Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin aramıza bir bebiş sahibiymişsin ne mutlu bizede dua et arkadaşım Rabbim 2. yide nasib etsin
yüce rabbim herkese nasib etsin önce hiç bebişi olmayanlara
anne olmak çok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

benim yumurtlama porblemim var
incir kürü uyguluyorum ilk defa bu ay adet döngün çok uzun 40-45 gün
doktor bebek istiyorsan tedavi dedi
ama ben inciri denemek istedim
nasip kısmet artık

merhabalar benide eklermisinnn 29 nisan allah hepimize hayırlısını versin inşallahh ,inşallah bu topik uğurlu gelir bana bu 2. denememiz18:

benim adet 31 mart di. bu aralar yumurtlama donemindeyim sanirim. 1 haftadir karin agrim gecmiyor sivilcelerde cikti
genelde sivilce adet belirtisi olurdu bende ama suan adet olamam. sancimda adet sancii gibi.
ins tutar bu ay 13 gunum kaldi ogrenmek icin :)

günaydın kızlar dün akşamda yazdığım gibi benim adetlerim düzensiz 40-45 günü buluyor
yumurtalama porblemim var bende bu ay ilk defa incir kürüne başladım
ama yumurtalama günümü tahmin edemiyorum tabi

selam kızlar biz dün gittik keseyi gördük
yalnız lekelenmelerimiz vaar yatıyoruz 10 gün yatıcaz..
bakalım hayırlısı olsun...

yumurtlama testi kullanabilsen keşke canım çok faydalı gerçekten....

cnm benım hayırlısı olsun en yakın zmanada gelsın ınsallah bebegın benımde agrılarım basladı gelecek gıbı olsun yenı ay yenı umut

amin canım benim cok sagol...inş senden güzel haberler alırız canım hayırlısıyla

günaydın canım bende incir kürüne başladım gecen ay doktor konturolundeydim klomen ve catlatma ignesi oldum ama malesef tutmadı bi tane yumoş oluşmuştu...bu ay yine aynı tedaviyi görcem ve incir kürüne beşladım aslında bende yumurtlama problemi yok ama daha fazla yumoşum olssuşsun istiyorum...yumurtlama gününü ögrenmek icin ovulasyon testi yapabilirsin cogu arkadaşımız o testleri yaptıgı ay hamiş kaldıklarını ögrendi tabi once rabbim nasip etti...hakkımızda hayırlısı olsun bi kızın varmış allah bagışlasın inş ikinci bebişte cok bekletmeden gelir...

yumurtlama testi kullanabilsen keşke canım çok faydalı gerçekten....

aslında çoka kaptırmak istemiyorum kendimi onu kullanırsam bu seferde adet gününü beklemek eziyet olur bana
çok kendimi odaklamak istemiyorum stres insanı mahvediyor

evet 3 yaşında bir cadım var
nasip kısmet artık zaten bu ay ilk
oyüzden hemen telaşa gerek yok stres yapmak istemiyorum
oluruna bırakıcam bikaç ay

cumlettennnn selamlarrrrrr oflu bakim dedim bi sana diger tarafta yetisememisim )

selam kızlar biz dün gittik keseyi gördük
yalnız lekelenmelerimiz vaar yatıyoruz 10 gün yatıcaz..
bakalım hayırlısı olsun...

selam canım...maşallah bebişimize yat tabi hic kalkma allahımın izniyle bişey olmıycak inş hayırlısı olsun

cumlettennnn selamlarrrrrr oflu bakim dedim bi sana diger tarafta yetisememisim )
hoşgeldin garucuk :)
kahvaltı ettim de geldim.. :)

selam canım...maşallah bebişimize yat tabi hic kalkma allahımın izniyle bişey olmıycak inş hayırlısı olsun

maşallah teyzesi
İnşallah canım RABBİmin izniyle atlatıcaz:)

evet 3 yaşında bir cadım var
nasip kısmet artık zaten bu ay ilk
oyüzden hemen telaşa gerek yok stres yapmak istemiyorum
oluruna bırakıcam bikaç ay

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM.
RABBİm bekletmeden 2. yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah..

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM.
RABBİm bekletmeden 2. yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah..

cnm gebe kaldığını yeni gördüm hayırlı olsunnnnn inşallah bunda sorunsuz dewam eder bebişin kollarına gelirr çok sewindim ....kendiliğinden mi kaldın yoksa tedawimi gördün cnmm.....darısı başıma inşallahhhh

sağool canım benim
RABBİM sizlere de nasip etsin inşallah...
kendiliğimden canım tedavi olmadım
ama bal tarçın çörekotu kürü uyguladım..

slm ksıceler naıslsınız

selam canım iyiyim ben sn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…