Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım daha belli değil
sadece bi görünüm işte.
bikaç gün bekleyip test yapıcam tekrar bakalım koyulaşma olacak mı.
sende üzülme olur mu.
RABBİm ne zaman isterse o zaman olacak bebeklerimiz..
herşey insanlar için değil mi...
sınav bu geçicez inşallah...
şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin RABBİm

tatlım gunmaydın daha once ates olçmetopıgındedydım bend eolcuyodum ama yerlesme esnasında ısıda dusmeoluyo hemen uzme kendını

tatlım gıt cabuk kan testı yaptır nasıl duruyon ya caTLARDIM BEN O SILIKTE OLSUN CIZGIYI GORUNCE

Oflu çift çizgiyi silik te olsa görmene çok sevindim. Umarım bebeğin seninledir. Umarım herkesin bebeişleri gelir bu ay.

Kizlar benimde adetim gecikti gecen ay 27.sinde olmustum dun aksam test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim kasik agrisi oluyor gidiyor ne yapmaliyim sizce

Oflu çift çizgiyi silik te olsa görmene çok sevindim. Umarım bebeğin seninledir. Umarım herkesin bebeişleri gelir bu ay.
çok silik canım.
2 gün sonra tekrarlıcam bakalım...
İnşallahh :))

naber canım

Kizlar benimde adetim gecikti gecen ay 27.sinde olmustum dun aksam test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim kasik agrisi oluyor gidiyor ne yapmaliyim sizce

kan testine git istersen ?
en azından gebe değilsen doktora gidersin

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli kimler hamil oflu naptınn sen canım güzel haberler varmı ???

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli kimler hamil oflu naptınn sen canım güzel haberler varmı ???

selam canım hoşgeldiin..
bi haber yok bakalım.
benim test çok silik çıktı
pazar günü tekrarlıcam.
dua et olur mu :18::18:

selam canım hoşgeldiin..
bi haber yok bakalım.
benim test çok silik çıktı
pazar günü tekrarlıcam.
dua et olur mu :18::18:

günün geçti mi canım :)
tekrarla tabiii
3 nisan dı demi seninde günün erken mi yaptın
dualrım seninle inşaallah

çok silik canım.
2 gün sonra tekrarlıcam bakalım...
İnşallahh :))

naber canım

kan testine git istersen ?
en azından gebe değilsen doktora gidersin

iyiyim valla çok şükür daha gelen giden yok 3 gün geçti adetten midem de bulanmaya başladıı kasık ağrım da var gögüsler desen o biçim uyku hali de başladıı11 de kalktım ama uykum var sanki bütün gece uyumamışım gibi sersemlik var hayırlısı olsun inşallah bu ayın sonu bebek olsun inşallah

sende bendensin.bennimde 28 şubat olmadım sabahta test yaptım negatif.sabahtan beri çok kötüyüm ilk defa böyle oluyor.
sıcak su torbası tuttum sabah iyi geldi.regli olmadım çok stresliyim yaa

superr belirtiler.
test yapsana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…