kızlar aşk olsun listeye kaç defadır söylüyorum yazmıyorsunuz 12 nisan son adet tarihim benim dün olmadım bugünde şuana kadar yok moralim çok bozuk eşimle küsüm gidip test almak bile istemiyorum inş. adet olurum die dua ediyorum çok sinirliyim ona düzelene kadar benim sözümü dinleyene kadar yapmak istemiyorum daha gencim diorum 20 yaşındayım istemiyorum diyorum ama bazende diyorum kucağım boş kaldı bebeğimi kaybettim olsun istiyorum ama bu adamda çilede n çıkartıo anam beni yaa
Kızlar biraz önce doktordan geldim malefef bebeğim gittibiyokimyasal gebelikmiş doktor adetinin geciktiğini anlamasan normal adet olup düşürücekmişssin zaten dedi çok üzüldüm tek tesellim 3 ay korun falan demedi önümüzdeki aydan devam çalışmalara şimdi yumurtan daha sağlıklı olur dedi ama çok sarsıldım Alllahım bidaha yaşatmasın
bende gecen ay bokimyasal oldum diye dusunuyorum hic sasmayan gunum 6 gun gecikti ve sonrada adet oldum
cok uzuldum tabi ama bebek sorunluysa oluyormus bu gibi durumlar daha buyuk kaybetmektense boyle olmasi hayirlisi.
bende bu ay calismalara basladim
ama bu ay cok ilginc birsekilde adetim biter bitmez adet sancisi gibi agrilar ve gogusume ince sizilar girdi.
sanirim yumurtlamadan oluyor. ins bu ay yakalariz bebisi
diger kizimda ocak dogulu bu ay hamile kalirsam bebiste ocakta dogacak bende ocak dogumluyum :)
Kızlar biraz önce doktordan geldim malefef bebeğim gittibiyokimyasal gebelikmiş doktor adetinin geciktiğini anlamasan normal adet olup düşürücekmişssin zaten dedi çok üzüldüm tek tesellim 3 ay korun falan demedi önümüzdeki aydan devam çalışmalara şimdi yumurtan daha sağlıklı olur dedi ama çok sarsıldım Alllahım bidaha yaşatmasın
kızlar aşk olsun listeye kaç defadır söylüyorum yazmıyorsunuz 12 nisan son adet tarihim benim dün olmadım bugünde şuana kadar yok moralim çok bozuk eşimle küsüm gidip test almak bile istemiyorum inş. adet olurum die dua ediyorum çok sinirliyim ona düzelene kadar benim sözümü dinleyene kadar yapmak istemiyorum daha gencim diorum 20 yaşındayım istemiyorum diyorum ama bazende diyorum kucağım boş kaldı bebeğimi kaybettim olsun istiyorum ama bu adamda çilede n çıkartıo anam beni yaa
merhabalar canım benimde bu ay 4 gün gecikti acaba benimkide kimyasal olabilir mi benimde bugün başaladı kanama yalnız bişey sormak istiyorum dr un sana şimdi yumurtan daha sğlıklı olur demesini anlamadım nasıl oluyor bu
selam kızlar hayırlı günler hepinize...bende adet oldum hic gecikmedi tam gününde geldi ben biliyodum adet olcamı napalım hayırlısı böyleymiş...yine doktor yolu gözüktü ikinci klomen tedavisi icin...hakkımızda hayırlısı olsun...
tatlım kanaman yogunmu lekelenme seklındemı ona bı dıkkat et ıstersen
herkese selam bizde bu ay 2. bebek için çalışmalara başlıyoruz
adetim yeni bitti ilk aydan olucağını sanmıyorum oyüzden kendimi çokta kaptırmak istemiyorum aslında
hayırlısı olsun diyorum sürekli allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
bu süreçte burda sizinle sohbet etmek isterim
canımsın ani bi sancı ve ani bi kanama oldu yoğun değil ama lekelenme tarzıda olmadı kırmızıydı tazeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?