sağool canım benim
RABBİM sizlere de nasip etsin inşallah...
kendiliğimden canım tedavi olmadım
ama bal tarçın çörekotu kürü uyguladım..
selam canım iyiyim ben sn
maşallah cnmmm ...
inşallahh en kısa zamanda bizlerede nasip eder yüce rabbimmm...
bu kürü reglinin kaçıncı günü uygulamaya başladın cnmm
2. günü canım 12. güne kadar yiyosun.
10 gün kullanacaksın yani...
kadınlar kulübünde ayrıntılı bilgi var tatlım :)
herkese selam bizde bu ay 2. bebek için çalışmalara başlıyoruz
adetim yeni bitti ilk aydan olucağını sanmıyorum oyüzden kendimi çokta kaptırmak istemiyorum aslında
hayırlısı olsun diyorum sürekli allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
bu süreçte burda sizinle sohbet etmek isterim
selam kızlar biz dün gittik keseyi gördük
yalnız lekelenmelerimiz vaar yatıyoruz 10 gün yatıcaz..
bakalım hayırlısı olsun...
merhaba arkadaşlar bat 26 nisan bu ay için az da olsa umudum var :) inşallah Raabbim dileyen herkese hayırlısını verir. Kalbimizdekini bizim için hayırlı eyler.
kızzzlar günaydın...ya ben hala adet olmadım biliyormusunuz 12 nisandan beri çok sabırlıım yahuuu...bugün test alıp denicem inş...
kızzzlar günaydın...ya ben hala adet olmadım biliyormusunuz 12 nisandan beri çok sabırlıım yahuuu...bugün test alıp denicem inş...
sen hamile değilmiydin canım en son hamile olduğunu görmüştüm forumlarda bişeymi oldu yoksa
Hamiş haberi almanın umudu ile açmıştım 2 gün sonra.... Kırmızıları gören arkadaşlarım olmuş. Hayırlısı demekten başka diyebilecek bir sözüm yok :106: Ama artık topiğimizden birilerinin kızlar ben hamileyim demesini çok istiyorummm :97:
Listemizi yeniden düzenledim...
Hoşgeldiniz, bizim topiğimiz biraz sessizdir çünkü pek denk gelemiyoruzİnşallah aynı anda online olma şansını yakalar ve konuşuruz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :112:
Ayy canım benim yaa Rabbim sana bu mutlulukları yaşatıyoya artık sen böyle paylaştıkça yaşadıklarını resmen gözlerim doluyo :85: Tabii mutluluktan! O geçirdiğin zor günlerde gösterdiğin sabrın peşinden şimdi Allahım seni ödüllendiriyor :107: İnşallah darısı kalp atışlarını duymaya, işte asıl o zaman burası bayram yerine dönücek :118:
ve işte Listemiz;
Nisan Ayı Listesi..
melihayigit------------------1 Nisan Mucizesi Onunla
0fLu--------------------------3 Nisan Mucizesi Onunla
dgsoy--------------------- Mucizesi Onunla
kara_gul-------------------12 Nisan
canom-----------------------13 Nisan
arzusema--------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan
mehmetderya---------------------24 Nisan
neva06--------------------------24 Nisan
hayat365------------------------25 Nisan
beyazipek-----------------------26 Nisan
7VerenGul-----------------------29 Nisan
Nehirasi------------------------29 Nisan
kanunist------------------------29 Nisan
gul1982-----------------------10 Mayıs
bu arada kendimi tanıtmayı unuttum.bende nisan ayının şans getirmesini bekleyenlerdenim.klomen kullanarak hamile kalmaya çalışıyorum bu ay.adetime 4-5 gün var bakalım sabırla beklemeye çalışıyorum. 8 ay sonra meleğim gülücekmi yüzüme bakalım.
4 gün önce kanda baktırdım ama çıkmadı daha erken dediler 4 günde değişmişmidir bişiler baktırsammı bugün bilemedim.... ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?