Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hamişlik nasıl gidiyor, taze hamişimiz. eşine söyledin mi canım?

slm canım. daha önce hiç sohbet etmemiştik seninle ben çook hastayım valla. ateşim var ama hala internette oturmaya devam ediyorum can sıkıntısından. sen nasılsın?

gecmiş olsun cnmbenım dıkkat et bu havalar fena carpıyo ınsana .ben yenı atlattım grıbı .iş yerıne geldım 4-12 calışıyorum bugun

merhabalar arkadaşşlar
yoğun bir hafta sonunun ardından herkese
iyi hamile haberleri diliyorum.

canım hamişlik nasıl gidiyor, taze hamişimiz. eşine söyledin mi canım?

iyi canım bi değişiklik yok..
gayet güzel.
eşime söyledim çok sevindi..
bazen çok sinir ediyor.
eve girmek bilmiyo hafta sonları..
beni hiç haketmiyor bu hiççç hemdee

benimde aynı sorun var özel doktora gittim kanal tedavisi yapılmalı dedi bakar bakmaz sinirlere gelmiş olabili dedi bende ssk anşalmalı yer bulmaya çalışıyorum.
salı günü dişçiye gideceğim bakalım ne diyecek ne zamana yapacak benimde ovulasyon zamanım kaçacak çok sinir oluyorum.

istersen doktorla konuş bana kanal tedavisi için röntgen gerekiyor bebek için zararlı falan olabilir dedi.

birde aklımdayken söyliyeyim doktor bana ağızdaki çürüklerin artmasının sebebinin kusmaya bağlı ağızdaki oluşan asitlerden kaynaklandığını hamilelikle bir alakasının olmadığını söyledi.düzenli diş bakımı ve diş ipi kullanın dedi

inşallah inşallah inşallah inşallah Bizlerede dua edin lütfen inan benim ve burdaki arkadaşların çok ihtiyacı var
cnm benim hep dau ediyorum hepiniz için rabbin sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah canlarım benim
adaşım:) sen dün 5. haftayı doldurdun:) bugün itibari ile 6. haftadasın:)
benim sat da 3 mart.
cnm adaşmıyız biz seninle ne güzel hem batlarımızda çok yakın benimkide 4 mart inşallah kuzucuklarımızı birlikte bekleriz

cnm dolgu yapılmış çok önemli bişi diil hele kalıcı dolgu takıcakmış yaptığını çıkarıp merak etme sorun olmaz

cnm bende gitmiştim dişçiye dolgu yapıldı tabi hamile olduğumu öğrenmeden sat 4 marttı ben 17 martta gittim dolgu yaptı ama iğneyle uyuşturdu benimde ovu günlerimdi korktum acaba bebeği etkiledimi diye inşallah bişi olmaz da senin ovu günün gelmemiş inşallah biş olmaz cnm...

günaydınn kuşlarrrr..pazar günü adet oldum.oysa bu ay çok umutluydum..........

rica etsemm beniii 7 mayısaa eklermisinninzzz

günaydınn kuşlarrrr..pazar günü adet oldum.oysa bu ay çok umutluydum..........

ben de cumartesi günü adet oldum

bebek olayını bir süre rafa kaldırcam galiba. çok üzüldüm çünkü. Bir süre hiç düşünmeyeceğim bunu. Hayatı kendime zehir ettim

SELAM KIZLAR DÜN BAT TARİHİMDİ AMA HALA HASTALANAMDIM BAKALIM HAYIRLIS GÖĞÜSLERİM ÇOK ACIYOR EĞER CUMAYA KADARDA HASTALANMAZSAM TEST YAPICAM ÖPÜYORUM BANADA DUA EDİN

gününüz aydın olsun kızlarrrr :)))
bu hafta hep bebek haberleriyle dolsun taşsın burası inşallah..
dualarım sizinle

merhaba kızlar
pazar günü ben de regl oldum ( yaw ve pedro da aynı gün olmuş herhalde ne kötü bir günmüş pazar(
ben de dün çok üzüldüm ama bu sabah kalktığımda neşeliydim:))) napalım hayırlı değilmiş demek ki..nisan olmazsa mayıs olur o da olmazsa başka bir ay olur allahtan umut kesilmez
fanaa ve diğer günü yaklaşanlardan güzel haber bekliyoruz artık

günaydın kızlar benıde lısteye ekelyın lutfen 21 nisan benim dün çok ağrım oldu sol tarafımda yuruyemedım acaba yumurtamı catladı :) benımgıbı agrısı olan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…