Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

peki nasıl soylemeyı dusunuyorsun cnm
kızlar ben bugunde ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı ben cuma günü catlatma ignemı olmuştum yumoşun catlaması gerekti bu ne şimdi anlamadım acaba bi yumoş dahamı catlamaya hazırlanıyoki:26::26:
belkı yenı yumoştur belkı ıgnenın etkısıdır cnm hayırlısı olsun bakalım 10 gun sonra hayırlı haberı alıcaksın ınsallah cnm benım

Allah razı olsun cnm amin amin amin

ofluu tekrar tebrik ederim.
sendeki tum hamilelik belirtilerini yazarmisin birsey merak ediyorum
akintilarin oluyomu yogun bir sekilde ates olcumlerini de solersen biraz aydinlanmis olucam

ofluu tekrar tebrik ederim.
sendeki tum hamilelik belirtilerini yazarmisin birsey merak ediyorum
akintilarin oluyomu yogun bir sekilde ates olcumlerini de solersen biraz aydinlanmis olucam

canım sağolasın...
darısı size inşallah...
belirtiler
kasıklarda sızlama batma
ara ara adet sancısı
göğüslerde hafif şişme ve ağrı
ağızdaki değişik tat.
akıntım şuan var canım su gibi hatta...

ateş ölçümlerimde
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
36.7
36.7
36.7

son 4 gün sabitlenmiştiii

canım inan nasıl söylerim bilmiyorum.
yarın ola hayrola diyelim biz dua edin olur mu

kuzum inşallah bu ay olur.
hormon sonuçların gayet iyiii
inşallah eşinde de birşey çıkmaz..
dualarım seninle :)

tatlummmmmmmmmmmmm canım arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum allah sağlıkla sıhatla kucağınıza almayı nasip eylesin hayırlı bi evlat sağlıklı bi gebelik dilerim
hilaliim çok sağol bitanemmmm.
inşallah beraber büyütmek nasip olurr...
sende tez zamanda gebe kalacaksın inanıyorumm

her şeyden habersiz karşımda oturuyo çay içiyo

canım yarın vericem ALLAhın izniyle
supriz hazırlamayı düşünüyorum

ay cok heyecanlı ya super bışıy rabbım bızlerede tattırsın ınsalah bu duyguyu.bu arada halvet falan yapmayın he ne olur ne olmaz.y tatlım benım yumoşlardan hıc haber yok nıyekıne acep akıntı falan baslamadı henuz 19 martta adet oldum 1gun gerı gelır 1 gun ılerı atar fazla degışşmez normalde bu aralar yımırtlamam gerekmıyormu emme

belki iğnenin etkisidir
ama yine de bi bilgim yok kuzm ya
canım ya bende anlamadım ama bugunde halvet yapalım bari ne olur ne olmaz :))

evet canım belkide dedigin gibidir hayırlısı olsun...amin canım benim hepimiz güzel haberler verelim inş...epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın

oflum canım tebrik ederim... hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza da alırısınız inşallahhhh ...... darısı başımıza inşallahhh.........

ıyıyım cok sukur tatlım sen nasılsın evet denk gelemedık pek bu ara .yumoşlarımın habercıklerını beklıyorum ıste ama henuz bı belırtı yokkı iş yerındeyım suan 12de cıkıcam

ıyıyım cok sukur tatlım sen nasılsın evet denk gelemedık pek bu ara .yumoşlarımın habercıklerını beklıyorum ıste ama henuz bı belırtı yokkı iş yerındeyım suan 12de cıkıcam

bende iyiyim canım sagol...yakın zmanda catlar yumoşların sıkı calışma yapın:))ovulasyon testi yapıyomusun...kız o saate işdemisin sen allah kolaylık versin tatlım ne işinde calışıyosun:26:

bende iyiyim canım sagol...yakın zmanda catlar yumoşların sıkı calışma yapın:))ovulasyon testi yapıyomusun...kız o saate işdemisin sen allah kolaylık versin tatlım ne işinde calışıyosun:26:

evet cnm temılendıgımden berı calışma yapıyorum ara ara ama 2 gundur ıstırarlı gıdıyoruz baklaım
ovulasyon tetsı gecen sen kullandım yıne almama lazım ama almadım henuz buay gectı artık kargo vs gunum gecıcek ınsallah gerek kalmasda .

otelin resepsıyonda calışıyorum cnm ben 4-12 vardıyesındeyım suan

evet cnm temılendıgımden berı calışma yapıyorum ara ara ama 2 gundur ıstırarlı gıdıyoruz baklaım
ovulasyon tetsı gecen sen kullandım yıne almama lazım ama almadım henuz buay gectı artık kargo vs gunum gecıcek ınsallah gerek kalmasda .

otelin resepsıyonda calışıyorum cnm ben 4-12 vardıyesındeyım suan

anladım canım inş ovulasyon testi almana gerek kalmadan hamiş haberini alırız bu ay hayırlısıyla...gece işi zordur canım ya allah kolaylık versin hayırlı işler...

bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavru ceylan gözün aydın topiğin güzel annesiiiiiiiiiiiiiii Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzumm çok sevindim ayyy

yap canım fazla halvet göz çıkarmazzz

oflum canım tebrik ederim... hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza da alırısınız inşallahhhh ...... darısı başımıza inşallahhh.........

teşekkür ediyorum canım benim..
sağolasın inşallah...
darısı sizlere inşallah tez zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…