]sekerkiz67;23920154[COLOR="#0000FF" .!.:amin cnm bu ay ınsallah gusel haberler alırız evet bıras zzor vakıt gecmıyo[/COLOR]
bebeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavru ceylan gözün aydın topiğin güzel annesiiiiiiiiiiiiiiiRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzumm çok sevindim ayyy
]
inş canım...evet ya zordur ama az kalmış 2 saatcik :))
dımı 2 saatçikgecmıyo sekerım gecmıyo
kız nerelerdesin sennn.
en son sen tebrik ettin benii :)))
teşekkür ediyorum bebeğim...
inşallah dua edin bana olur muuuuuuuuuuuu
benim dualarım sizinleeee...
tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallahhhhhhhhhhhh
şeeeeyyyyyözür dilesem affolurmu acabaa
hem nerde olucam kuzum yaa gündüz zaten bilgisayarı kociş götürüyo ya ondan gündüzleri olamıyorum zaten bu aralarda sorularla kafayı bozdumneyse az kaldıı
ohhhhhhhh kuzuma topiği açar açmaz göbüş doldurmaya başladııı
canım sağolasın...
darısı size inşallah...
belirtiler
kasıklarda sızlama batma
ara ara adet sancısı
göğüslerde hafif şişme ve ağrı
ağızdaki değişik tat.
akıntım şuan var canım su gibi hatta...
ateş ölçümlerimde
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
36.7
36.7
36.7
son 4 gün sabitlenmiştiii
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ayyyyyyyyyyyyyyyy canım benim çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkk
rabbim inşallah güzel bi hamilelik ve hayırlı bi doğum nasip eder artık gebeliğimizide birlikte takip ederiz
cnm ayrıca değerlerine çok takma ben bi tablo buldum gebeliğin 3.haftasında değer 5-130 arası oluyomuş sonra sonra yükseliyo gebelik yoksada değerler 0-5 arası oluyomuş yani herşey yolunda cnm tekrar tebrik ederim...
teşekkür ederimm canım benim sağolasın :)))
bende senin adına çok sevindim.
ALLAH kısmet ederse beraber büyütürüz bebekleri inşallahhh
ne affı ya estafurullah :))
ben inanıyorum bu topic uğurlu gelecek :)))
kızlar sonucumu aldımmmmmm......
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Kızlar bu arada benim kırmızılarımda beklediğim tarihten 3 gün önce geldiler ve nisana dair umutlarım devam etmekte31 mart son adet tarihim, 29 Nisan batım...
Adetin 3. günü karından ultrasona girdim ve hormon testi yapıldı, çok şükür sonuçlarım gayet iyi çıktı.. Doktor çocuk istiyormusunuz diye sorunca evet dedim. Doktorda o zaman birde eşin gelsin onun testlerini yapalım dedi :18: Şimdi korkuyorum inşallah bir sorun yoktur :18:
Bu arada hormon değerlerimi yazayım bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum prolaktin yüksek değil dimi?
TSH 3.24
FSH 6.87
PROLAKTİN 21.03
ESTRADİOL 27
PROGESTERON 0.22
BETA hCG 0.43
Arkadaşım bu sonuçlarla ben levotrin kullanmaya başladım haşimato yani.Sonuçları doktor değerlendirince güzelce sorarsın durumu biz ne desek yalan olur..Karşılaştır diye yazdım değerlerimi canım..
TSH 3,77
FSH 4,77
PROLAKTİN 480,8
ESTRADİOL 124,2
PROGESTERON ?
BETA hCG 0,100
:)))günaydınlar cnaım,
aynen topiği açar açmaz hamişlikle karşılaştın,hadi bize de bulaştır...
8.aydayım...Ve bir ay daha yıldız gibi kaydı gökyüzünden.
teşekkür ederim canım size de nasip olsun inşallahhhtebrik ederim yeni anneee :) ne heyecanlısındır sen şimdi.. eşine nasıl haber verdin .. tepkısı ne oldu? anlat hadi... iki bebişimiz olduu :))
günaydın canım testlerin markası ne??oflucum günaydın. bugün benim 29. günüm ve gelen yok henüz, lekelenme de yok...ama gebelik testlerinde silik de olsa çift çizgi de yok...kan vermeye korkuyorum çünkü en son kan verdiğimde sonucu alamadan kırmızılar geldi. en azından silik bir pozitif görseydim yaaa
sağolasın canım.çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
bu ay senin için son oldu:))topic hayırlı geldi sanırım... umarım tüm bekleyenler hayırlı haber alır bu ay
Arkadaşlar çok önemli bi sorum olucak.Çatlatma iğnesinden sonra acayip fazla ağrım var.ayağa bile kalkamıyorum o şekil yani.Böyle olmasımı normal ağrı olmamasımı ?Birde ne zamn geçiyor bu ağrıtecrübeliler lütfen yazın allah rızası için çok fenayım..
ofluu canım tebrikler cok sevndim sonucun pozitif cıkmasına sağlıkla kucagına alırsın ınsallah
sağolasın canım benimm...
İNşallah kucakta görmekte nasip olur cümlemize
amin canım bu gun tekraladın mı testı oyle duydum tekrarlayacakmıssın diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?