Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sekerkiz67;23920154[COLOR="#0000FF" .!.:
amin cnm bu ay ınsallah gusel haberler alırız evet bıras zzor vakıt gecmıyo[/COLOR]
]

inş canım...evet ya zordur ama az kalmış 2 saatcik :))

bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavru ceylan gözün aydın topiğin güzel annesiiiiiiiiiiiiiii Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzumm çok sevindim ayyy

kız nerelerdesin sennn.
en son sen tebrik ettin benii :)))
teşekkür ediyorum bebeğim...
inşallah dua edin bana olur muuuuuuuuuuuu
benim dualarım sizinleeee...
tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallahhhhhhhhhhhh

kız nerelerdesin sennn.
en son sen tebrik ettin benii :)))
teşekkür ediyorum bebeğim...
inşallah dua edin bana olur muuuuuuuuuuuu
benim dualarım sizinleeee...
tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallahhhhhhhhhhhh

şeeeeyyyyy özür dilesem affolurmu acabaa

hem nerde olucam kuzum yaa gündüz zaten bilgisayarı kociş götürüyo ya ondan gündüzleri olamıyorum zaten bu aralarda sorularla kafayı bozdum neyse az kaldıı
ohhhhhhhh kuzuma topiği açar açmaz göbüş doldurmaya başladııı

ne affı ya estafurullah :))
ben inanıyorum bu topic uğurlu gelecek :)))

Canım benim bu ateş ölçümü ne zaman ve nasıl oluyor?Ben daha önce de okudum ama tam olarak ne zaman ve ne için yapıldığını anlamadım.Sana zahmet olmazsa bana bu konuda tecrübelerini yazarsan sevinirim...

kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

ayyyyyyyyyyyyyyyy canım benim çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

rabbim inşallah güzel bi hamilelik ve hayırlı bi doğum nasip eder artık gebeliğimizide birlikte takip ederiz

cnm ayrıca değerlerine çok takma ben bi tablo buldum gebeliğin 3.haftasında değer 5-130 arası oluyomuş sonra sonra yükseliyo gebelik yoksada değerler 0-5 arası oluyomuş yani herşey yolunda cnm tekrar tebrik ederim...

teşekkür ederimm canım benim sağolasın :)))
bende senin adına çok sevindim.
ALLAH kısmet ederse beraber büyütürüz bebekleri inşallahhh

teşekkür ederimm canım benim sağolasın :)))
bende senin adına çok sevindim.
ALLAH kısmet ederse beraber büyütürüz bebekleri inşallahhh

ofluu canım tebrikler cok sevndim sonucun pozitif cıkmasına sağlıkla kucagına alırsın ınsallah

ne affı ya estafurullah :))
ben inanıyorum bu topic uğurlu gelecek :)))

günaydınlar cnaım,
aynen topiği açar açmaz hamişlikle karşılaştın,hadi bize de bulaştır...
8.aydayım...Ve bir ay daha yıldız gibi kaydı gökyüzünden.

kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

tebrik ederim yeni anneee :) ne heyecanlısındır sen şimdi.. eşine nasıl haber verdin .. tepkısı ne oldu? anlat hadi... iki bebişimiz olduu :))

oflucum günaydın. bugün benim 29. günüm ve gelen yok henüz, lekelenme de yok...ama gebelik testlerinde silik de olsa çift çizgi de yok...kan vermeye korkuyorum çünkü en son kan verdiğimde sonucu alamadan kırmızılar geldi. en azından silik bir pozitif görseydim yaaa

çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
bu ay senin için son oldu:))topic hayırlı geldi sanırım... umarım tüm bekleyenler hayırlı haber alır bu ay

Arkadaşlar çok önemli bi sorum olucak.Çatlatma iğnesinden sonra acayip fazla ağrım var.ayağa bile kalkamıyorum o şekil yani.Böyle olmasımı normal ağrı olmamasımı ?Birde ne zamn geçiyor bu ağrı tecrübeliler lütfen yazın allah rızası için çok fenayım..​

günaydınlar cnaım,
aynen topiği açar açmaz hamişlikle karşılaştın,hadi bize de bulaştır...
8.aydayım...Ve bir ay daha yıldız gibi kaydı gökyüzünden.
:)))
inşallah hayırlısıylla hepiniz gebe kalacaksınız :))

tebrik ederim yeni anneee :) ne heyecanlısındır sen şimdi.. eşine nasıl haber verdin .. tepkısı ne oldu? anlat hadi... iki bebişimiz olduu :))
teşekkür ederim canım size de nasip olsun inşallahhh

günaydın canım testlerin markası ne??
istersen kan ver bi:26:
çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
bu ay senin için son oldu:))topic hayırlı geldi sanırım... umarım tüm bekleyenler hayırlı haber alır bu ay
sağolasın canım.
sizler içinde son ay olsun inşallah...

canım ağrılar normal diye biliyorum ama çatlatma iğnesi olanlar daha iyi bilir tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…