Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah sana baktım benimde koyasım geldi ya benim ovulasyona bakarsak yerleşmiştir inş.

kızlar bu çizelge nedir nerden bakıyosunuz? ben daha yeniyim ya bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

Kızlarrrrr merhaba. benide alın aranıza

23 yaşındayım.Yaklaşık 9 aydır evliyim. Ve bugün hafif lekelenme oldum. Başımda şiddetli ağırıyor. En son 10 gün önce olmuştum normal adet.

1 haftadırda yataktan kalkasım gelmiyordu uykum çok var.

başım çatlıyor neler oluyor bana ya.biri birşey söyleyebilir mi?

h.g canım normal adet oldum derken herzamanki yoğunlukta ve süredemiydi yoksa farklımıydı?

canımsın ara kanama mı acaba tam bi lekelen memi anlayamadım

10 gün önce adet olduysan büyük ihtimalle yumurtlama döneminde olabilirsin.. lekelenme de o yüzdendir diye tahmin ettim ben
normalde kaç günde adet olursun?

herkese slm olsun.................bugun adet günüm ama ateşim yükseldii bugun bazı belirtilerimde var acep nisan gebesi olabilcekmiyimkii

h.g canım normal adet oldum derken herzamanki yoğunlukta ve süredemiydi yoksa farklımıydı?

Yoğunluğu aynıydı ama süresi biraz daha erken bitti. Şuan ateşim ve baş ağrım var. Kafam yerinde yok sanki.

şimdi ise lekelenme oldu.çok az kan geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…