Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heycan olmaz olurmuu canimiçiiii.çok heycanlıyım fakat çalıştıgım için test alamadım ancakk aksama kocacıgıma aldırmam lazım

ayy insalalh balımm.........................

ben meraktan catlarım belirti felan var mı

ben meraktan catlarım belirti felan var mı

dün gece uyuyuorumm aman allahımm zehirlenmişş gibi kalktım yataktann.....yaniii ara ara migde bulantım oluyoo.bide sol tarafım acayippp atıyooo.......halsizlik ve bel agrısıı var....bide illa benim adet günüü yada birgün öncesiii ateşim düserr bu sefer yükseldiiiii

herkese slm olsun.................bugun adet günüm ama ateşim yükseldii bugun bazı belirtilerimde var acep nisan gebesi olabilcekmiyimkii

inşallah olursun:)) idrar testlerinde çıkması bir kaç günü alabiliyor bence sen hemen kan testi yaptır
ne gibi belirtilerin var merak ettim

e hadi hayırlısı ya kaç gibi yapacan testi bize yaz mutlaka

canım inş. bebişvardır. bugün de 9 ay boyunca da gelmez kırmızılar.benim de bat dündü. hala gelmedi. ateşim hala düşmedi. umarım gelmez. 27. günü hiç bulmamıştı. hep 26. günde gelir. 1 gün önce test yaptım negatif umarım erken diyedir. bugün de korkuyorum negatif çıkacak diye yapamıyorum.
benim de solda bişey var gibi. ani hareketlerde acıyor.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ateşin kaç canım hemen ölç benim ateş gelip gider ateş basması gibi olur

ateş ölçerim yok tüh ya. Grip olsam burnum akmazmıydı :) İnşallah hamileyimdir ya çok istiyoruz bizde İlk defa böyle birşey oldu.Asla adet günlerim şaşmazdı. Kötü tarafı yarın aöf sınavları var.İnşallah yarına geçer

beta baktırsana kanda saat erken git yaptırda güzel haberler ver

inş. erken olduğu için çıkmamıştır testte. şimdi hepimiz için dua ettim kızlar bu ay Allah'ım hepimizi sevindirsin inş.

hamilesindir inş.

e hadi hayırlısı ya kaç gibi yapacan testi bize yaz mutlaka

pazarr sabahıı yapcam alah kısmett edersee........yRINN ERken olurr gibime geliyooo.........bide hepp tek cizgilere alışık oldugum için biraz bekleyeyimm....ama ancak pazqara kadae çünküüü bende kan pıhtılaşması var o yüzden dok fazlaa beklememi istemiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…