Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım da bu aneminin geçtiği de geçeceği de yok bende hergün 5 mg lığın yarısını içiyorum çünkü yanında kan ilacıda içiyorum

hmm anladım canım bende bi ara doktora gittiğimde kansızsın demişti siyah çekirdekli kuru üzüm,keçi boynuzu ve bolbol pekmezz yiyodum şuan iyim bi sorun yok dene istersen..

Son düzenleme:

Selamlar pek zamanlı giremiyorum sanırım geldiğimde hiç kimswyi bulamıyorumm.Bir kaç zamanlık deneyim ve başımdan geçenleri anlatayım istedimm.Formun birinde karbonat testi diye bişey okudum kabardııı ! kimisinde yanlış çıktı ama eğlence olldu poxitif görmek de daha güzel tabikii.Ateş ölçme duydum maşallahı var 37 den aşağı düşmüyor iştah artışı off hemde nasıll EN can sıkıcısıda kasıkta bir türlü geçmeyen bir batma hissi 5 günden beri böyle adetime 10 gün var ve hiç kesilmedi bu şey ağrı derecesi değişiyo sadece batma hiç geçmiyor.Yani uzun lafın kısası ben içimde bir canlı olduğunu hissediyorum.Rüyalarımda yığınla bebiş görüyorum balık istifi gibi hemde Komik gelebilir ama ikiz olması muhtemel gibi hissediyorum.Hani içinden gelir bişiler söylermiş ya insana o konumdayım utanmasam ben hamilyim diyicem Uğur olsun diye doğum çizelgesi koydum hemde hisseetiğim gibi ise ne aşamada onu görebilmek için ..Böyle işte arada giriyorum pir giriyorum.Bebiş yolu bekleyenlere umudu diğer ayakalanlara tek sözüm Kuru dala can veren Allahım bizleride görsün o can emanetini içimize versin inşallah ..Sevgilerle.​
Amin diyen smilley bulamadım ben diyim bari Amiiiiin..

günaydünnnnnn cicimmlerrr..........hamile olmakk ateşiylee yanaN bütün arkadaslarııın yolarıı acık olsun inşaalhh.............benim 3.günümm termizlenippp yenidenn çalışmalara başlamakk şistiyorumm........

neden kımse yok her geldıgımde gül oflum pelin daha ısmı aklıma gelmeyen arkadaslar nerelerdesınız

gülcüm çlışmalar bitti mi??
şeker kız nasılsın görüşemiyoruzz..
eşim bu siteyi yasakladı ancak böyle o yokken giriyorum

gülcüm çlışmalar bitti mi??
şeker kız nasılsın görüşemiyoruzz..
eşim bu siteyi yasakladı ancak böyle o yokken giriyorum

canım yumurtlama dönemi devam ettik yalnız 4 ü rahatsızlandım idrar yolu iltihabındna gece kanamam oldu sabah dr gittim tahlil yaptı ilaç verdi ama bir dr daha gösterdim daha ciddi bişey var dedi iddrar kültür testi yaptırdım ilaçları kullanma dedi sonucu yarın alıcam perşembede dr göstericem bakalım inşallah önemli bişi yoktur günlerimi değelrndirdim ama bu hastalık engel olmadıysa tutar inşalalh....senin gebelik nasıl gidiyorç...

Son düzenleme:
aaa nıyekıne kıs?
ne biliyim sürekli burdaymışım diye kızıyo işte deli :)

hadi canım hayırlısı olsun hakkında.
ben çoğu zaman enfeksiyon geçiririm farkında olmadan.
ama bol su içrerim hemen sonra geçiyo korkma.
bende ytaptırmıştım kültür bişey çıkmadı.

bende sık sık geciriyorum canım bazı değerler olması gerekenden 6 katı yüksek cıkmış ondan istedi sanırım kltürü ama bakıcaz artık umarım önemli bişi cıkmaz bebişede engel olmaz son 7 gün bata hayırlısı İNŞŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…