- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
herkes gittimi?
eşim gelene kadar burdayım ben:)memnun oldum bu arada, pc başından kalkmıştım bi ann
herkese iyi geceler Allah'a emanet olun gürüşmek üzere hoşçakalın
üzülme tatlım erken yaptığından negatif çıkmış.. 5 gün sonra İNŞALLAH çift çizgiyii görürsün Eki Görüntüle 384181
günaydın fanaa.....
günaydın kızlar nasılsınız ben okuyamadım geçmişi inşallah iyi haberler vardır dün doktora gittik kesemizi gördük rabbin inşallah hepinize en kısa zamanda nasip eder...
günaydın fanaa.....
günaydın kızlar nasılsınız ben okuyamadım geçmişi inşallah iyi haberler vardır dün doktora gittik kesemizi gördük rabbin inşallah hepinize en kısa zamanda nasip eder...
sana birsey sorucam canım gebelik çizelgesinde 5. hafatadyım demişsin sat tan itibaren mi hesapladın kesenin 6. hafta görünmesi gerekmiyor mu canım
arkadaşlarkonuyla çooook alakasız hemen araya girip çıkacağım özür dilerim ama özel mesaj hakkım yok henüz
you tube de Fanaa filminin en sevdiğim şarkısı "Chand Sifarish " i dinliordum ki karşıma çıktınız :))) hoş bir tesadüf yazmadan edemedim...
aslında konuya çok uzak değilim BAT 17 nisan ve bu aydan çoook umutluyum :))
sana birsey sorucam canım gebelik çizelgesinde 5. hafatadyım demişsin sat tan itibaren mi hesapladın kesenin 6. hafta görünmesi gerekmiyor mu canım
cnm sat itibari ile oluyo yani benim sat 4 mart hesap edince bugün tam 5.haftayı dolduruyorum 6.hatfaya gircem yani öyle hesaplanırmış adetin ilk günü başlıyo haftaları saymaya cnm inşallah tez vakitte sende hesap edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?