Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sat larımız aynı benimde 4 mart kaç günde bir adet oluyosun canımm

selam canım ben 30 günde olurum ama bende pkoda var 1-2 gün gecikmede olabilir.ama sende belirtiler başlamış hadi hayırlısı.canım şu belirtileri ayrıntısı ile yazabilirmisin canımm.özellikle göğüs ucu sızlaması varmı o büyük bir belirti imiş çünküüü.

selam oflucum sana bisey sormustum ama cevabini goremedim ates olcme hakkinda
sabah kalkmadan once dime bu arada silik cizgin belirginlestimi

selam oflucum sana bisey sormustum ama cevabini goremedim ates olcme hakkinda
sabah kalkmadan once dime bu arada silik cizgin belirginlestimi

selam canım.
görmedim ben valla geçmişe bakmadım kusura bakma.
sabah yataktan kalkmadan her gün aynı saatte 6-8 arası ölçülür tatlım

benim çizgi çook silikkk..
bilmiyorum.
hamile miyim değil miyim.
belki yarın gene yaparım
pazartesi kan vericem bakalım.

merhaba kızlar inşallah nisan ayı bize uğurlu gelir özlemle beklediğimiz bebişlerimze kavuşuruz. kızlar ben 4 aydır klomen kullanıyorum.yumurta oluşuyor çatltma iğnesi de vuruluyorm ama bebek olmuyor.o yüzden bu ay daha güçlü bi ilaç olan femara deniycem .aslında doktoruma kalsa klomene devam edecez ama.benim bi arkadaşım aynı benim gibi 4 ay komen kullandı hamile kalamadı sonra bir ay femara kullandı ve o ay hamile kaldı .ne yapsam sizce kızlar

kızlar kaç gündür idrar testi yapıyordum. silik 2. çizgi çıkıyordu ama kanda çıkmadı. maalesef hamile değilim. hayırlısı diyelim

oflu canım yeni batı 29 nisan yapabilir misin?

aynen hayırlısı olsun olacağı varsa olur zatennn ne desek boşş. inşallah vardır bebekimmm gögüs ucu sızlamama gelince sanki sinek ısırmış da kaşınıyomuş gibi bi sızı var hepsi iyiye çıkar inşallah

Son düzenleme:

günaydınlar,
canım bende sabah uyanınca ölçüm yapıyorum bu ara hep 37 görüyorum ama gecen ayda yüksekti benım böyle,
senın baska belirtilerin varmı inşallah çizginin devamını görebilirsin :) yumurtlalıklarda agrı olablirmi bende sag tarafta var ama batıma daha çok var
merakla bekliyorum senınkinide :)

topiğimin gülleri günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn mutlu bir hafta sonumuz ossuunn hepiciğimiziiinn

günaydın herkese mutlu haberler aldıgımız bir hafta sonu sizinle olsun :)

günaydın herkese mutlu haberler aldıgımız bir hafta sonu sizinle olsun :)

sizide günaydın uzul29 :) inşallah herkes güzel haberler alır... mesela bugün benim bi arkadaşımın nışanı var sanki kendimin gibi mutlu ve çok heyecanlıyım :)))

kızlar ben gene test yaptım laboquik bunda da çıkmadı.
gebelik yok sanırım

selam kızlar nasılsınız...ben dün akşam catlatma ignemi oldum doktor üc gün calışma onerdi bakalım hayırlısı allahtan...oflucum üzülme canım hayırlısı olsun belki o testte yanlış cıkmıştır inş bebişin göbüşündedir....

selam canım karışığım birazcık işte testten dolayı.
adetime 2 gün var.
bide dün halvet oldu.
uyuyakalmışım öyle.
ilk idrar spermle karışık olduğundan mıdır bilmem.
bide geç yattım 1.30ta
7.30ta da testi yaptım :26:

pelin merhaba ben 2kez catlama ignesi kulandım senin bu ilk ignenmi bilmiyorum ama igneden sonra hamileligin bütün belirtilerini yaşıdım ve kendimi kaptırıp hamileyim diye sevinmeye başladım ignenin etkisiyle adette gecikiyor ve tamam diyorsun test yoptım iki cizgiyide gördüm dr. gitim yok dedi bu yaşadıkların ignenin etkisi seni uyarmak istedim ben cok büyük hayal kırıklıgı yaşadım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…