Hoşgeldin fıstıkkBen iyiyim fakat çok sıkıldım bugün kimsecikler yoktu burada Sen nasılsın bakalım
bende giremedim misafirler vardı.
akşam üstü de yemekti mutfak topla derken akşam oldu eşim geldi yemek yedik çay koydum ancak yani :)
Hımmmmmm, kociş rahat bırakmıyo beni, ben kaçtım kızlar öptüm sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın, yani kendine iyi bak oflucum :) Senden başka kimse yok sanırım, öpüldüünn
Ama senin bata daha var bildiğim kadaryla:44: Nasıl bu kadar çabuk öğrendin canım? Yoksa listedeki tarihmi yanlış:26:
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
FANAA----------------------11 Nisan
canom-----------------------13 Nisan
pelin67----------------------17 Nisan
arzusema--------------------17 Nisan
gul1982-----------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan? ??????
7VerenGul-----------------------29 Nisan
Nehirasi-------------------------29 Nisan
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........bugun mutluyum cuma günü son iş günüm.bugun temizleniyorum....yarin ehliyet sınavım var gecersem ehliyetime kavuşuyorumm
hadi hayırlısı cnm inşallah alırsın ehliyetini ve yeni ay sana yeni umutlar getirir inşallah...
Nisan Ayı Listesi..
limitless-----------------------20 Nisan? ??????
hayat365------------------------25 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
İnşallah Allah ım hayırlı haberlerimizi bu ay burdan yazmayı hepimize nasip eder.En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah...
Benim BAT 24 NİSAN.Hayırlısı olsun hakkımızda...
Amiiin canım inşallahHoşgeldin bu arada... Görünmüyordun bikaç gündür hatta bayadır diyim ben görmüyodum :)
Bu arada limitless seni listeden çıkarmadım canım. İnşallah 20 nisan tarihinde kesin olarak bildirirsin bize hamileliğini canım.. Değerlerin kat kat artsın inşallah
Nisan Ayı Listesi..
limitless-----------------------20 Nisan
mehmetderya---------------------24 Nisan
hayat365------------------------25 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
Amin,Allah razı olsun canım benim.Kaç gündür girecek zaman bulamıyorum.Nerdeyse 1 haftadır belkide.Rabbim nasip ederse ev alma gibi bir durumumuz var.Kredi işlemleri v.b.işlerden dolayı giremiyorum.Allah ım hepimize hayırlı koşuşturmalar nasip etsin.
Ne güzel canım, Rabbim huzurla oturmanızı nasib etsin.. Güzel telaşlar bunlar, inşallah borcunuzuda zorlanmadan ödersiniz. Evler çok pahalı ama temel ihtiyaç işte almayınca olmuyor :106:
Geçenlerde tv.de izlemiştim, bir kadın evinin tapusunu aldığının ertesi günüde hamile olduğunu öğrenmişti inşallah sizinde öyle olur evinizin arkasından bebeğinizde gelir inşallah sağlıcakla
Amin canım inşallah.Rabbim tüm olmayanlara da masip etsin.Ev fiyatları ve faiz oranlarıda yüksek ama böyle alamazsakta ev sahibi olamayız.Her ay verilen kira boşa gidiyor.Allah ım ödeme kolaylığı versin cümlemize.İnşallah dediğin gibi olur,Allah ım ne verirse hayırlısını versin.Sağlıkla kucağımız almayı nasip etsin.Rabbim seninde gönlünden geçeni verir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?