Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeseeeee günaydinnnnnnnnn.........yarin temizleniyorum hayırlısıylaaaa yeniiii bi umutlaa yenii aya başlıycamm......haftaya rahim filmii randevusu istiycemm baaklım hayırlısıı

Günaydın canım:))) Bir problem cıkmaz inş.

tam zamanıda sormusumm iyii iyii olmaa inşaalhh bebişşş hABERİdirr..........varmiii şüphe ettigin bişii

Bilmiyorum canım korkuyorum ya Test yapıy mı yapmıym mı tereddütte kaldım Negatifleri çok gördüm korkuyorum

tam zamanıda sormusumm iyii iyii olmaa inşaalhh bebişşş hABERİdirr..........varmiii şüphe ettigin bişii

fana umarım bebiş vardır. biz yaw la aynı şeyi yaşadık bu ay. umarım bi dahaki sefere gelir bebişler. üzerinde durmayacağım artık dedim ama dayanamadım. bu ay çok üzülmüştüm mutlu haberlerin gelir umarım

Allah razı olsun kızlar dua edin lütfen sizinde mi gününüz gecti yoksa

Bilmiyorum canım korkuyorum ya Test yapıy mı yapmıym mı tereddütte kaldım Negatifleri çok gördüm korkuyorum
dur helee hemen yapmaaa beklee bakalımm....biz acele ettikce kacıyo bebişlerr.....bu anı yaşamakta güzelllllllllllllll

ayy pedrocum yaa hiç sormaa inşaalhh beraber bu ay verecez güzell haberleriii.bittimi adetin ne alemdee.......üzerinde durmuycaz diye bişi yok.bu bizim en dogal hakkımız bebek istiyoruzs olmayıncada üzülüyoruzz.....olana kadarda cabalıycazzz

tatlım ben daha once dusuk yaptıgım ıcın doktorum adet gununu beklemeden test yap dedı bana cunku durmamam gıbı bı problemımız var sebebı bellı deılmış.oyuzden sen de gıt kan testı falan yaptır ıdrar da hemen cıkmıyo cunku derım ben ınsallah hamışsındır

Allah razı olsun kızlar dua edin lütfen sizinde mi gününüz gecti yoksa

2 gün gecikti. sonra da geldi. çok ümitlenmiştim. umarım sen yaşamazsın bunu.moralim o kadar bozuluyor ki eşime de yansıtıyorum.
bu ay saymayacağım yumurtlama günlerini falan

2 gün gecikti. sonra da geldi. çok ümitlenmiştim. umarım sen yaşamazsın bunu.moralim o kadar bozuluyor ki eşime de yansıtıyorum.
bu ay saymayacağım yumurtlama günlerini falan

Al bide burdan yak Aynen eşim bi beş altı gün gecsin diyo bende o yürek yok Canımsın inş. mayıs size huzur getirir

bitti sayılır. bugün son herhalde.ya canım çok sıkılıyor ve evde de huzursuzluk çıkartıyorum o yüzden fazla takmayayım diyorum. eşim çocuk istiyor belli etmiyor ama korkuyor olmazsa diye
ben de endişeleniyorum ve stresten olmuyo herhalde. tabi umarım başka sorun yoktur. bugün doktora gideceğim. bir baksın ne var ne yok. sen kaç aydır deniyosun?

kafam çok karışık bende idrar testini yapayım sonra beta vereyim diyorum

Al bide burdan yak Aynen eşim bi beş altı gün gecsin diyo bende o yürek yok Canımsın inş. mayıs size huzur getirir

sakın ümitsizliğe düşürmesin seni bu sözlerim. geecikme hamilelik belirtisidir unutma. ben battan 1 gün önce test yapmıştım negatifti.

Tamamda canım bu anı yaşamak benim için tereddütten basaka bişey değil Benim farklı bi durumum var ameliyat oldum O kafamda tereddüt tutunur mu düşer mi olusur mu büyür mü her ay sıkıntısını cekiyorum korkuyorum

kafam çok karışık bende idrar testini yapayım sonra beta vereyim diyorum
anladım cnm yap bakalım hayırlısı
günaydın canım iyiyim şuan midemde dalgalanmalar var sanırım midem kötü
hayırlısı olsun canım bata kaç gün var

tatlım normalde 19 ama ınternettekı hesaplamaya gore 17 nisan cıkıyo ıkısınden bırı bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…