Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar biraz önce doktordan geldim malefef bebeğim gitti biyokimyasal gebelikmiş doktor adetinin geciktiğini anlamasan normal adet olup düşürücekmişssin zaten dedi çok üzüldüm tek tesellim 3 ay korun falan demedi önümüzdeki aydan devam çalışmalara şimdi yumurtan daha sağlıklı olur dedi ama çok sarsıldım Alllahım bidaha yaşatmasın

kızlar aşk olsun listeye kaç defadır söylüyorum yazmıyorsunuz 12 nisan son adet tarihim benim dün olmadım bugünde şuana kadar yok moralim çok bozuk eşimle küsüm gidip test almak bile istemiyorum inş. adet olurum die dua ediyorum çok sinirliyim ona düzelene kadar benim sözümü dinleyene kadar yapmak istemiyorum daha gencim diorum 20 yaşındayım istemiyorum diyorum ama bazende diyorum kucağım boş kaldı bebeğimi kaybettim olsun istiyorum ama bu adamda çilede n çıkartıo anam beni yaa

Son düzenleme:

moralini bozma esler arasinda oluyor bazen oyle seyler. tuzu biberi onlarda.
ins hamilesindir canim.

bende gecen ay bokimyasal oldum diye dusunuyorum hic sasmayan gunum 6 gun gecikti ve sonrada adet oldum
cok uzuldum tabi ama bebek sorunluysa oluyormus bu gibi durumlar daha buyuk kaybetmektense boyle olmasi hayirlisi.
bende bu ay calismalara basladim
ama bu ay cok ilginc birsekilde adetim biter bitmez adet sancisi gibi agrilar ve gogusume ince sizilar girdi.
sanirim yumurtlamadan oluyor. ins bu ay yakalariz bebisi
diger kizimda ocak dogulu bu ay hamile kalirsam bebiste ocakta dogacak bende ocak dogumluyum :)

eşimde bende ocak doğumluyuz bu ay bebiş için çalışmalara balşadık bende ocaak doğumlu olmasını çok istiyorum bi tek ben değilmişim :124::124::124:

merhabalar canım benimde bu ay 4 gün gecikti acaba benimkide kimyasal olabilir mi benimde bugün başaladı kanama yalnız bişey sormak istiyorum dr un sana şimdi yumurtan daha sğlıklı olur demesini anlamadım nasıl oluyor bu

selam kızlar hayırlı günler hepinize...bende adet oldum hic gecikmedi tam gününde geldi ben biliyodum adet olcamı napalım hayırlısı böyleymiş...yine doktor yolu gözüktü ikinci klomen tedavisi icin...hakkımızda hayırlısı olsun...

canım sıkma canını kimyasal gebelikten sonra hamile kalma şansın daha yüksek oluyor bendede öyle olmuştu 2 ay sonra hamile kaldım allah hayırlısını versin hakkında bir daha da yaşatmasın

bebekler ne zaman geleceğini çok iyi biliyor hayatım eğer bu dönemde seninleyse meleğin bilki eşinle senin barışmana vesile olacaktır eğer değilse hakkınızda hayırlısı bu değilmiş diye düşün her şeyi iyiye yor eşler arasında sıkıntılar olur ama bunu bebeğinle ilişkilendirme.sonra pişman olursun rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah

gecmiş olsun tatlım senın ıcın hayırlı deılmış osekılde dusun verende alanda Allah sakın sıtem etme.bende yasadım senın yasadıklarını hatta daha fazlasını kımseye nasıp etmesın boyle bı evlat acısını rabbım .yarınlar bızım ıcın yenı umut bu dusun

tatlım kanaman yogunmu lekelenme seklındemı ona bı dıkkat et ıstersen

cnm benım hayırlısı olsun en yakın zmanada gelsın ınsallah bebegın benımde agrılarım basladı gelecek gıbı olsun yenı ay yenı umut

herkese selam bizde bu ay 2. bebek için çalışmalara başlıyoruz
adetim yeni bitti ilk aydan olucağını sanmıyorum oyüzden kendimi çokta kaptırmak istemiyorum aslında
hayırlısı olsun diyorum sürekli allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
bu süreçte burda sizinle sohbet etmek isterim

hoşgeldin aramıza bir bebiş sahibiymişsin ne mutlu bizede dua et arkadaşım Rabbim 2. yide nasib etsin

nisan 29 yumoşum işallah çatlayacak ve ben mayısa hamile girecem Allahın izniyle.......çokkkkkkkkkkkkkk istiyorum.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…