inşallah önce bi sizin müjdeleri alalım hayırlısıyla oda olur inşallah
inşallah önce bi sizin müjdeleri alalım hayırlısıyla oda olur inşallah
inş. canım yanılmıyorsam fanaa'nın 5 benim 7 günüm var bakalım artık hepimiz içinde hayırlısı neyse o olsun
tuba o topiğe kactı
neden kimse konuşmuyor?
bende sizi bekliyordum:)
sizin sorununuz ne sorabilir miyim mahsuru yoksa?
sizi de öpüyorum benim çıkmam lazım yine gelicem hoşçakalın
6 ay önce 12 haftalık bebeğimin öldüğünü öğrendim ve kürtaj oldum.Allah'ım nasip etseydi doğumuma 10 gün falan kalmıştı. 2 aydır çok istiyoruz geçen ay malesef olmadı,bu ay da beklemedeyim canım
inşallah en kısa zamanda olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
sağol canım amin hepimiz inş. senin sorunun ne peki?
çikolata kistinden ameliyat olmuştum 2003te, kaç yıl sonra nişanlıyken yeniden oluştu dr demişti zaten rahim filmi çekileceksin evlendikten sonra gebelik gerçekleşmezse tıkanıklık, yapışıklık olabilir diye ki 9 martta çekildim tıkalıydı dedi dr ama açılmış inşallah eylüle kadar bekleyelim dedi duruma göre tüp bebek gerekecek dedi beklemedeyiz yani şu an ama ben çok stres yapıyorum beklemek çok kötü olacak mı olmayacak mı diye düşünmek insanı yoruyor, düşünmeyin diyorlar bide düşünmeden yapamıyorki insan
çok geçmiş olsun Allah izin verdiği sürece olmayacak bişey yok ümidini kaybetme lütfen. damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya gerçekten öyle dışardan insanlara takma,düşünme,saplantı haline getirme oluruna bırak demesi kolay onu ancak yaşayan bilir
öyle tabi burdada okuyorum zaten farkındayım tüp bebek için randevu aldıkları ay veya ne bileyim düşünmedikleri ay gebe kalmışlar genelde benimde öyle yapmam gerekiyor ki eşimin hiç bişey dediği yok ailemden uzaktayım kimsenin bişe dediği yok 1 yıl yeni bitti evleneli ama kist var biliyorum ya ondan düşünüyorum iştebu ay soğan kürünü deneyelimde bakalım..inşallah size gerekmezde haberlerinizi alırız 10 güne kadar
ahh ahh amin inş.
aminnnnnnnn, bu arada istek gönderdim ben sana sormadım ama hiç arkadaşın yok kabul etmiyor belki die düşündüm sonra, ilk kez bu kadar uzun kalıyorum ve msj yazıyorum birine:))
kabul ettim :) yaşın kaç mahsuru yoksa tabiki?
ne mahsuru ya 30umdayım:) kıbrısta yaşıyorum 1 yıldır ama hataylıyım aslen:)) peki sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?