kız sende benim gibi çok okuyanlardansın sanırım
aynen oyle..
çok okurum çok sorarım araştırırım...soğan kürünü doktoruma bile sordum dalga geçme ihtimalini göze alarak:))
o da duyduğunu söyledi, yararı olur mu bilmem ama zararı olmaz demişti. o yüzden denemekten korkmadım
adete kaç gün var canım
21 nisanda canm
aynen canım bende incir kürünü sormuştum dr yap moral olur dedi biz elimizden geleni yapalımda Allah a bırakalım
aynı fikirdeyim. her şey allahtan
sen kaç yaşındasın? ne kadar süreden beri istiyorsun?
1 yıldır istiyorum 6 aydırda deniyoruz yaşım 21 canım sen?
ne güzel sen daha küçükmüşsün :) acıyan bana acısın
1 yıldır istiyorum 6 aydırda deniyoruz yaşım 21 canım sen?
varmış biraz benim de 5 gün kaldı 11 de gebelik çizelgesi koymussunda ondan sordum inş. bozmadan kalır öylece
ne güzel sen daha küçükmüşsün :) acıyan bana acısın
ayyyy ne kadar gençmişsin:))) süper walla ben 21 yaşındayken ne evlilik ne çocuk kafamın bir tek hücresinde bile yoktu..inşallah hemen olur da genç yaşta anne olursun...
ben 30 yaşındayım hatta yakında 31 olucam:)) geç evlendim ben 29 yaşındaydım evlendiğimde. bana kalsa daha evlenmezdim de aile baskısına daha fazla direnemedim..gerçi şimdi düşünüyorum erken evlenseydim erken anne olurdum belki daha güzel olurdu ama işte her şey nasip
evlendikten sonra hemen cocuk istemedik 9 aydır da biz istedik o bizi istemedi henüz...
öyle deme kardeşim size anlatmıştım ya zekeriya peygamberi . Canım sende denesene soğan kürünü hormonlarda sıkıntı var mı[/QU
şaka canım yaa herşeyin başı Allah o 'ol' dediğinde olmayacak hiçbişey yok. 40 lı yaşlarından sonra anne olan çok insan var. hormonlarda bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yok ama bu ay olmazsa mutlaka deneyeceğim
hoşgeldin şekerden tatlı
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım . cızergenın rengı cok hosuma gıttı bende onu koydum :)
acınacak bişey yok ki tıp çok ilerledi.. yaşını bilmiyorum ama 40'a kadar sorun yok..yeşim salkım kaç yaşında doğurdu..hep onu düşünüp moral buluyorum:)))
öyle deme kardeşim size anlatmıştım ya zekeriya peygamberi . Canım sende denesene soğan kürünü hormonlarda sıkıntı var mı[/QU
şaka canım yaa herşeyin başı Allah o 'ol' dediğinde olmayacak hiçbişey yok. 40 lı yaşlarından sonra anne olan çok insan var. hormonlarda bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yok ama bu ay olmazsa mutlaka deneyeceğim
cok şükür bi sıkıntı olmaz inş. hem bak daha önce kimyasal da olsa bi gebelik gecirmişsin ben henüz yaşamadım ne çift çizgi ne de kanda beta artışı
hoşbuldumm datlımm gıymatlımm.. bolbol dua ettim sizlerede...RABBİM kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?