Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de cumartesi günü adet oldum

bebek olayını bir süre rafa kaldırcam galiba. çok üzüldüm çünkü. Bir süre hiç düşünmeyeceğim bunu. Hayatı kendime zehir ettim
caNİM benim bende heray takmıycam diyorum ama adetim yaklaşmaya başlayınca alıyoo beni bi telaşş.ama gher seferindee olumsuzz yoruldumm....
evet ugursuzmus bu hafta sonuu.....insalah te< zamanda kaırızzz
hayırlısı olsun tatlım üzülme..bu ay olmasada diğer aylar var..ümidini kesmeEki Görüntüle 386009

saoll canim benim ama ne yalan söyleyeyim.ümidimm hiçç kalmadııki benimm

olurmu tatlım ya ümidini kaybetme.. kaç senelik evlisin ne kadar bebek düşünüyorsun..

6 haziranda 3 senelik evli olcamm.evlendigim günden berii hiç korunmadım....1.5 yılda bir gebeligim oldu ama 2.5 aylıkken kürtaj oldum...kürtaj olalı 1 yıl oluyoo ama olmadıı henüzz............esim herşeyii iyiii amaa dok benii biraz begenmiyoooo.kanallarımın tıkalı oldugundan şüpheleniyoo.rahim filmii çwekilecemm

kızlar merhaba beni listeden çıkarabilirsiniz dün geldi kırmızılar umudumuz mayısa kaldı:))

anladım tatlım.. hayırlısı olsun.. ne zaman çekilceksin film..

anladım tatlım.. hayırlısı olsun.. ne zaman çekilceksin film..

martta cekilecektimm.kısmett olmadıı.doktor kabul edersee bu ayın 21 gibii istiyorum.cumartesii gününden başkaa çekilwemiyuorum.çünküü çalışıyorum.sen nezamandır istiyosun

martta cekilecektimm.kısmett olmadıı.doktor kabul edersee bu ayın 21 gibii istiyorum.cumartesii gününden başkaa çekilwemiyuorum.çünküü çalışıyorum.sen nezamandır istiyosun

anladım tatlım inşallah önemli bişi yoktur ben 2011 mayısta evlendim ekim sonuna kadar doğum kntrol kullandım kasımdan bu yanada bebek düşünüyoruz..

Son düzenleme:
anladım tatlım inşallah önemli bişi yoktur ben 2011 mayısta evlendim ekim sonuna kadar doğum kntrol kullandım kasımdan bu yanada bebek düşünüyoruz..

oyy tatlımm daha yenii evli sayılırsınn olur elbetttt.....gittinmii doktoraa

merhaba kizlar bende nisan ayi bekleyenlerdenim. heyecanliyim preseed denedik bu ay sadece iki defa,cumartesi adet olmam gerek belirtilerim sadece asiri derecede belim agriyor bide adet olacakmisim gibi sancilar,ama bu belirtiler bir kac aydir var yani umudum hic yok bol bol dua ediyorum yarabbim duy sesimi bekleyemedim hemen gittim test yaptim e haliyle sonucu negatif,bile bile gittim yaptim... Allahim ne olur burdaki butun bekleyen arkadaslarin ve benim sesimi duy artik nisan ayi bize umut olsun !!!!!!!!!!!!! cok stresliyim yaa=(( tup bebek yaptiran arkadaslarim teker teker ikinciye normal yolla hamile kaldilar!!! neden hep en aralarinda ayriyim=(((((

kızlarrrrrrrr bende kırmızı kart gördüm. umut
mayıs ayı. umudu kaybetmek yok.

oyy tatlımm daha yenii evli sayılırsınn olur elbetttt.....gittinmii doktoraa

cnm bebek için gitmedim genelde idrar yolları iltihabı yüzünden gidiyorum..kasımda bebek düşündüğümü söyledim folik asite başladım devam ediyorum..hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…