- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
selam canım karışığım birazcık işte testten dolayı.
adetime 2 gün var.
bide dün halvet oldu.
uyuyakalmışım öyle.
ilk idrar spermle karışık olduğundan mıdır bilmem.
bide geç yattım 1.30ta
7.30ta da testi yaptım :26:
selam kızlar nasılsınız...ben dün akşam catlatma ignemi oldum doktor üc gün calışma onerdi bakalım hayırlısı allahtan...oflucum üzülme canım hayırlısı olsun belki o testte yanlış cıkmıştır inş bebişin göbüşündedir....
canım özelden bir link atacağım ben ordan baktım sende hesapla istesen
cevap yazamadım.evet senin günlerin düzensizmiş neyse yine bakmak istersen aklında bulunur.
Kızlar, adete 1 hafta kala halvet olsa gene de hamile kalınabilir mi acaba? benim bir arkadaşım yumurtlama günü dışında hamile kalmış...
canım cok kafana takma hayırlısı olsun inş bebişin seninledir istersen yarın sabahta tekrarla testi belkide dedginden dolayı cıkmamıştır...selam canım karışığım birazcık işte testten dolayı.
adetime 2 gün var.
bide dün halvet oldu.
uyuyakalmışım öyle.
ilk idrar spermle karışık olduğundan mıdır bilmem.
bide geç yattım 1.30ta
7.30ta da testi yaptım :26:
canım uyaralarını dikkate alcam ama zaten ben bu aydan umutlu degilim pek bide belirti de yaşamam icin cok erken helede bu ay kaptırmıyorum kendimi hepimiz icin hayırlısı olsun rabbım yüzlerimizi güldürsün inş...pelin merhaba ben 2kez catlama ignesi kulandım senin bu ilk ignenmi bilmiyorum ama igneden sonra hamileligin bütün belirtilerini yaşıdım ve kendimi kaptırıp hamileyim diye sevinmeye başladım ignenin etkisiyle adette gecikiyor ve tamam diyorsun test yoptım iki cizgiyide gördüm dr. gitim yok dedi bu yaşadıkların ignenin etkisi seni uyarmak istedim ben cok büyük hayal kırıklıgı yaşadım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin amin
sagol canım benim amin...iyi geciyo kacırmıyoruz günleri :))nasip...hadı hayırlısı cnm halvetler ıyı gecsın he
Kızlar, adete 1 hafta kala halvet olsa gene de hamile kalınabilir mi acaba? benim bir arkadaşım yumurtlama günü dışında hamile kalmış...
merhaba kızlar inşallah nisan ayı bize uğurlu gelir özlemle beklediğimiz bebişlerimze kavuşuruz. kızlar ben 4 aydır klomen kullanıyorum.yumurta oluşuyor çatltma iğnesi de vuruluyorm ama bebek olmuyor.o yüzden bu ay daha güçlü bi ilaç olan femara deniycem .aslında doktoruma kalsa klomene devam edecez ama.benim bi arkadaşım aynı benim gibi 4 ay komen kullandı hamile kalamadı sonra bir ay femara kullandı ve o ay hamile kaldı .ne yapsam sizce kızlar
günaydınlar,
canım bende sabah uyanınca ölçüm yapıyorum bu ara hep 37 görüyorum ama gecen ayda yüksekti benım böyle,
senın baska belirtilerin varmı inşallah çizginin devamını görebilirsin :) yumurtlalıklarda agrı olablirmi bende sag tarafta var ama batıma daha çok var
merakla bekliyorum senınkinide :)
adete bir gün bile kalabilirsin canım hatta bazı kişilerde adetliyken bile yumurtlama olabiliyor...ben dikkat ettim genelde adetten 1 gün önce yumurtlama oluyor bendede..
ben 6 ay klomen kullandım banamısın demedi.6 dan fazlasıda zararlı imiş bende oluruna bıraktım artık
adetine kaç gün kaldı ne gibi belirtiler varrr.ayyy ben adet olacam sanırım yüzümde bir sürü sivilce çıktı çünkü.
nasıl anladın bunu canımmm.bendede adet günlerimde yumurtlama akıntısı geliyor yaaa.ben adetli ikenmi yumurtluyorum ozaman.
uzul29, gul1982, 123m, selam kızlar hoşgeldiniz...nasılsınız...
nasıl anladın bunu canımmm.bendede adet günlerimde yumurtlama akıntısı geliyor yaaa.ben adetli ikenmi yumurtluyorum ozaman.
uzul29, gul1982, 123m, selam kızlar hoşgeldiniz...nasılsınız...
selam iyilik sen nasılsın
hoşbuldum cnm sende hoşgeldin..iyim sen nasılsın şeker..
hoşbulduk canım iyiyim sagol...hava cok güzel ya evde canım sakıldı
aynen hava cok güzel bizde eşimle oturuyoruz evde Eki Görüntüle 379963
gelir tatlım üzülmee..vakit geciyor öyle böyle Eki Görüntüle 379971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?