Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm şekerler benim içinde mart ayı bitti umudum nisana oda meçhul ya hayırlısı artık

ay heyecan yaptım fazladan testin varsa şimdide yapabilirsin gibime geldi:)) 2 gün geçmiş nihayetinde

bugün 1 tane aldım.ben o kadar heyecanlı değilim sadece merak ediyorum.değilimdir diye düşünüyorum sabahı bekliyeceğim bakalım artık.

slm şekerler benim içinde mart ayı bitti umudum nisana oda meçhul ya hayırlısı artık
selam canım hoşgeldin....
umarım uğur getirir... :))

bugün 1 tane aldım.ben o kadar heyecanlı değilim sadece merak ediyorum.değilimdir diye düşünüyorum sabahı bekliyeceğim bakalım artık.

sabaha hayırlı haberlerle gell

slm arkadaşlar ben yeni geldim sayfanıza.sizlere bişey soracam adetinize bikaç gün var ya belirti filan herhangi bişey hissediyormusunuz.benim son adetin 4 marttı.az kaldı 4 nisana ama ben ölecem meraktan acaba varmı bişey diye.ama bende maalesefki yüzümde sivilceler çıktı ,sivilce çıknıca ben adet olurum.sivilce çıkıpta hamile kalan hiç duydunuzmu çevrenizde.

kızlar benim adet tarihim belli değil yaaa sizce ne zaman
24 ocak
9 şubat
4 mart

peki ya şimdi ??

sat larımız aynı benimde 4 mart kaç günde bir adet oluyosun canımm

kızlar benim adet tarihim belli değil yaaa sizce ne zaman
24 ocak
9 şubat
4 mart

peki ya şimdi ??

canım özelden bir link atacağım ben ordan baktım sende hesapla istesen

cevap yazamadım.evet senin günlerin düzensizmiş neyse yine bakmak istersen aklında bulunur.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlaar...Bat tarihlerini bulamadın listeyi yeniden ekler misiniz merak ettim çoook öpüyorum sizleri...Selamete ereceğimiz günler çok yakındır sabırda bunun ilacıdır!!!

bakalımm benim akıbetim ne olacakk :18:

3 gün varrr

hiç bir şey hissetmiyorumm

oflucumm tatlımm inş. bebişin seninledir canım, sabah daha da netleşir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…