Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnmcnm nasılsın yarın bı kan tetı yaptır bebegım ya oyleymıydı boylemıydı dıye kafanda tutmaktansa bence cunku ıdrar testlerınde gunun gecmeden cıkmıyo ama kanda hemen bellı luyo bence kana baktır ama sendede var gıbı bakalım hayırlısı

hadı hayırlısı cnm halvetler ıyı gecsın he

Kızlar, adete 1 hafta kala halvet olsa gene de hamile kalınabilir mi acaba? benim bir arkadaşım yumurtlama günü dışında hamile kalmış...

Kızlar, adete 1 hafta kala halvet olsa gene de hamile kalınabilir mi acaba? benim bir arkadaşım yumurtlama günü dışında hamile kalmış...

adete bir gün bile kalabilirsin canım hatta bazı kişilerde adetliyken bile yumurtlama olabiliyor...ben dikkat ettim genelde adetten 1 gün önce yumurtlama oluyor bendede..

canım cok kafana takma hayırlısı olsun inş bebişin seninledir istersen yarın sabahta tekrarla testi belkide dedginden dolayı cıkmamıştır...
canım uyaralarını dikkate alcam ama zaten ben bu aydan umutlu degilim pek bide belirti de yaşamam icin cok erken helede bu ay kaptırmıyorum kendimi hepimiz icin hayırlısı olsun rabbım yüzlerimizi güldürsün inş...
hadı hayırlısı cnm halvetler ıyı gecsın he
sagol canım benim amin...iyi geciyo kacırmıyoruz günleri :))nasip...

kalınır tabi canım bazı kişiler adete yakın hamiş kalabiliyo onada gec döllenme diyorlar...

ben 6 ay klomen kullandım banamısın demedi.6 dan fazlasıda zararlı imiş bende oluruna bıraktım artık

adetine kaç gün kaldı ne gibi belirtiler varrr.ayyy ben adet olacam sanırım yüzümde bir sürü sivilce çıktı çünkü.

adete bir gün bile kalabilirsin canım hatta bazı kişilerde adetliyken bile yumurtlama olabiliyor...ben dikkat ettim genelde adetten 1 gün önce yumurtlama oluyor bendede..

nasıl anladın bunu canımmm.bendede adet günlerimde yumurtlama akıntısı geliyor yaaa.ben adetli ikenmi yumurtluyorum ozaman.

benim normalde 10 nisan ama sanki 8 -9 da olabilir gibi geliyo kırmızılar daha var.. aman gelmesinler baya uzun bizaman hemde şöyle 9 ay kadar :)

nasıl anladın bunu canımmm.bendede adet günlerimde yumurtlama akıntısı geliyor yaaa.ben adetli ikenmi yumurtluyorum ozaman.

bendede yumurtlama akıntısı geliyor cnm..şeffaf ve uzuyor..biryerde okumuştum adetliykende yumurtlama olabiliyor die bulabilirsem eklerim yazıyı şeker..

şubatta kimyasal gebelik geçirdim şimdi ise adetimin bitmesine 2-3 gün kaldı ya ben şimdi nelere dikkat etmeliyim bebek için ne yeyipiçmeliyim ? tecrübeli olanlar biraz tavsiye verse:18:

selam kızlar..
ben yazmayınca da kimse yazmıyor..
bu aralar ilgilenemedim kusura bakmayın nolur.
liste falan gerilerde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…