Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün çalışmalara başlamayı düşünüyorum

Biz başlayalı 4 gün oluyo
Çalışma amaçlı değildi tabiii erken daha ama halvetler genelde ilk 3 hafta çok sık olur son hafta dinlenme moduna geçerim
Bencede başlayın artık bugün itibari ile adetimizin 11. günündeyiz

hamilelik öncesi testler yaptırdım testlerin bi kısmını yarın bi kısmınıda cuma alıp doktoa gidicem.
bide benim diş sorunum vardı hamilelik öncesi aradan çıkarmak istiyordum ileri tarihe atarlar falan diye düşündüm bugün gittim hemencik dolgu yaptılar
onun için bu kadar bekledim yoksa hafta sonundan başlamayı düşünüyordum

inşallah gerek kalmaz canım...
daha kese görmedim ki.
cumartesiye randevu aldık eşimle gidicez inşallah bakalım 5+3 olucaz o zaman...

bebişin ben burdayım diyo demekki
bizim içinde dua et

hep dualarımdasınızz..

Diş sorunu bendede var ne yazık ki...
Geçmiş olsun canım bu arada...

inşallah gerek kalmaz canım...
daha kese görmedim ki.
cumartesiye randevu aldık eşimle gidicez inşallah bakalım 5+3 olucaz o zaman...

hep dualarımdasınızz..

Hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım, Rabbim hamileliğin tüm güzelliklerini tek tek yaşatsın sana.

geçenlerde eczaneden e vitamini almıştım kocişime bugün itibariyle versem faydası olurmu acaba :26:

Diş sorunu bendede var ne yazık ki...
Geçmiş olsun canım bu arada...

Hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım, Rabbim hamileliğin tüm güzelliklerini tek tek yaşatsın sana.

amiin canım ALLAH RAZI OLSUNNNNN ..
HEPİMİZE YAŞATSIN

E vitamini ne işe yarıyormuşki :26: Benim bi bilgim yok canım :44:

tam bilgim yok topiklerde görmüştüm eşleri kullananlar vardı.
e vitamini vucudunu arındırıyormuş eczacı öyle söyledi ama tabi kadına ben eşim için aldım diyemedim

tam bilgim yok topiklerde görmüştüm eşleri kullananlar vardı.
e vitamini vucudunu arındırıyormuş eczacı öyle söyledi ama tabi kadına ben eşim için aldım diyemedim

Hımmm doğrudur canım iyi araştırıp verirsin eşine :)
Şifa olsun, 29 nisanda pozitifi görelim inşallah

günaydın canlarım benim nasılsınız??

oh oh çalışmalar başlamış ne güzel gelsin bebişler inşallah nisan yağmurunun bereketi olsun göbüşlerde inşallah

halvetlerinize sağlık kızlar

günaydınnn minikk kuşlarrrrrrrrrrr 3.dereceden grip geçiriyorum....iş herindeyim gözlerimii acamiyhorum.aksi gibide berlediye başkanı geldiii kahvaltıı veriyoruzzz......b enim su haölime bakkk

günaydınnn minikk kuşlarrrrrrrrrrr 3.dereceden grip geçiriyorum....iş herindeyim gözlerimii acamiyhorum.aksi gibide berlediye başkanı geldiii kahvaltıı veriyoruzzz......b enim su haölime bakkk

slm geçmiş olsun kolay gelsin.

günaydın tatlım çok gemiş olsun dikkat et kendine..

Kızlar adet gününden önce hamile olup olmadığımızı öğrenme şansımız var mı? varsa ilişkiden kaç gün sonra öğrenebiliriz?

Geçenlerde sevine sevine içimi döktüm ya hissediyorum ve uğur olsun diye çizelgesini de ekledim diye.Evet dopruymuş içime doğan oldu :) Sanırım benim de liste de yer değiştirme zamanım geldi..Fakat tsh yine yüksek 4,17 olmuş cumartesi tekrar kan istedi doktorum.Bakıcak artma durumuna.Dua ile cumartesiyi bekliyorum.Amaa mucizem içimde Allahım tüm bebeiş dileyen arkadaşlarıma yardım etsin.Sizlerinde böye yazılarını okuyalım hatta sizlerinki sorunsuz olsun arkadaşlarım.

Ama senin bata daha var bildiğim kadaryla:44: Nasıl bu kadar çabuk öğrendin canım? Yoksa listedeki tarihmi yanlış:26:

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

FANAA----------------------11 Nisan

canom-----------------------13 Nisan

pelin67----------------------17 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

gul1982-----------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan? ??????

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi-------------------------29 Nisan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…