ben bugün çalışmalara başlamayı düşünüyorum
Biz başlayalı 4 gün oluyo
Çalışma amaçlı değildi tabiii erken daha ama halvetler genelde ilk 3 hafta çok sık olur son hafta dinlenme moduna geçerim
Bencede başlayın artık bugün itibari ile adetimizin 11. günündeyiz
inşallah gerek kalmaz canım...Maşallah maşallah
Sağolasın canım dualarda olmak çok güzel
Bu ayda olmazsa eşim gidicek testler için.. İnşallah gerek kalmaz bunlaraHayırlısı bakalım :)
Kalp atışlarını dinlemeye ne zaman gidiyosunuz canım?
bebişin ben burdayım diyo demekki
bizim içinde dua et
hamilelik öncesi testler yaptırdım testlerin bi kısmını yarın bi kısmınıda cuma alıp doktoa gidicem.
bide benim diş sorunum vardı hamilelik öncesi aradan çıkarmak istiyordum ileri tarihe atarlar falan diye düşündüm bugün gittim hemencik dolgu yaptılar
onun için bu kadar bekledim yoksa hafta sonundan başlamayı düşünüyordum
inşallah gerek kalmaz canım...
daha kese görmedim ki.
cumartesiye randevu aldık eşimle gidicez inşallah bakalım 5+3 olucaz o zaman...
hep dualarımdasınızz..
Diş sorunu bendede var ne yazık ki...
Geçmiş olsun canım bu arada...
Hayırlısıyla görürsünüz inşallah canım, Rabbim hamileliğin tüm güzelliklerini tek tek yaşatsın sana.
geçenlerde eczaneden e vitamini almıştım kocişime bugün itibariyle versem faydası olurmu acaba :26:
E vitamini ne işe yarıyormuşki :26: Benim bi bilgim yok canım :44:
tam bilgim yok topiklerde görmüştüm eşleri kullananlar vardı.
e vitamini vucudunu arındırıyormuş eczacı öyle söyledi ama tabi kadına ben eşim için aldım diyemedim
Hımmm doğrudur canım iyi araştırıp verirsin eşine :)
Şifa olsun, 29 nisanda pozitifi görelim inşallah
günaydınnn minikk kuşlarrrrrrrrrrr 3.dereceden grip geçiriyorum....iş herindeyim gözlerimii acamiyhorum.aksi gibide berlediye başkanı geldiii kahvaltıı veriyoruzzz......b enim su haölime bakkk
slm geçmiş olsun kolay gelsin.
günaydınnn minikk kuşlarrrrrrrrrrr 3.dereceden grip geçiriyorum....iş herindeyim gözlerimii acamiyhorum.aksi gibide berlediye başkanı geldiii kahvaltıı veriyoruzzz......b enim su haölime bakkk
günaydın tatlım çok gemiş olsun dikkat et kendine..
Geçenlerde sevine sevine içimi döktüm ya hissediyorum ve uğur olsun diye çizelgesini de ekledim diye.Evet dopruymuş içime doğan oldu :) Sanırım benim de liste de yer değiştirme zamanım geldi..Fakat tsh yine yüksek 4,17 olmuş cumartesi tekrar kan istedi doktorum.Bakıcak artma durumuna.Dua ile cumartesiyi bekliyorum.Amaa mucizem içimdeAllahım tüm bebeiş dileyen arkadaşlarıma yardım etsin.Sizlerinde böye yazılarını okuyalım hatta sizlerinki sorunsuz olsun arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?