kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallahhhh
dualarım sizlerle
canım yarın gene aynı saatte yap testi :)
yumoş geliyo inşallah .)
bugünde yaptım şeker yumişler benle beraber Eki Görüntüle 381955 Eki Görüntüle 381956 Eki Görüntüle 381957 Eki Görüntüle 381958 Eki Görüntüle 381959 Eki Görüntüle 381960 Eki Görüntüle 381961
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallahhhh
dualarım sizlerle
hadi bakalım hayırlısı artıkın sekerım
aminnnn canımm ya bide tutarsa süperrrrrr olucak..Eki Görüntüle 381962 İNŞALLAH tüm isteyenlere nasip etsin RABBİM..
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
canım sen soğan kürü denemiş miydin? tavsiye ediyor musunuz?ben de başlayayım diyorum bu ay,
Rabbi'm bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.
bugünde yaptım şeker yumişler benle beraber Eki Görüntüle 381955 Eki Görüntüle 381956 Eki Görüntüle 381957 Eki Görüntüle 381958 Eki Görüntüle 381959 Eki Görüntüle 381960 Eki Görüntüle 381961
tatlım esıne soylemısydın gecmışı fazla okuyamadımda
canım çook tebrik ederim. kendim hamile kalmış kadar sevindim. darısı isteyen herkese hepimize olsun. inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Canım çok sevindimAllahım tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al bebişini hemen ,darısı tüm isteyenlerin başına artık
Slm kızlar ben geldim sonunda evime :)
OfLu hamileymişsin canım çok sevindimTebrik ederim, Rabbim sizlere bağışlasın inşallah (amin)
Başka varmı bebiş haberi?
kızlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için....ofluuuuuuuu tebrik ederim.
darısı bizlere.
insallah kalp atışlarını hayırlısı ile dinlersin.
kızlar ben bugunde ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı ben cuma günü catlatma ignemı olmuştum yumoşun catlaması gerekti bu ne şimdi anlamadım acaba bi yumoş dahamı catlamaya hazırlanıyoki:26::26:
kızlarr RABBİM hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olmayı nasip etsin...
ben çok dua ediyorumm sizee ve isteyenlere...
RABBİM kucağımızı boş bırakma diye...
Dualarımızın kabul olması ümidiyle...
reglimin 4.günümdeyim ortalama 5 gün sürer.bu ay bebiş düşünüyoruz sizce hafta sonu başlıyalım mı çalışmalara yoksa biraz beklemelimiyiz :26:
Neden bekleyesiniz ki? Bence regliniz biter bitmez başlayınÖzellikle adetinizin 10. gününden 21. gününe kadar çok iyi değerlendirmeye çalışın... Dilerim sonucunuz pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?