Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın fanaa.....

günaydın kızlar nasılsınız ben okuyamadım geçmişi inşallah iyi haberler vardır dün doktora gittik kesemizi gördük rabbin inşallah hepinize en kısa zamanda nasip eder...

günaydın fanaa.....

günaydın kızlar nasılsınız ben okuyamadım geçmişi inşallah iyi haberler vardır dün doktora gittik kesemizi gördük rabbin inşallah hepinize en kısa zamanda nasip eder...

Canımsın hayırlı olsun seni tebrik ediyorum hamdolsun Rabbim hep yüzünü böyle güzel haberlerle güldürsün

günaydın fanaa.....

sana birsey sorucam canım gebelik çizelgesinde 5. hafatadyım demişsin sat tan itibaren mi hesapladın kesenin 6. hafta görünmesi gerekmiyor mu canım

sana birsey sorucam canım gebelik çizelgesinde 5. hafatadyım demişsin sat tan itibaren mi hesapladın kesenin 6. hafta görünmesi gerekmiyor mu canım

arkadaşlarkonuyla çooook alakasız hemen araya girip çıkacağım özür dilerim ama özel mesaj hakkım yok henüz

you tube de Fanaa filminin en sevdiğim şarkısı "Chand Sifarish " i dinliordum ki karşıma çıktınız :))) hoş bir tesadüf yazmadan edemedim...

tşk ederim canım bu arada hoşgeldin

cnm sat itibari ile oluyo yani benim sat 4 mart hesap edince bugün tam 5.haftayı dolduruyorum 6.hatfaya gircem yani öyle hesaplanırmış adetin ilk günü başlıyo haftaları saymaya cnm inşallah tez vakitte sende hesap edersin

inşallah inşallah inşallah inşallah Bizlerede dua edin lütfen inan benim ve burdaki arkadaşların çok ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…