geçmiş olsun dolgu olacağı için bisey olmaz
yok canım hiçbir şey olmaz. hatta gebelik öncesi iyi olur yani
slm kısceler nasılsınız?
slm canım. daha önce hiç sohbet etmemiştik seninleben çook hastayım valla. ateşim var ama hala internette oturmaya devam ediyorum can sıkıntısından. sen nasılsın?
ben geldım nıresın caaan
canım hamişlik nasıl gidiyor, taze hamişimiz. eşine söyledin mi canım?
Selam kızlaaar ammada sohbet etmişsiniz zor bitirdim
Ben çok feci diş ağrısı çektim ve en sonunda dayanamadım doktora gittim geçici dolgu yaptı doktor. 1 Yada 2 hafta sonra gel bu dolguyu çıkarıp kalıcı dolgu yapalım dedi. Bu hafta gidemem doktor anca sonraki hafta gidebilirim. Sonraki haftada benim ovu. günlerim :26: Birşey olurmu acaba kafam çok karışık :44: Sizce ne yapmam gerekir?
cnm benim hep dau ediyorum hepiniz için rabbin sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah canlarım beniminşallah inşallah inşallah inşallah Bizlerede dua edin lütfen inan benim ve burdaki arkadaşların çok ihtiyacı var
cnm adaşmıyız biz seninle ne güzel hem batlarımızda çok yakın benimkide 4 mart inşallah kuzucuklarımızı birlikte beklerizadaşım:) sen dün 5. haftayı doldurdun:) bugün itibari ile 6. haftadasın:)
benim sat da 3 mart.
Selam kızlaaar ammada sohbet etmişsiniz zor bitirdim
Ben çok feci diş ağrısı çektim ve en sonunda dayanamadım doktora gittim geçici dolgu yaptı doktor. 1 Yada 2 hafta sonra gel bu dolguyu çıkarıp kalıcı dolgu yapalım dedi. Bu hafta gidemem doktor anca sonraki hafta gidebilirim. Sonraki haftada benim ovu. günlerim :26: Birşey olurmu acaba kafam çok karışık :44: Sizce ne yapmam gerekir?
günaydınn kuşlarrrr..pazar günü adet oldum.oysa bu ay çok umutluydum..........
günaydın cnm nasip böyleymiş inşallah bu ay kavuşursun bebişine
günaydınn kuşlarrrr..pazar günü adet oldum.oysa bu ay çok umutluydum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?