Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim seni taniyorum. beki beni hatirlarsin 8. haftada bebegimin kalbi durmustu haziran annesi olamadim
simdi yine hamileyim dun ogrendim. 4+2 filan. henuz dr kontrole gitmedim. gitmeyede korkuyorum zaten yine ayni seyler
yasicam diye. bana da kaybettigim dusugumde progestan igne serum birseyler verdi dr ama ise yaramadi maalesef
kan pihtilasma testide yaptiramadim burda nasil anlaticam onuda biliyorum. oyle karisik bir durum. ins bu kez 40 haftayi goruruz canim

gecmis olsun canim ins klomanle kalabilirsin hemen dr uda cok taktir ettim bekle dememis:) bekle diyenede sinir oluyorum
yani tedavimi ya da yapilaak birsey varsa yapiyimda oyle bekliyim dimi ama sanki beklemek cok kolay
zaten insan beklerken stres oluyor bu sefer bebegin gelecegi varsada zor geliyor
neyse anim guzel haberler verirsin ins bana
ins gec dollenmedir gelmez kirmizilar
benimde 24 gunde 1 adetim normalde 30. gun sabah ancak belli oldu

Bebişin hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bakalım zaman ne gösterecek.İnşallah burdan Mayıs ayında hamileliğimi ve tüm arkadaşlarda hamileliğini paylaşır :)

"Allahım! (Bu yapacağım işde) bana hayırlısını ver. Benim için
hayırlı olanını seç
en hayırlısını nasîb eyle."

"Umulur (ümid ederim ümid ediyorum) ki Rabbimiz bize daha hayırlısını (daha iyisini) verir (verecektir). Biz Rabbimizi arzu
edenlerdeniz.(O'nun rızasını istiyoruz. O'nun hükmüne razıyız. Tek emelimiz Allahımızın rızasına ermektir).

günaydinn........... benimde bugun 23.günüm ateşş 36.6 ama gögüslerime el degmiyooo...birde karın agrım var adet olcam gibiii...erkenmii olcamm nedirr yaa....

günaydinn........... benimde bugun 23.günüm ateşş 36.6 ama gögüslerime el degmiyooo...birde karın agrım var adet olcam gibiii...erkenmii olcamm nedirr yaa....

bu kadar erkenmi oluyorsun normalde
inşallah bebiştendir
senle aynıyız biz
benim 23. günüm
bende hiçbir belirti yok
ateş 36.3 bugün
ikimiz içinde hayırlısı olsun

bu kadar erkenmi oluyorsun normalde
inşallah bebiştendir
senle aynıyız biz
benim 23. günüm
bende hiçbir belirti yok
ateş 36.3 bugün
ikimiz içinde hayırlısı olsun

canim yokk yaa hep 30 günde bi lurum ama nebilim karnım agrıyınca süpelendimm......bu aradas senni ateşş çok güzelll yerleşirken ateşşş düserr.yerleşmede geneldee 23.gün olurr...insalah gebesindirr........gösüslerin agrımıyomu

yok canım acıma ağrıma filan yok arada sol kasık tarafımda hassaslık hafif batma hissi oluyor sadece bu
hatta dikkatimi çeken sinirlenince sol tarafımda acıma sızı olması başkada bişey yok ateş işini tam bilmiyorum ama birazdan yazarım ateşimin gidişatını

14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe leke geldi
20.gün 36.1
21.gün 36.4
22.gün 36.1
23.gün 36.3
canım ateşim böyle

14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe leke geldi
20.gün 36.1
21.gün 36.4
22.gün 36.1
23.gün 36.3
canım ateşim böyle

canim benimm bu tabloo resmenn hamileeelikk tablosuu masalahh umarımm ay sonnuda bizi hüsranaa ugramaz

canim benimm bu tabloo resmenn hamileeelikk tablosuu masalahh umarımm ay sonnuda bizi hüsranaa ugramaz

selam kizlar
ee peki benimkine ne demeli ?
yumutlama gunumden beri ates hep 37 gosteriyo bide kasik
agrilarim var bugun 20. gunumdeyim ates olcumlerine nedense guvenmiyorum

selam kizlar
ee peki benimkine ne demeli ?
yumutlama gunumden beri ates hep 37 gosteriyo bide kasik
agrilarim var bugun 20. gunumdeyim ates olcumlerine nedense guvenmiyorum

tam derdinii anlayamadımkii canimsinn...egerr yumurtan çatlamış ve döllenme olduysa ateşş hep yüksekk gidiyo zatii

tam derdinii anlayamadımkii canimsinn...egerr yumurtan çatlamış ve döllenme olduysa ateşş hep yüksekk gidiyo zatii

canim gecen ay atesimi hep olctum aynen 37 nin altina dusmedi
adetimde 3 gun gecmisti erken tahlil yaptim o bile silik cikti baya umitlenmistim
ama yine geldi kirmizilar
bu ay ates olcumu aynisi gibi, umitlenmek istemiyorum daha 10 gunum var
ama bu kasik agrilarini anlamiyorum

ya kimyasal gebelik gecirmisinn....yadaa yüksekk ateşlee adet olanlardansinn tatlımm

kimyasal gebelik nasil oluyor canim

bebek dolleniyor ama rahme tutunamiyor birsekilde.
yada bebekte bir anomali oluyor ve rahim onu atiyor bazen adet gecikince yada silik cizgi cikmasina ragmen
adet olunca bundan kaynaklaniyormus. yani hormonu salgilamaya basliyor bebek ama tutunamaigi icin hormon azaliyor ve
kanama oluyor
ben boyle biliyorum ve gecen ayda suphelendim sanirim benim kimyasal gebelikti
ayrica boyle bir sey yasayinca ertesi ay hamile kalmak daha yuksek ihtimalmis ki bende hamile kaldim ozel birsey yapmadan
ustelik sadece 2 iliskim oldu esim sonra idrar yolu enf oldu ve calisma yapamadik ama tutmus iste

saol canim, insallah dedigin gibi olur bu ay sansim daha yuksektir sen simdi hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…