- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
Allah razı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallah sana baktım benimde koyasım geldi ya benim ovulasyona bakarsak yerleşmiştir inş.
Amiiiiiin Allah razı olsun dua insana huzur veriyo dimi canım
kızlar bu çizelge nedir nerden bakıyosunuz? ben daha yeniyim ya bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
evet tatlım ya moralim yerine geldi valla..çok şükür derdide dermanıda veren ALLAH.. ama daha iyi hissediyorum kendimi..Eki Görüntüle 384343 Eki Görüntüle 384344
cok şükür bi sıkıntı olmaz inş. hem bak daha önce kimyasal da olsa bi gebelik gecirmişsin ben henüz yaşamadım ne çift çizgi ne de kanda beta artışı
kimyasal gebelik değildi bitanem normal bir gebelikti ama Allah'ım nasip etmedi
Kızlarrrrr merhaba. benide alın aranıza
23 yaşındayım.Yaklaşık 9 aydır evliyim. Ve bugün hafif lekelenme oldum. Başımda şiddetli ağırıyor. En son 10 gün önce olmuştum normal adet.
1 haftadırda yataktan kalkasım gelmiyordu uykum çok var.
başım çatlıyor neler oluyor bana ya.biri birşey söyleyebilir mi?
çok sevindim hep iyi hisset kendini
23 yaşındayım.Yaklaşık 9 aydır evliyim. Ve bugün hafif lekelenme oldum. Başımda şiddetli ağırıyor. En son 10 gün önce olmuştum normal adet.
Allah kolaylık versin afiyet olsun nur gibi bebişin olsun canım
kimyasal gebelik değildi bitanem normal bir gebelikti ama Allah'ım nasip etmedi
pardon canım ya evet hatırladım şimdi bu da bi umut senelerce bekleyipte hiç sonuç alamayanlar var
pardon canım ya evet hatırladım şimdi bu da bi umut senelerce bekleyipte hiç sonuç alamayanlar var
allah herkese sağlıklı ve hayırlısını versin diyelim...
önemli değil canım. bende öyle diyorum hamile kalabiliyor olmam bile büyük bir mükafat
önemli değil canım. bende öyle diyorum hamile kalabiliyor olmam bile büyük bir mükafat
bu ay müjde verirsin bize inş.
bu ay müjde verirsin bize inş.
canımsın yaa inş.bu ay olmazsa önümüzdeki ay hepimiz müjdelerimizi veririz birbirimize öyle bişey olursa ilk sizinle paylaşırım
h.g canım normal adet oldum derken herzamanki yoğunlukta ve süredemiydi yoksa farklımıydı?
herkese slm olsun.................bugun adet günüm ama ateşim yükseldii bugun bazı belirtilerimde var acep nisan gebesi olabilcekmiyimkii
herkese slm olsun.................bugun adet günüm ama ateşim yükseldii bugun bazı belirtilerimde var acep nisan gebesi olabilcekmiyimkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?