Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizi de öpüyorum benim çıkmam lazım yine gelicem hoşçakalın

bende sizi bekliyordum:)
sizin sorununuz ne sorabilir miyim mahsuru yoksa?

6 ay önce 12 haftalık bebeğimin öldüğünü öğrendim ve kürtaj oldum.Allah'ım nasip etseydi doğumuma 10 gün falan kalmıştı. 2 aydır çok istiyoruz geçen ay malesef olmadı,bu ay da beklemedeyim canım

inşallah en kısa zamanda olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..

sağol canım amin hepimiz inş. senin sorunun ne peki?

çikolata kistinden ameliyat olmuştum 2003te, kaç yıl sonra nişanlıyken yeniden oluştu dr demişti zaten rahim filmi çekileceksin evlendikten sonra gebelik gerçekleşmezse tıkanıklık, yapışıklık olabilir diye ki 9 martta çekildim tıkalıydı dedi dr ama açılmış inşallah eylüle kadar bekleyelim dedi duruma göre tüp bebek gerekecek dedi beklemedeyiz yani şu an ama ben çok stres yapıyorum beklemek çok kötü olacak mı olmayacak mı diye düşünmek insanı yoruyor, düşünmeyin diyorlar bide düşünmeden yapamıyorki insan

çok geçmiş olsun Allah izin verdiği sürece olmayacak bişey yok ümidini kaybetme lütfen. damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya gerçekten öyle dışardan insanlara takma,düşünme,saplantı haline getirme oluruna bırak demesi kolay onu ancak yaşayan bilir

öyle tabi burdada okuyorum zaten farkındayım tüp bebek için randevu aldıkları ay veya ne bileyim düşünmedikleri ay gebe kalmışlar genelde benimde öyle yapmam gerekiyor ki eşimin hiç bişey dediği yok ailemden uzaktayım kimsenin bişe dediği yok 1 yıl yeni bitti evleneli ama kist var biliyorum ya ondan düşünüyorum işte bu ay soğan kürünü deneyelimde bakalım..inşallah size gerekmezde haberlerinizi alırız 10 güne kadar

ahh ahh amin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…