini güldürdük ne mutlu bizee ohhhhhhh sefamız olsun gözyaşı olmasın hiçbirimiz de inşallaaahhhhhh

kimse bişi yazmamış o vakiit ben kapanış yapayıımm öptüm hepinzi görüşürüz kuzucuklarıımm

kızlar mrb ben dün hcg çekildim ama yemin ederim ölüyorum sandım ordaki bayan eyer acırsa tüplerin açıktır dedi ne kadar dogru bilginiz varmı yarın sonucu alıcam ama oradayken sag taraf açık sol kapalı dedi napıcam ben yaaa tek tüple gebe kalınır mı bileniniz varmı acil cevap yazın lütfennn

kızlar slm tek tüple hamile kalınır mıııı? yaaa

merhaba tek tüple hamile kalan çok insan duydum
bende tek tüple hamile kalmaya çalışacağım.
bu ay ilk denemem. eğer açık olan tüpünde yumurtlama
olursa hamile kalabilirsin. ben çok heyecanlıyım. rabbim hayırlısını nasip etsin.

merhaba pelin hanım seninle aynı şeyleri yaşamışız.benimde bir düşük bir dış gebelik
var dış gebelikten sonrsa sağ yüpüm tıkalı.
bende tek tüple hamile kalmaya çalışacağım.bu ay ilk denemem.
doktorum tek tüp yeterli dedi. bakalım hayırlısı.

merhaba canım sanada cok gecmiş olsun zor bi durum ama nasip böyleymiş...bende bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum ve bugun cift cızgiyi gördüm doktorum sagda bi tane yumoşun var dedi acık olan tüpümün tarafında yarın knt gitcem bakalım ne diycek......hakkımızda hayırlısı olsun inş hepimiz bu ay güzel haberler veririz...

selam kızlar nasılsınız...benım bugun moralim daha iyi ovulasyon testinde cift cizgiyi gördüm yarında doktor knt var bakalım ne diycek doktorum bu arada benden halan daha pembe leke geliyo peceteye heralde enfeksiyon oldu affedersiniz idrarımı yaparken yanmada oluyo bu ay böyle bişey olması iyi olmadı ama hayırlısı allahtan...

insallah. doktorum tek tüp yeterli demişti.eğer olmazsa tıkalı
tarafı açarız diyordu.bu ay ilk denemem. günler geçmiyor sanki.
çok heyecanlıyım. kendimde hamilelik belirtisi hiç bir şeyde hissetmiyorum.

insallah. doktorum tek tüp yeterli demişti.eğer olmazsa tıkalı
tarafı açarız diyordu.bu ay ilk denemem. günler geçmiyor sanki.
çok heyecanlıyım. kendimde hamilelik belirtisi hiç bir şeyde hissetmiyorum.

benım doktorumda tek tüp yeterli dedi ama biz bu ay olmassa aşılamaya gececez inş...hayırlısıyla hamiş kalırızda başka şeylere gerek kalmaz cok fazla belirti arama bazen belirti olmadanda hamiş oldugunu ögrenenler oluyo nasip...

Kızlar,ben de bu ay hamile kalamazssam ovulasyon testi almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?

Kızlar ben adet oldum galiba.Hafiften pembe bir akıntım oldu Bu ayda bebiş kaldı sanırım.Allah tan hayırlısı olsun ne diyelim.Rabbim en hayırlı olanı en hayırlı zamanda nasip eder inşallah.

amin kızlar bende bu ay kan testi yaptırdım sonuç negatif 0.5 çıktı beta hcg adetime daha 2 gün var ben acele ettim
çünkü belirtilerim vardı hiç olmayan uyku, bel ağrısı, kasıkta batmalar 10 gündür devam ediyor herhalde başka bişeydenmiş sonucu alınca çok üzüldüm uzun süredirde burayı takip ediyorum okuyordum ancak yeni üye oldum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin bu ay ben günde 2 fincan adaçayı içtim yumurtlamaya kadar ve yemeklerden sonra ağzıma karanfil attım hormonları çalıştırıyormuş öyle okudum bakalım umutlar nisana artık...

♥..Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma. Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.
YAŞANMASI GEREKENLERİN yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ...♥

kızlarrr selam...
şimdi test yaptım çoook silik bi çizgi......
sizce ??

hayırlısı olsun canım HERŞEY ALLAHDAN İSTEYEN HERKESE EVLAT VERSİN SAĞLIKLI BENDEDE VAR BELİRTİLER ADETTEN 2 GÜN CEÇTİ BEKLİYORUM HAYIRLISIYLA ALLAH İZİN VERİRSE BU AY OLACAK İNŞALLAH

Slm cnm.Adetin geçti mi ya da kaç günün var?İnşallah bebiş geliyordur.Çok sevindim :)
a.selam canım.
yok daha 4 gün var meraktan yaptım

hayırlısı olsun canım HERŞEY ALLAHDAN İSTEYEN HERKESE EVLAT VERSİN SAĞLIKLI BENDEDE VAR BELİRTİLER ADETTEN 2 GÜN CEÇTİ BEKLİYORUM HAYIRLISIYLA ALLAH İZİN VERİRSE BU AY OLACAK İNŞALLAH

hayırlısı be canım gerçekten hayırlısı....
İNşalllahhhhhhh cümlemize nasip olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…