Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde çok canim sıkılıyoo ama yapacak bişi yok.dünyanın sonu degil yaa....dünyadakii kötüü haberlerii duyunca halime şükrediyorum.yarabbii başka bişiylee sınama beni diyorum.....benimde esim çok istiyoooo...biliyorumm herayy gözlerininn ici gülüyoooo günüm gerçince hepimiz ayniyiz yanii....ben en son care tüp bebek dedim.biraz daha kafam rahat simdiiii......kürtajdan 1 ay sonra denemeye başladim 1 yıl oluyıoooo

Günaydın kızlaaarrr, sohbet başlamış ne güzel
Bu aralar canım sıkkın, artık öyle bunalmışımki her ay aynı şeyleri yaşamaktan hiç çalışma yapmak istemiyorum bebiş için
Sanırım stres yapıyorum ben
Söyleyin kızlar nasıl kurtulabilirim bu durumdaannn

Bu arada listemizide paylaşıyım....

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

FANAA----------------------11 Nisan

canom-----------------------13 Nisan

pelin67----------------------17 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

gul1982-----------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan? ??????

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

çok haklısın. olumsuz şeyler düşünmek yok. hayırlısıyla kucağımıza alacağız bebişlerimizi.ben kasımda evlendim. hiç korunmadık. sanırım şımarıklık benimkisi. kendimi ve eşimi üzmekten başka bir işe yaramıyor. bana göre bu süreler çok geç değil aslında. komşumun 2. yılında olmuş bebeği. ama mesela görümcem evlenir evlenmez hamile kalmış. belli olmuyor işte.

Allah içine huzur versin dua et hemen rahatlıyosun canım

umarım herşey gönlünüze göre olur allah size istediğiniz bebeği verir

günaydın gülüm.
bence eşinde gitsin bebeğim doktora.
ne olur ne olmaz.
stres yapma ovucan kullanabilseydin keşke.
çif çizgi günlerinde hergün halvet yaapardın

olumlu düşün 'anne olacağım ben' de. olumlu düşün kiolumlu olsun. stres yapma stres bende de var.hamileliği engelliyor. çalışmaları da bebeği düşünmeden yap canım. umarım bir an önce hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

tabikiii allah herkese farklı güzellikler sunuyoo.onlara bebek vermiş olabilir ama nelerii eksikk kim bilirr..bize allah vermedii.ama verecegini biliyorum.mevalmm yarı yolda koymszz biziiii.bizede çok güzelll şeyler vermiştirr.iyi bi eşş.anne babaa...belkii ev belkii arabaa belkii çok güzelizz...belkii saglıklıyızz.........niye bunlarıı düsünerek mutlu olmuyoruzkiiiii

cnm benım stres yaptıkca cabalarımız hep bı sonraya kayıyo bılıyosun.sana onu kım verıcek esınmı baska bırımı rabbınden baska hıcbısey dusunme verende o alan da kıme sıtem edebılırzkı cnm.nefes alıp verdıgın yerı dusun morelın bozuldugunda ıcın sıkılıdıgında oku .vardır bundada bır hayır de gercekten bıze ser gıbı gozuken seyler aslında hayrımız ıcın hayırlısını dılle bak ben ıkıncıyı kaybettım .rabbım kımseye yasatmöasın bu acıyı ama kendını toplamalısın strese hayırrr bu saatten sonra opuldun sekerımm

haklısın. elimizdekilere şükretmek lazım. bazılarının çocukları var evlilikleri mutsuz. çok çok haklısın. sanırım tevekkül çok önemli.isyan etmemek lazım. mevlana'nın bir sözünü okudum burda.

istediğin bir şey olmuyorsa üzülme,
ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması daha hayırlı olduğu içindir.
böyle düşünmek lazım.

sağol canım olumlu düşünmemi sağladın bugün:)

Allah içine huzur versin dua et hemen rahatlıyosun canım

Amin canım hepimizin inşallah.. Zaten dualarda olmasa halimiz ne olurdu

umarım herşey gönlünüze göre olur allah size istediğiniz bebeği verir

Amin inşallah teşekkürler, ne güzel dua etmişsiniz :106:

günaydın gülüm.
bence eşinde gitsin bebeğim doktora.
ne olur ne olmaz.
stres yapma ovucan kullanabilseydin keşke.
çif çizgi günlerinde hergün halvet yaapardın

