Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım bu ilk çocuk deneyişlerimiz insan ister istemez korkuyor ya olmazsa diyor. sağol cevabın için, rahatladım:)

benide eklermisiniz 25 nisan.umarım görmem kırmızıları

Akan şey sperm değil menidir canım :) Spermler gözle görülmez, onlar zaten ulaşacağı yere çoktan ulaşmış olurlar. Kısacası meninin akması gayet normal birşey ve bu herkeste olur. Endişe etmene gerek yok :)

benide eklermisiniz 25 nisan.umarım görmem kırmızıları

Eklendiniz Hoşgeldin bu arada... :)

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

FANAA----------------------11 Nisan

canom-----------------------13 Nisan

pelin67----------------------17 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

gul1982-----------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan? ??????

hayat365------------------------25 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

selam kızlar hayırlı günler hepinize...ya benim adet sancılarım başladı kırmızılar geliyo buyuk ihtimal bu ayda olmadı eşimde rüyasında bir kızımızın oldugunu görmüş mavi gözlü cok tatlı bir bebekti diye anlatıyo bana sabah gozlerindeki sevinci görünce cok üzüldüm ona bir evlat veremedigime sorun bende cünkü rabbim hayırlara cıkarır inş rüyasını...

teşekkür ederim.inşallah bu ay dileklerimiz kabul olur

Kendini sorun bende diye suçlama canım Sonuçta bu senin elinde olan birşey değil. Zamanı var daha demekki, çok zor biliyorum ama sabırlı olmalıyız :106: Çocuğu 2 kişi yapmaz, Allah verir. Hamile kalmak marifet değil. Saba bende çok bunalmıştım arkadaşlar rahatlattılar sağolsunlar. Sende ferah olmaya çalış. Birgün bizde o tadı alıcaz Allahın izniyle ben buna inanıyorum
Rabbim yardımcın olsun, inşallah eşinin rüyası birgün gerçek olur

rüyasının hayrını gorsun ınsallak cnm benım bu ay olmassa bıdahakı ay olur nıye uzuluyosunkı.bi abla var calıştıgım iş yerınde bna dedıkı yumurtlama gununde bırhafta taıle cıkın hıcbışey dusunmeden yasayın herseyı ve kalkma dedı ayaklarını dık dedı stressız olun ıkınızde dedı bu sefer ben oyl yapmayı denıyecegım bakalım hayırlısı su adet gunum gelse bıtsede

hakılısın canım ama bazen bunalıyo insan eşim cok umutlu ama ben bu ay olmıycanı biliyorum hayırlı tabi onu oyle görünce üzülüyorum ama sogolsun hic bana belli etmez ilk kezde boyle bir rüya gördü oda cok şaşırdı inş rabbim hayırlara cıkarır rüyasını...biliyorum zamanı var ama sabırsızlanıyoruz heralde biz... hemen olsun istiyoruz tabi nasip kismet...rabbim haepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin inş...amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım inşş...evet ya banada oyle diyorlar aslında biz cok stres yapıyoruz bide doktor takibinde olunca daha da strese girdik sanki bebiş icin yapıyomuşuz gibi oluyo ama eger bu ay olmassa bende daha rahat olmaya calışcam...inş rabbim yüzlerimizi güldürür...

Biliyorum canım, birbirimizi ancak biz anlarız.. Ben bekarken böyle şeyler yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Hayatın insana ne getireceği hiç belli olmuyor :106:

amin cnm ama hep posıtıf dusunmeye caış tatlısım

Biliyorum canım, birbirimizi ancak biz anlarız.. Ben bekarken böyle şeyler yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. Hayatın insana ne getireceği hiç belli olmuyor :106:
evet canım zaten benim gbi olmayan birisine söylesem hic anlamıyo beni sizlerle paylaşabiliyorum anca iyiki tanışmışız...evet ya bekarken benimde aklıma gelmezdi boyle şeyler yaşıycam helede dış gebelik hic aklıma gelmedi bir tüpümü o nedenden dolayı kaybettim tabi nasip rabbim böyle nasip etmiş...sabretmek zorundayız inş bizlerde bir gün burdan hamişim diye yazarız...
amin cnm ama hep posıtıf dusunmeye caış tatlısım
haklısın canım pozitif olmak lazım...rabbim inş en kısa zamanda nasip eder hayırlısıyla...cok sagolun kızlar ya moralimi düzelttiniz rabbim hepinizden razı olsun ne muradınız verse versin inş...

amin cnm cumlemızınde kalbıngecen ne ıse onu nasıp etsın en kısa zamanda

Hamile olan arkadaşlar progesteron oranı ne olmalı sizlerin ne çıktı acaba?

seni çok iyi anlıyorum canimm...çünküüü sorun bendee

hamilelerde progesteron hormonuna bakılmıyor canım yani bana bakılmadı en azından

Canım benim dün bakıldı hcg normalmiş ama progesteron düşük dedi doktor progestan diye bi hap verdi kaç haftalık bilmiyorum bebeğim daha yeni ama hiç olumlu konuşmadı doktor çok moralimi bozdu bu hormon yüzünden((

Hamile olan arkadaşlar progesteron oranı ne olmalı sizlerin ne çıktı acaba?

canım hamilelerde düşük oluyo o hormon genelde adet kanaması ile düşer yumurtlama doneminde artar galiba ama emin deilim tam

canım ya hiç üzülp sıkılma verdiği ilacı iç belkıda başta bana da bakmıslarır da ben farkında deilimdir. ama hamılelerde kanama oldugunda durdumak amaclı verılıyor onu biliyorum sen ilacını iç agır falan kaldırma kendini yormA HERSEY yolunda gider umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…