nisan ayının hamiş adayları nerdesiniz kız öğle olduuu kalkın
merhabalar nasılsınız bakalım?
Ya hoşgeldin bende sizi bekliyordum canım sıklıyor ne var ne yok
selam kızlar hayırlı günler hepinize...nasılsınız...
Aynen benim heycan artıyor hayırlısı artıkiyi canım ya ne olsun aynen işte beklemeye,gün saymaya devam :)
selam kızlar hayırlı günler hepinize...nasılsınız...
Aynen benim heycan artıyor hayırlısı artık
amin canım hepimiz için de hayırlısı inş.
bende iyiyim canım sizin gibi beklemedeyim inş hayırlı haberler veririz ama ben bu ay umutsuzum nedense...selam h.g tşkler sen nasılsın?
Aynen benim heycan artıyor hayırlısı artık
hayırlı günler canım
bende iyiyim canım sizin gibi beklemedeyim inş hayırlı haberler veririz ama ben bu ay umutsuzum nedense...
sagol canım nasılsın...
ordan oraya koşuşturuyom pelincim bi o topikte bi o topikte napalım
ordan oraya koşuşturuyom pelincim bi o topikte bi o topikte napalım
belli zaten senin topik topik gezdiğin
canımsın ay güldürdün beni Allahta seni güldürsün yakın zamanda Cok mu belli oluyor ne yapayım yaa sabahtan beri bekliyom buralarda bu mesai hep gec mi başlıyo acep buralarda
amin Allah'ım hepimizi güldürsün inş. canım hangi topiklerdesin?
adaşım:) sen dün 5. haftayı doldurdun:) bugün itibari ile 6. haftadasın:)cnm sat itibari ile oluyo yani benim sat 4 mart hesap edince bugün tam 5.haftayı dolduruyorum 6.hatfaya gircem yani öyle hesaplanırmış adetin ilk günü başlıyo haftaları saymaya cnm inşallah tez vakitte sende hesap edersin
Selam kızlaaar ammada sohbet etmişsiniz zor bitirdim
Ben çok feci diş ağrısı çektim ve en sonunda dayanamadım doktora gittim geçici dolgu yaptı doktor. 1 Yada 2 hafta sonra gel bu dolguyu çıkarıp kalıcı dolgu yapalım dedi. Bu hafta gidemem doktor anca sonraki hafta gidebilirim. Sonraki haftada benim ovu. günlerim :26: Birşey olurmu acaba kafam çok karışık :44: Sizce ne yapmam gerekir?
Selam kızlaaar ammada sohbet etmişsiniz zor bitirdim
Ben çok feci diş ağrısı çektim ve en sonunda dayanamadım doktora gittim geçici dolgu yaptı doktor. 1 Yada 2 hafta sonra gel bu dolguyu çıkarıp kalıcı dolgu yapalım dedi. Bu hafta gidemem doktor anca sonraki hafta gidebilirim. Sonraki haftada benim ovu. günlerim :26: Birşey olurmu acaba kafam çok karışık :44: Sizce ne yapmam gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?