Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
RABBİm sizlere de nasip etsin inşallahhhh
dualarım sizlerle

canım sen soğan kürü denemiş miydin? tavsiye ediyor musunuz?ben de başlayayım diyorum bu ay,
Rabbi'm bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.

Son düzenleme:
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

canım çook tebrik ederim. kendim hamile kalmış kadar sevindim. darısı isteyen herkese hepimize olsun. inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Canım çok sevindim Allahım tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al bebişini hemen,darısı tüm isteyenlerin başına artık

Slm kızlar ben geldim sonunda evime :)
OfLu hamileymişsin canım çok sevindim Tebrik ederim, Rabbim sizlere bağışlasın inşallah (amin)
Başka varmı bebiş haberi?

ofluuuuuuuu tebrik ederim.
darısı bizlere.
insallah kalp atışlarını hayırlısı ile dinlersin.

canım sen soğan kürü denemiş miydin? tavsiye ediyor musunuz?ben de başlayayım diyorum bu ay,
Rabbi'm bizim de yüzümüzü güldürür inşallah.

tatlım esıne soylemısydın gecmışı fazla okuyamadımda

canım çook tebrik ederim. kendim hamile kalmış kadar sevindim. darısı isteyen herkese hepimize olsun. inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canım çok sevindim Allahım tamamını erdirsin sağlıkla kucağına al bebişini hemen,darısı tüm isteyenlerin başına artık

Slm kızlar ben geldim sonunda evime :)
OfLu hamileymişsin canım çok sevindim Tebrik ederim, Rabbim sizlere bağışlasın inşallah (amin)
Başka varmı bebiş haberi?

ofluuuuuuuu tebrik ederim.
darısı bizlere.
insallah kalp atışlarını hayırlısı ile dinlersin.
kızlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için....
eşime daha söylemedim.
yarından sona söylemeyi düşünüyorum...
gülcüm yumoşlarını iyi değerlendirr....
hayalimduam canım ben kullanmadım soğan kürü.
bal tarçın çörekotu bide hayıt kullandım birazcık...
İNşallah hakkımızda hayırlısı olurr

kızlar ben bugunde ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı ben cuma günü catlatma ignemı olmuştum yumoşun catlaması gerekti bu ne şimdi anlamadım acaba bi yumoş dahamı catlamaya hazırlanıyoki:26::26:

kızlarr RABBİM hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olmayı nasip etsin...
ben çok dua ediyorumm sizee ve isteyenlere...
RABBİM kucağımızı boş bırakma diye...
Dualarımızın kabul olması ümidiyle...

kızlar ben bugunde ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı ben cuma günü catlatma ignemı olmuştum yumoşun catlaması gerekti bu ne şimdi anlamadım acaba bi yumoş dahamı catlamaya hazırlanıyoki:26::26:

belki iğnenin etkisidir
ama yine de bi bilgim yok kuzm ya

Kızlar bu arada benim kırmızılarımda beklediğim tarihten 3 gün önce geldiler ve nisana dair umutlarım devam etmekte 31 mart son adet tarihim, 29 Nisan batım...
Adetin 3. günü karından ultrasona girdim ve hormon testi yapıldı, çok şükür sonuçlarım gayet iyi çıktı.. Doktor çocuk istiyormusunuz diye sorunca evet dedim. Doktorda o zaman birde eşin gelsin onun testlerini yapalım dedi :18: Şimdi korkuyorum inşallah bir sorun yoktur :18:
Bu arada hormon değerlerimi yazayım bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum prolaktin yüksek değil dimi?

TSH 3.24
FSH 6.87
PROLAKTİN 21.03
ESTRADİOL 27
PROGESTERON 0.22
BETA hCG 0.43
LH 4.33

reglimin 4.günümdeyim ortalama 5 gün sürer.bu ay bebiş düşünüyoruz sizce hafta sonu başlıyalım mı çalışmalara yoksa biraz beklemelimiyiz :26:

reglimin 4.günümdeyim ortalama 5 gün sürer.bu ay bebiş düşünüyoruz sizce hafta sonu başlıyalım mı çalışmalara yoksa biraz beklemelimiyiz :26:

Neden bekleyesiniz ki? Bence regliniz biter bitmez başlayın Özellikle adetinizin 10. gününden 21. gününe kadar çok iyi değerlendirmeye çalışın... Dilerim sonucunuz pozitif olur

tatlummmmmmmmmmmmm canım arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum allah sağlıkla sıhatla kucağınıza almayı nasip eylesin hayırlı bi evlat sağlıklı bi gebelik dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…