Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sende benim gibi çok okuyanlardansın sanırım

aynen oyle..
çok okurum çok sorarım araştırırım...soğan kürünü doktoruma bile sordum dalga geçme ihtimalini göze alarak:))
o da duyduğunu söyledi, yararı olur mu bilmem ama zararı olmaz demişti. o yüzden denemekten korkmadım

aynen canım bende incir kürünü sormuştum dr yap moral olur dedi biz elimizden geleni yapalımda Allah a bırakalım

1 yıldır istiyorum 6 aydırda deniyoruz yaşım 21 canım sen?

ayyyy ne kadar gençmişsin:))) süper walla ben 21 yaşındayken ne evlilik ne çocuk kafamın bir tek hücresinde bile yoktu..inşallah hemen olur da genç yaşta anne olursun...
ben 30 yaşındayım hatta yakında 31 olucam:)) geç evlendim ben 29 yaşındaydım evlendiğimde. bana kalsa daha evlenmezdim de aile baskısına daha fazla direnemedim..gerçi şimdi düşünüyorum erken evlenseydim erken anne olurdum belki daha güzel olurdu ama işte her şey nasip
evlendikten sonra hemen cocuk istemedik 9 aydır da biz istedik o bizi istemedi henüz...

gösteriyor muyum 21 i söyleyin:90: Bende evlilik düşünmüyodum kısmetmiş evlenince hemen çocuk istemem en az 3 nyıl demiştim büyük konuşmuşum

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım . cızergenın rengı cok hosuma gıttı bende onu koydum :)

Allah razı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah sana baktım benimde koyasım geldi ya benim ovulasyona bakarsak yerleşmiştir inş.

acınacak bişey yok ki tıp çok ilerledi.. yaşını bilmiyorum ama 40'a kadar sorun yok..yeşim salkım kaç yaşında doğurdu..hep onu düşünüp moral buluyorum:)))

şaka yaptım canım yaa herşeyin başı Allah o 'ol' dediğinde olmayacak hiçbişey yok. bende 34 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…