Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağool canım benim
RABBİM sizlere de nasip etsin inşallah...
kendiliğimden canım tedavi olmadım
ama bal tarçın çörekotu kürü uyguladım..

selam canım iyiyim ben sn

maşallah cnmmm ...
inşallahh en kısa zamanda bizlerede nasip eder yüce rabbimmm...
bu kürü reglinin kaçıncı günü uygulamaya başladın cnmm

maşallah cnmmm ...
inşallahh en kısa zamanda bizlerede nasip eder yüce rabbimmm...
bu kürü reglinin kaçıncı günü uygulamaya başladın cnmm

2. günü canım 12. güne kadar yiyosun.
10 gün kullanacaksın yani...
kadınlar kulübünde ayrıntılı bilgi var tatlım :)

merhaba arkadaşlar bat 26 nisan bu ay için az da olsa umudum var :) inşallah Raabbim dileyen herkese hayırlısını verir. Kalbimizdekini bizim için hayırlı eyler.

2. günü canım 12. güne kadar yiyosun.
10 gün kullanacaksın yani...
kadınlar kulübünde ayrıntılı bilgi var tatlım :)

tşk ederim cnmm ...
ben buaydan hiç beklentim yok reglinin 3.günü dr.a gidicem ya hiç beklemiyorum anlıcan..tedawiye başlasın artık 18 ay oldu
ama eşime dedim organik bal al kür uygulucam die

selammm kızlar ben geldimm bu ayda olmadı sat 15 nisan bat 10 mayıs oflumm

canımmm gözün aydın keseyi görmüşsün
darısı inş kalp atışlarını duymaya
lekeler için endişelenme tatlımmm allaha emanet bebeğin
sen sadece yat dinlen şmdi sakın iş miş yapma emi

Merhaba biz de 3 aydir deniyoruz oncesinde 3 yil hap kullanmistim
Bat 24 nisan forum bana da ugurlu gelir insallah

Hamiş haberi almanın umudu ile açmıştım 2 gün sonra.... Kırmızıları gören arkadaşlarım olmuş. Hayırlısı demekten başka diyebilecek bir sözüm yok :106: Ama artık topiğimizden birilerinin kızlar ben hamileyim demesini çok istiyorummm :97:

Listemizi yeniden düzenledim...

Hoşgeldiniz, bizim topiğimiz biraz sessizdir çünkü pek denk gelemiyoruz İnşallah aynı anda online olma şansını yakalar ve konuşuruz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :112:

selam kızlar biz dün gittik keseyi gördük
yalnız lekelenmelerimiz vaar yatıyoruz 10 gün yatıcaz..
bakalım hayırlısı olsun...

Ayy canım benim yaa Rabbim sana bu mutlulukları yaşatıyoya artık sen böyle paylaştıkça yaşadıklarını resmen gözlerim doluyo :85: Tabii mutluluktan! O geçirdiğin zor günlerde gösterdiğin sabrın peşinden şimdi Allahım seni ödüllendiriyor :107: İnşallah darısı kalp atışlarını duymaya, işte asıl o zaman burası bayram yerine dönücek :118:

ve işte Listemiz
;

Nisan Ayı Listesi..

melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla

kara_gul-------------------12 Nisan

canom-----------------------13 Nisan

arzusema--------------------17 Nisan

sekerkiz67-------------------19 Nisan

limitless-----------------------20 Nisan

mehmetderya---------------------24 Nisan

neva06--------------------------24 Nisan

hayat365------------------------25 Nisan

beyazipek-----------------------26 Nisan

7VerenGul-----------------------29 Nisan

Nehirasi------------------------29 Nisan

kanunist------------------------29 Nisan

gul1982-----------------------10 Mayıs

merhaba arkadaşlar bat 26 nisan bu ay için az da olsa umudum var :) inşallah Raabbim dileyen herkese hayırlısını verir. Kalbimizdekini bizim için hayırlı eyler.

sen hamile değilmiydin canım en son hamile olduğunu görmüştüm forumlarda bişeymi oldu yoksa

günaydın kızlar .ovulasyon testi kullanıyorum 9 gündür iki gün koyu çıktı çizgiler diğer günler açık renkli ama hala cıkıyo çizgiler.normalmi 9 gün çift çizginin çıkması acaba

günaydınnnn herkesee iyi haftaar diliyorum...cumartesiiii ehliyet sınavina girdim inşalahhh geçerimm.bunun dısındaa adetimmi bittii 9 .günümm çalışamalara henüz başlamadıkkk insalahh bu ay ise yaraarr.bu cumartesiii rahim filimiiii çekilemkk icin rendevu alcam umarım dok.boşturr

kızzzlar günaydın...ya ben hala adet olmadım biliyormusunuz 12 nisandan beri çok sabırlıım yahuuu...bugün test alıp denicem inş...

kızzzlar günaydın...ya ben hala adet olmadım biliyormusunuz 12 nisandan beri çok sabırlıım yahuuu...bugün test alıp denicem inş...

tünaydın cnaım. vallahi ne kadar sabırlısın ya tebrik ederim cidden. benmim adetime 4-5 gün var bugün yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi :):) iğnş. müjdeli haberleri alırsın canım sabrın sonu selametmiş

çook teşekkürler eklemişsin listeye benide canım.Çokk sevindim inşallah listeye eklenmek bu ay bana uğurluu gelirr meleklerimiz allahın izniylee gelsinler artıkkk...

bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.bende nisan ayının şans getirmesini bekleyenlerdenim.klomen kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum bu ay.adetime 4-5 gün var bakalım sabırla beklemeye çalışıyorum. 8 ay sonra meleğim gülücekmi yüzüme bakalım.
4 gün önce kanda baktırdım ama çıkmadı daha erken dediler 4 günde değişmişmidir bişiler baktırsammı bugün bilemedim.... ???

güzel kardeşim inşallah bu ay senin için mutluluğu beraberinde getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…