- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kızlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için....
eşime daha söylemedim.
yarından sona söylemeyi düşünüyorum...
gülcüm yumoşlarını iyi değerlendirr....
hayalimduam canım ben kullanmadım soğan kürü.
bal tarçın çörekotu bide hayıt kullandım birazcık...
İNşallah hakkımızda hayırlısı olurr
belkı yenı yumoştur belkı ıgnenın etkısıdır cnm hayırlısı olsun bakalım 10 gun sonra hayırlı haberı alıcaksın ınsallah cnm benımkızlar ben bugunde ovulasyon testi yaptım cift cizgi cıktı ben cuma günü catlatma ignemı olmuştum yumoşun catlaması gerekti bu ne şimdi anlamadım acaba bi yumoş dahamı catlamaya hazırlanıyoki:26::26:
kızlarr RABBİM hayırlısıyla cümlemize evlat sahibi olmayı nasip etsin...
ben çok dua ediyorumm sizee ve isteyenlere...
RABBİM kucağımızı boş bırakma diye...
Dualarımızın kabul olması ümidiyle...
ofluu tekrar tebrik ederim.
sendeki tum hamilelik belirtilerini yazarmisin birsey merak ediyorum
akintilarin oluyomu yogun bir sekilde ates olcumlerini de solersen biraz aydinlanmis olucam
peki nasıl soylemeyı dusunuyorsun cnm
belkı yenı yumoştur belkı ıgnenın etkısıdır cnm hayırlısı olsun bakalım 10 gun sonra hayırlı haberı alıcaksın ınsallah cnm benım
Allah razı olsun cnm amin amin amin
canım inan nasıl söylerim bilmiyorum.
yarın ola hayrola diyelim biz dua edin olur mu
kuzum inşallah bu ay olur.Kızlar bu arada benim kırmızılarımda beklediğim tarihten 3 gün önce geldiler ve nisana dair umutlarım devam etmekte31 mart son adet tarihim, 29 Nisan batım...
Adetin 3. günü karından ultrasona girdim ve hormon testi yapıldı, çok şükür sonuçlarım gayet iyi çıktı.. Doktor çocuk istiyormusunuz diye sorunca evet dedim. Doktorda o zaman birde eşin gelsin onun testlerini yapalım dedi :18: Şimdi korkuyorum inşallah bir sorun yoktur :18:
Bu arada hormon değerlerimi yazayım bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum prolaktin yüksek değil dimi?
TSH 3.24
FSH 6.87
PROLAKTİN 21.03
ESTRADİOL 27
PROGESTERON 0.22
BETA hCG 0.43
LH 4.33
hilaliim çok sağol bitanemmmm.tatlummmmmmmmmmmmm canım arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum allah sağlıkla sıhatla kucağınıza almayı nasip eylesin hayırlı bi evlat sağlıklı bi gebelik dilerim
hadı hayırlısı bakalım cnm bnım.ay nasıl duruyosun catlarım ben ya
mujdeyi ver derim nasil duruyosun
her şeyden habersiz karşımda oturuyo çay içiyo
canım yarın vericem ALLAhın izniyle
supriz hazırlamayı düşünüyorum
canım ya bende anlamadım ama bugunde halvet yapalım bari ne olur ne olmaz :))belki iğnenin etkisidir
ama yine de bi bilgim yok kuzm ya
peki nasıl soylemeyı dusunuyorsun cnm
belkı yenı yumoştur belkı ıgnenın etkısıdır cnm hayırlısı olsun bakalım 10 gun sonra hayırlı haberı alıcaksın ınsallah cnm benım
Allah razı olsun cnm amin amin amin
canım ya bende anlamadım ama bugunde halvet yapalım bari ne olur ne olmaz :))
evet canım belkide dedigin gibidir hayırlısı olsun...amin canım benim hepimiz güzel haberler verelim inş...epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın
ıyıyım cok sukur tatlım sen nasılsın evet denk gelemedık pek bu ara .yumoşlarımın habercıklerını beklıyorum ıste ama henuz bı belırtı yokkı iş yerındeyım suan 12de cıkıcam
bende iyiyim canım sagol...yakın zmanda catlar yumoşların sıkı calışma yapın:))ovulasyon testi yapıyomusun...kız o saate işdemisin sen allah kolaylık versin tatlım ne işinde calışıyosun:26:
bende iyiyim canım sagol...yakın zmanda catlar yumoşların sıkı calışma yapın:))ovulasyon testi yapıyomusun...kız o saate işdemisin sen allah kolaylık versin tatlım ne işinde calışıyosun:26:
evet cnm temılendıgımden berı calışma yapıyorum ara ara ama 2 gundur ıstırarlı gıdıyoruz baklaım
ovulasyon tetsı gecen sen kullandım yıne almama lazım ama almadım henuz buay gectı artık kargo vs gunum gecıcek ınsallah gerek kalmasda .
otelin resepsıyonda calışıyorum cnm ben 4-12 vardıyesındeyım suan
anladım canım inş ovulasyon testi almana gerek kalmadan hamiş haberini alırız bu ay hayırlısıyla...gece işi zordur canım ya allah kolaylık versin hayırlı işler...
amin cnm bu ay ınsallah gusel haberler alırız evet bıras zzor vakıt gecmıyo
yap canım fazla halvet göz çıkarmazzzcanım ya bende anlamadım ama bugunde halvet yapalım bari ne olur ne olmaz :))
evet canım belkide dedigin gibidir hayırlısı olsun...amin canım benim hepimiz güzel haberler verelim inş...epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın
oflum canım tebrik ederim...hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza da alırısınız inşallahhhh ...... darısı başımıza inşallahhh.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?