10 gün önce adet olduysan büyük ihtimalle yumurtlama döneminde olabilirsin.. lekelenme de o yüzdendir diye tahmin ettim ben
normalde kaç günde adet olursun?
canımsın yaa inş.bu ay olmazsa önümüzdeki ay hepimiz müjdelerimizi veririz birbirimize öyle bişey olursa ilk sizinle paylaşırım
ben çok mutlu olurum her konuda dinleriz seni canım
canım her ay 28 gün de bir oluyorum diyebilirim.
heycan olmaz olurmuu canimiçiiii.çok heycanlıyım fakat çalıştıgım için test alamadım ancakk aksama kocacıgıma aldırmam lazımtest yapsana kız aman heycan yok mu
selam canım hoşgelsin inşallah nisan uğurlu gelir sana ve hepimize şeker..Eki Görüntüle 384362
canımsın ara kanama mı acaba tam bi lekelen memi anlayamadım
kanama yok leke leke canım.ateşim var çok
canım her ay 28 gün de bir oluyorum diyebilirim.
heycan olmaz olurmuu canimiçiiii.çok heycanlıyım fakat çalıştıgım için test alamadım ancakk aksama kocacıgıma aldırmam lazım
ayy insalalh balımm.........................
lekelen e kesildi mi canım
kanama yok leke leke canım.ateşim var çok
ben meraktan catlarım belirti felan var mı
herkese slm olsun.................bugun adet günüm ama ateşim yükseldii bugun bazı belirtilerimde var acep nisan gebesi olabilcekmiyimkii
dün gece uyuyuorumm aman allahımm zehirlenmişş gibi kalktım yataktann.....yaniii ara ara migde bulantım oluyoo.bide sol tarafım acayippp atıyooo.......halsizlik ve bel agrısıı var....bide illa benim adet günüü yada birgün öncesiii ateşim düserr bu sefer yükseldiiiii
inşallah olursun:)) idrar testlerinde çıkması bir kaç günü alabiliyor bence sen hemen kan testi yaptır
ne gibi belirtilerin var merak ettim
dün gece uyuyuorumm aman allahımm zehirlenmişş gibi kalktım yataktann.....yaniii ara ara migde bulantım oluyoo.bide sol tarafım acayippp atıyooo.......halsizlik ve bel agrısıı var....bide illa benim adet günüü yada birgün öncesiii ateşim düserr bu sefer yükseldiiiii
ateşin kaç canım hemen ölç benim ateş gelip gider ateş basması gibi olur
canım inş. bebişvardır. bugün de 9 ay boyunca da gelmez kırmızılar.benim de bat dündü. hala gelmedi. ateşim hala düşmedi. umarım gelmez. 27. günü hiç bulmamıştı. hep 26. günde gelir. 1 gün önce test yaptım negatifumarım erken diyedir. bugün de korkuyorum negatif çıkacak diye yapamıyorum.
benim de solda bişey var gibi. ani hareketlerde acıyor.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım inş. bebişvardır. bugün de 9 ay boyunca da gelmez kırmızılar.benim de bat dündü. hala gelmedi. ateşim hala düşmedi. umarım gelmez. 27. günü hiç bulmamıştı. hep 26. günde gelir. 1 gün önce test yaptım negatifumarım erken diyedir. bugün de korkuyorum negatif çıkacak diye yapamıyorum.
benim de solda bişey var gibi. ani hareketlerde acıyor.:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ateş ölçerim yok tüh ya. Grip olsam burnum akmazmıydı :) İnşallah hamileyimdir ya çok istiyoruz bizdeİlk defa böyle birşey oldu.Asla adet günlerim şaşmazdı. Kötü tarafı yarın aöf sınavları var.İnşallah yarına geçer
e hadi hayırlısı ya kaç gibi yapacan testi bize yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?