Mayısta mutlaka gidicez canım eşim ertelemeye çalışıyo ama benim takatim yok Acelemiz ne diyo, daha erken diyo, kafamızı dinliyoruz boşver diyo :S Aslında bunları ciddi anlamda söylemediğine eminim. Ben kafama takmayım stres yapmayım diye böyle konuşuyo biliyorum ama napim elimde değil Çok istiyorum ve 7 aydır hiç korunmadığım halde 1 kez bile hamile kalmayınca şüpheleniyorum:26: 7 aydır hiçmi ovulasyonu tutturamadık yani! Benim testlerimde temiz çıktı, korkuyorum inşallah eşimde bi sorun yoktur
Eğer onun sonuçlarıda iyi çıkarsa rahim filmi çektiricem hiç beklemeden... Zaten ovucan almadığıma pişman oldum bu ay! Merkezden bi tanıdığımızn adresini vermek aklıma sonradan geldi Eğer ovucanım olsaydı en azından o günlerde ilişki olurdu bende bu stresten kurtulurdumm Çok yazdım dolmuşum sanırım

Olumlu düşünmeye çalışıyorummm, halvetlerde bebeği aklıma getirmeyim diyorum ama olmuyo Her ilişkinin başında elimi açıp dua ediyorum Rabbim bu birleşmeden sağlıklı sıhhatli hayırlı vs. vs. vs. uzatıyorum bu kısmı bir evlat nasib et diye Acaba baştan yanlışmı yapıyorum uff kafam çok karışık ve ben artık bu karmakarışıklaşmaktan kurtulmayı çok istiyorumm

Hepinizde çok haklısınız.. Yeri geliyo burda sizin söylediğiniz bu şeyleri bende başka arkadaşlara söylüyorum. Sanırım bazı zamanlar bunalıyoruz ve bende şuan o anlardan birindeyim=(
Rabbim ne veriyorsa hayırlısından versin. Terapi gibi geldiniz hepinizede teşekkür ederim, Rahman razı olsun hepinizden. Ettiğiniz dualar kabul olsun, hepiniz çok sağolun

rica eder,m cNİMM düstügümz zaman birbirimize el uzatmamızz lazımmm........... mevlananın bu sözzü sözün bittigi yerdirr zaten....olacak insalahh ama dedigim gibii olmayada bilirr.....buda bizim sınavımız diyip gececezz.çok çok arkamızdan milet aaaaaaa çocukları olmuyooo hastalar sanirim.acaba kadındanmi erkektenmii diye söz edeceklerr.varsın etsinlerrr.....esim sagsaglim yanimda olsundaa

kesınlıkle katılıyorum tatlımsana saglıgımız sıhhatımız yerınde olsunda esmız yanımızda mutlu olalım.sonucla bu yola cocukla cıkmadık canımızdan cok sevcdıgımız esleımızle cıktık.hangı bırımız anamızın babamızın yanındayız .bazende boyle dusunuyorum bılıyomusun:)

teeşekkür edeyorum canim benim..............aynen öyleee esimize sahip çıkıp hayattakii güzelll şeylerii kesfetmemiz lazımm...hangimizin anamıza babamıza faydasi varr..........o yüzden günümüzü gün etmekk et güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yaşasın gençlikk

Kızlar bende şöyle bir sorun var ve canım çok sıkkın. İlişkiden sonra 1-2 saat yataktan kalkmıyorum fakat yinede bir süre sonra ayağa kalktığımda vajinamda suyla beraber spermler akıyor. Sizde de boyle oluyor mu yoksa bende bir problem mi var. Allah aşkına yardımlarınızı bekliyorum

aynen sekercım katılıyorum

tabikiii gelcekk ömür boyu sennilee yaşayacak degilll yaa.................hepsii normall bacım zatiiii var yaa ilk 10 dkk.tutan tutyomuss...hızlı koşanlar yaneee....tüp bebekteki hwmsire demiştii banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…