Kızlar adet gününden önce hamile olup olmadığımızı öğrenme şansımız var mı? varsa ilişkiden kaç gün sonra öğrenebiliriz?
Kızlar adet gününden önce hamile olup olmadığımızı öğrenme şansımız var mı? varsa ilişkiden kaç gün sonra öğrenebiliriz?
canım kan testi ile öğrenebilirsin..
ilişkiden kaç gün sonra öğrenebilirim canım? cevabın için teşekkürler.
tam olarak bilmiorum tatlım ama adet gününe bi kaç gün kala öğrenildiğini söyleyenler var..bende yenilerdenim daha bende yaptırmadım kan testi ama ben adetini bekle derim..
Adetim 24'unde çok sabırsızlanıyorum, korkuyorum ya olmazsa diye, merak içersindeyim. karmakarışık şeyler... daha yeni çocuk kararı aldık yani bu ilk denememiz bakalım hayırlısı sende bnm gibi yenisin demekki. Allah hayırlısını versin tatlım hepimize.inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.
Adetim 24'unde çok sabırsızlanıyorum, korkuyorum ya olmazsa diye, merak içersindeyim. karmakarışık şeyler... daha yeni çocuk kararı aldık yani bu ilk denememiz bakalım hayırlısı sende bnm gibi yenisin demekki. Allah hayırlısını versin tatlım hepimize.inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.
selam kızlar nasılsınız...adetten 5 gün once kanda cıkabilir eger gec döllenme degilse...ben iki hamileleigimdede adetimden 2 gün once idrar testinde silik cizgi görmüştüm oyle ogrenmiştim ama malesef ikiside nasip olmadı.... dayanamam diyorsan adetinden bir iki gün once evde test yapıpda ögrenebilirsin...ben ayın 13 eger adet olmassam test yapcam hayırlısı olsun hepimiz icin...
selam kızlar nasılsınız...adetten 5 gün once kanda cıkabilir eger gec döllenme degilse...ben iki hamileleigimdede adetimden 2 gün once idrar testinde silik cizgi görmüştüm oyle ogrenmiştim ama malesef ikiside nasip olmadı.... Dayanamam diyorsan adetinden bir iki gün once evde test yapıpda ögrenebilirsin...ben ayın 13 eger adet olmassam test yapcam hayırlısı olsun hepimiz icin...
Soruma cvp yok mu?yardımcı olun lütfen..
amin canım benım hepimiz icin hayırlısı olsun...benımde 17 aslında ama doktorum 14 adet olursun dedi bana... takipteyim ya ondan oyle dedi heralde...13 de de gel test yapalım dedi ama ben bekliycem biraz daha...hayırlısı olsun tatlım inşallah gelmes kırmızılar benimde 17si bat hepimiz için hayırlısı İNŞALLAH.....Eki Görüntüle 388059
hadi bakalım canım hayırlı haberler duyalım senden inşallah bu sefer yüce yarabbim nasip etsin bebişini kucağına almayıı sen en zanın dan gebiş kaldığını biliyorsun buda güzel bir olay iyi yanından bakmak lazımm inşallahh bu ay allah bizede nasipp ederrr , herkeze hepimize inşallahh...
yaa arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum benim satım 13 marttı yalınz korunmayı 31 martta bıraktık batımda 10 nisanda hala olmadı eğer gebe isem ben kaç haftalık oluyorum nasıl hesaplıcam
tşk ederim ama ben kaç haftalık olurum aslında 2 hafta oluyo ama satı baz alırsam 4 hafta oluyo aradakı 2 hafta nasıl olcak kafam karışıyo
canım bizde normalde 1. gün hamile kalmıyoruz ama doktorlar satı baz alıyolar.
zaten bebek o arayı ilerleyen zamanlarda dolduruyo.
yani sata göre hesaplıyosun.
çok teşekkür ederim bebek kapatıyo yanı o arayı kafayı yicektim neden eşime uydumda adeti beklemedim diye:) zaten kesin bişede yok benimki dereyi görmeden paçaları sıvamak:)
:) rica ederim canım.
hatta bebek bazen ilerden bile gidiyor sata göre bazen geride..
öenmli olan sağlıkla gelişmesi...
dualarım seninle inşallah gönlündekine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?