amin canım inşaallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
en yakın zamanda göbüşlerimizi doldursun mevlam
AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hadi gelin bebişler gelin sizi bekliyoruzzzzzz
hadi gelin bebişler gelin sizi bekliyoruzzzzzz
gelsinler tabiii
geçen ay idrar testlerinin ızdırabına uğradım resmen.
pozitif çıktı kan negatf...
sinir olmştum...
Oflucum bu ovulasyon testi sen günde 1 defa mı 2 defa mı yapacaksın ?
gelsinler tabiii
geçen ay idrar testlerinin ızdırabına uğradım resmen.
pozitif çıktı kan negatf...
sinir olmştum...
canım bence varya hemen test yapmıycaksın gidip kan verceksin hemen çıkıyor benim ilk gebelikte son adet günüm 15 ekimdi ve ben 16 kasımda dahiliyeye gitmiştim hastaydım (grip) kan testinde çıktı 1 geçmeyle ne güzel işte ne uğraşcaksın boşver eczanede ki testlerle hemde en büyük belirtisi göğüslerin büyümesi ve sızlaması
bende çalışsam diyorum :)
geçmiyo zaman...
selam canım hoşgeldin.
biz iyiyiz de.
oğlunun nesi var hayırdır.
geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun canım yaa.. kaç yaşında sıcak limonlu ballı sıcak su içir üşütmüştür.
rabbim acil şifalar versin
cnm çok teşekkür ederim 3 yaşında evet üşütmüş ıhlamur içirdim ama bide onu içirmeyi deneyim
bende çalışsam diyorum :)
geçmiyo zaman...
valla çalışma bence artık bak evdesin rahatsın en azından bundan sonra hamile kalırsan evde güzel güzel yatar geçirirsin ne güzel bende bi hamile kalsam hemen işten ayrılcam zaten
1 defa yapıcam öğle saatinde.
her gün aynı saatte yapılması lazım
ben saat 1 gibi yapmayı düşünüyorum.
çok teşekkürler cnm üşütmüş cnm gece sabaha kadar ateşler içinde yandı öksürüyoda bi yandan
çok geçmiş olsun canım yaa.. kaç yaşında sıcak limonlu ballı sıcak su içir üşütmüştür.
rabbim acil şifalar versin
cnm çok teşekkür ederim 3 yaşında evet üşütmüş ıhlamur içirdim ama bide onu içirmeyi deneyim
kesinlikle çok faydası oluyor gece yatarkende pekmez içir canım sonra üzerini iyice ört uyusun boğazı falan ağrımadan al önlemini
bencede wn büyük belirti göğüsler.canım bence varya hemen test yapmıycaksın gidip kan verceksin hemen çıkıyor benim ilk gebelikte son adet günüm 15 ekimdi ve ben 16 kasımda dahiliyeye gitmiştim hastaydım (grip) kan testinde çıktı 1 geçmeyle ne güzel işte ne uğraşcaksın boşver eczanede ki testlerle hemde en büyük belirtisi göğüslerin büyümesi ve sızlaması
hemen sinyal veriyolar...
çok teşekkürler cnm üşütmüş cnm gece sabaha kadar ateşler içinde yandı öksürüyoda bi yandan
bol limonlu ıhlamur da iyi gelir.
terlet çocuğu bi güzelce
iyileşir inşallah.
ateşini düşürmek için sirkeli su koy alnına ateşini alsın canım.
bende 1 defa yapıcam ama işte akşam mı yapsam yoksa gündüz mü yapsam yaa bugün diyorum akşam başlıyım evde zaten akşam 7,30 da mı yapsam yoksa yarın mı başlasam napcam
bencede wn büyük belirti göğüsler.
hemen sinyal veriyolar...
bol limonlu ıhlamur da iyi gelir.
terlet çocuğu bi güzelce
iyileşir inşallah.
ateşini düşürmek için sirkeli su koy alnına ateşini alsın canım.
kesinlikle çok faydası oluyor gece yatarkende pekmez içir canım sonra üzerini iyice ört uyusun boğazı falan ağrımadan al önlemini
kızlar vallahi doktor gibisiniz ha ne güzel bakın bebişleriniz olunca iyi bakarsınız ne güzel
bu ay erken oldum diyosun her ihtimale başla sen yarın.
5 gün falan yaparsın heralde.
umarım yumurtlama 14. gün falan olur.
ben merak ediyorum ne zaman yumurtlayacağım diye.
heyecan bastı
kızlar vallahi doktor gibisiniz ha ne güzel bakın bebişleriniz olunca iyi bakarsınız ne güzel
valla o yönden hiç sıkıntım yok çok şükür bir an önce gelsin bebişler yaaa
ahh bi olsun da paşalar gibi bakarız ALLAHIN İZNİYLE
aynen canım ya hiç sorma bana da geldiler bence ben bugün patrondan izin alabilirsem eve erken gitmeye çalışıyım gider gitmez yapıyım diycem ama neyse ben yine de yarın öğlen yapmaya başlıyım yarın 11.gün zaten normal günü
ahh bi olsun da paşalar gibi bakarız ALLAHIN İZNİYLE
bebek konusunda çok tecrübeliyim maşaallah banaablamın bebişleri ben büyüttüm sayılır iyiki de yapmışım kendi bebeğimde sorun yaşamam inş bir an önce olsunda
bebek konusunda çok tecrübeliyim maşaallah banaablamın bebişleri ben büyüttüm sayılır iyiki de yapmışım kendi bebeğimde sorun yaşamam inş bir an önce olsunda
ben pek bebek bakmadım ama bilgim var :)
yapmıyorum yarın başlıycam teste öğle vakti yaparım işte bende hep öyle devam eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?