günaydınn kuşlarrrr..pazar günü adet oldum.oysa bu ay çok umutluydum..........
caNİM benim bende heray takmıycam diyorum ama adetim yaklaşmaya başlayınca alıyoo beni bi telaşş.ama gher seferindee olumsuzz yoruldumm....ben de cumartesi günü adet oldum
bebek olayını bir süre rafa kaldırcam galiba. çok üzüldüm çünkü. Bir süre hiç düşünmeyeceğim bunu. Hayatı kendime zehir ettim
evet ugursuzmus bu hafta sonuu.....insalah te< zamanda kaırızzzmerhaba kızlar
pazar günü ben de regl oldum( yaw ve pedro da aynı gün olmuş herhalde ne kötü bir günmüş pazar (
ben de dün çok üzüldüm ama bu sabah kalktığımda neşeliydim:))) napalım hayırlı değilmiş demek ki..nisan olmazsa mayıs olur o da olmazsa başka bir ay olur allahtan umut kesilmez
fanaa ve diğer günü yaklaşanlardan güzel haber bekliyoruz artık
hayırlısı olsun tatlım üzülme..bu ay olmasada diğer aylar var..ümidini kesmeEki Görüntüle 386009
gününüz aydın olsun kızlarrrr :)))
bu hafta hep bebek haberleriyle dolsun taşsın burası inşallah..
dualarım sizinle
saoll canim benim ama ne yalan söyleyeyim.ümidimm hiçç kalmadııki benimm
olurmu tatlım ya ümidini kaybetme.. kaç senelik evlisin ne kadar bebek düşünüyorsun..
6 haziranda 3 senelik evli olcamm.evlendigim günden berii hiç korunmadım....1.5 yılda bir gebeligim oldu ama 2.5 aylıkken kürtaj oldum...kürtaj olalı 1 yıl oluyoo ama olmadıı henüzz............esim herşeyii iyiii amaa dok benii biraz begenmiyoooo.kanallarımın tıkalı oldugundan şüpheleniyoo.rahim filmii çwekilecemm
anladım tatlım.. hayırlısı olsun.. ne zaman çekilceksin film..
martta cekilecektimm.kısmett olmadıı.doktor kabul edersee bu ayın 21 gibii istiyorum.cumartesii gününden başkaa çekilwemiyuorum.çünküü çalışıyorum.sen nezamandır istiyosun
merhabalar kızlar nasılsınız?
anladım tatlım inşallah önemli bişi yoktur ben 2011 mayısta evlendim ekim sonuna kadar doğum kntrol kullandım kasımdan bu yanada bebek düşünüyoruz..
günaydınn kuşlarrrr..pazar günü adet oldum.oysa bu ay çok umutluydum..........
ins önümüzdeki ay mutlu sonun olur canim,dualarim sizinle. benimde önümüzdeki cumartesi yada pazar,27-28 ünde bi oluyorumda..
kızlarrrrrrrr bende kırmızı kart gördüm. umut
mayıs ayı.umudu kaybetmek yok.
oyy tatlımm daha yenii evli sayılırsınn olur elbetttt.....gittinmii doktoraa
cnm bebek için gitmedim genelde idrar yolları iltihabı yüzünden gidiyorum..kasımda bebek düşündüğümü söyledim folik asite başladım devam ediyorum..hayırlısı bakalım.
canım folik asiti ne kadar kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?