- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
iyi olmaya calışıyorum canım yarın idrar kültürü sonucumu alıcam dr göstericem perşembe günü sorun yoksa daha iyi olcam inşallah sen nasılsın canım...
yoktur cnm ınslalah bışıy.bol bol su ıcıyomusun bu arada
bende sık sık geciriyorum canım bazı değerler olması gerekenden 6 katı yüksek cıkmış ondan istedi sanırım kltürü ama bakıcaz artık umarım önemli bişi cıkmaz bebişede engel olmaz son 7 gün bata hayırlısı İNŞŞALLAH..
pimpiriklenme canım inşallah bişey çıkmayacak...
dualarım seninle..
rahat ol azıcık tamam mı bata da az kalmış..
bata 1-2 gün kala ovucan yaparsın bilgi almış oluruz
pimpiriklenme canım inşallah bişey çıkmayacak...
dualarım seninle..
rahat ol azıcık tamam mı bata da az kalmış..
bata 1-2 gün kala ovucan yaparsın bilgi almış oluruz
akıntıya bakma canım sen ben bu ay yumurtlama akıntısı görmedim ama yumurtladım.tatlım benım bata 9 gun var ama akıntım var yıne su hgıbı nıyekıne tekrarmı yımırtlıyom ben
tatlım benım bata 9 gun var ama akıntım var yıne su hgıbı nıyekıne tekrarmı yımırtlıyom ben
inşallah canım bata 1-2 gün kala ovucan çift mi çıkması lazımm..
evet canım bende öyle oldu kopkoyu çift çizgi
akıntıya bakma canım sen ben bu ay yumurtlama akıntısı görmedim ama yumurtladım.
su gibi akıntım benim gebeliği öğrenince başladı.
altıma işemiş gibi aynı
ovucan testi varsa yapsana şeker.. belli olur ozaman..
tatlım almadım bu ay sıparış verıcem ınsallah gerek kalmaz ama
hayırlııs olsun canım bu ay kırmıızları görmeyelim İNŞALLAH..:)
Slm kızlar bende aranıza katıldım bu ay çalışmalar yaptım umarım güzel sonuçlar olur hayırlısıyla.Ovulasyon testi yapmadım otomatik hesaplayıcıyı baz aldım bakalım.
Slm kızlar bende aranıza katıldım bu ay çalışmalar yaptım umarım güzel sonuçlar olur hayırlısıyla.Ovulasyon testi yapmadım otomatik hesaplayıcıyı baz aldım bakalım.
İnşallah canım. Hamile kalma olasılığı en yüksek gunde yapmadım, orta-yüksekte yaptım inşallah olur. Tam gününü kestirmek çok zor.
hu huu kimsecikler yok muu? nisan ayı uğurlu gelsin bizeeeeeee kızlar nerdesinizz?Eki Görüntüle 386937 Eki Görüntüle 386938 Eki Görüntüle 386939
merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?