- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Sağolasın canım, şarz iyice azaldı. Elektirkler gelince uğrarım yine topiğe. Görüşürüz
canim seni taniyorum. beki beni hatirlarsin 8. haftada bebegimin kalbi durmustu haziran annesi olamadimCAnım RABBİm gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah...
tez zamanda bebğine kavuşursun ALLAHIN izniyle..
hayırlısı olsun hakkınızda..
iyiyim canım..
gece uyuyamama..
gece ve sabahları bulantı dışında bişey yok..
bizimki annesini fazla üzmüyor. :)
gecmis olsun canim ins klomanle kalabilirsin hemen dr uda cok taktir ettim bekle dememis:) bekle diyenede sinir oluyorumKızlar ben çarşamba günü adet olmuştum ve çok sancım oldu 2 gün.Acile gidecek kadar çok hemde.Doktora gittim perşembe günü.Kan verdim-karın ve rahim ultrasonu derken bir şey çıkmadı.Zaten daha öncedende rahim filmine kadar çektirmiştim hiç bir sorun yoktu.Eşimin sperm sayısı da iyi ama sadece hareketlilikte biraz sıkıntı var.Normalde %50 nin üstünde olması lazımmış hızın ama bizimkisi %40-45 lerde.Üroloji doktoru olur dedi ilaç bile yazmamıştı eşime.Çünkü 1 tane sperm gitse o yetiyormuş zaten.Ama benim doktorum dün aşılama yapalım beklemek istemiyorsanız dedi ve bana klomen yazdı.5 gün içip Cuma günü gel dedi.Ona göre muayeneden sonra aşılama için gün söyleyecek...
Rabbim sen büyüksün,dertlerimize derman ver inşallah.Hakkımızda en hayırlı olanı nasip eyle inşallah.
ins gec dollenmedir gelmez kirmizilarAh canım keşke öyle olsa... Ben başlarda ölçtüm bu ay ateşimi. Sonra herhalde ovulasyonu kaçırdım dedim ve bu aydan ümidimi kestim. Aslında dün bekliyodum kırmızıları gelmediler. Bugün adetimin 30. günü ve hiçbişey yok. Netteki hesaplayıcı her ay tutturuyodu benim adet gününü. Az önce ordan hesapladım 28 Nisan diyo batıAma bilemiyorum çok heyecanlıyım. Ateşimi 2 gün önce ölçmüştüm 36.4 çıkmıştı kesin gelir benim kırmızılar dedim. Bugünde merak ettim ölçtüm 36.2 çıktı çok üzüldüm :'( Bi umut bekliyorum işte... Dua et banada olurmu çok ihtiyacım var
canim seni taniyorum. beki beni hatirlarsin 8. haftada bebegimin kalbi durmustu haziran annesi olamadim
simdi yine hamileyim dun ogrendim. 4+2 filan. henuz dr kontrole gitmedim. gitmeyede korkuyorum zaten yine ayni seyler
yasicam diye. bana da kaybettigim dusugumde progestan igne serum birseyler verdi dr ama ise yaramadi maalesef
kan pihtilasma testide yaptiramadim burda nasil anlaticam onuda biliyorum. oyle karisik bir durum. ins bu kez 40 haftayi goruruz canim
gecmis olsun canim ins klomanle kalabilirsin hemen dr uda cok taktir ettim bekle dememis:) bekle diyenede sinir oluyorum
yani tedavimi ya da yapilaak birsey varsa yapiyimda oyle bekliyim dimi ama sanki beklemek cok kolay
zaten insan beklerken stres oluyor bu sefer bebegin gelecegi varsada zor geliyor
neyse anim guzel haberler verirsin ins bana
ins gec dollenmedir gelmez kirmizilar
benimde 24 gunde 1 adetim normalde 30. gun sabah ancak belli oldu
günaydinn........... benimde bugun 23.günüm ateşş 36.6 ama gögüslerime el degmiyooo...birde karın agrım var adet olcam gibiii...erkenmii olcamm nedirr yaa....
bu kadar erkenmi oluyorsun normalde
inşallah bebiştendir
senle aynıyız biz
benim 23. günüm
bende hiçbir belirti yok
ateş 36.3 bugün
ikimiz içinde hayırlısı olsun
canim yokk yaa hep 30 günde bi lurum ama nebilim karnım agrıyınca süpelendimm......bu aradas senni ateşş çok güzelll yerleşirken ateşşş düserr.yerleşmede geneldee 23.gün olurr...insalah gebesindirr........gösüslerin agrımıyomu
14.gün 36.2
15.gün 36.3
16.gün 36.6
17.gün 35.7
18.gün 36.2
19.gün 36.1 pembe leke geldi
20.gün 36.1
21.gün 36.4
22.gün 36.1
23.gün 36.3
canım ateşim böyle
canim benimm bu tabloo resmenn hamileeelikk tablosuu masalahh umarımm ay sonnuda bizi hüsranaa ugramaz
canim benimm bu tabloo resmenn hamileeelikk tablosuu masalahh umarımm ay sonnuda bizi hüsranaa ugramaz
selam kizlar
ee peki benimkine ne demeli ?
yumutlama gunumden beri ates hep 37 gosteriyo bide kasik
agrilarim var bugun 20. gunumdeyim ates olcumlerine nedense guvenmiyorum
tam derdinii anlayamadımkii canimsinn...egerr yumurtan çatlamış ve döllenme olduysa ateşş hep yüksekk gidiyo zatii
canim gecen ay atesimi hep olctum aynen 37 nin altina dusmedi
adetimde 3 gun gecmisti erken tahlil yaptim o bile silik cikti baya umitlenmistim
ama yine geldi kirmizilar
bu ay ates olcumu aynisi gibi, umitlenmek istemiyorum daha 10 gunum var
ama bu kasik agrilarini anlamiyorum
kimyasal gebelik nasil oluyor canim
bebek dolleniyor ama rahme tutunamiyor birsekilde.
yada bebekte bir anomali oluyor ve rahim onu atiyor bazen adet gecikince yada silik cizgi cikmasina ragmen
adet olunca bundan kaynaklaniyormus. yani hormonu salgilamaya basliyor bebek ama tutunamaigi icin hormon azaliyor ve
kanama oluyor
ben boyle biliyorum ve gecen ayda suphelendim sanirim benim kimyasal gebelikti
ayrica boyle bir sey yasayinca ertesi ay hamile kalmak daha yuksek ihtimalmis ki bende hamile kaldim ozel birsey yapmadan
ustelik sadece 2 iliskim oldu esim sonra idrar yolu enf oldu ve calisma yapamadik ama tutmus iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?