Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım benim.
yeni batın hayırlı olur inşallah ekliyorum hemen listeye.
bu arada ne zamandır istiyosun?
herhangi bir sorun var mı?
birbirimizi tanıyalım

hosbuldum canım
teşekkür ederim ilacı bırakalı 2 ay oldu bu aydan ümitliydim fakat bugun kırmızı görünce moralim cok bozuldu.
bir şey sorcaktım sogan kürünün tam nasıl uygulandııgını bana yazarmısın nezaman başlamalıyım ve nasıl yapmalıyım?

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

buyur tatlım..

cok sagolasın faydalı olur inşallah.

cok sagolasın faydalı olur inşallah.

inşallah canım olur merak etme daha yeni başlamış sayılırsın bebek çalışmalara...
burda o kadar uzun sürede çocuk sahibi olamayan arkadaşlarımız var ki.
RABBİm hepimizi sabır versin.
tez zamanda evlat sahibi olmayı cümlemize nasip eder inşallah

slm kızlar nasılsınız??

benim oğlum bugün çok hasta kızlar kafasını kaldıramıyo şimdide kucağımda yatıyo rabbim evlatlarımıza sağlık versin çocuğun hastalığı zor oluyo

valla bende keşke evde olsam da canım sıkılsa diyorum ama sadece hafta sonu evdeyim evin işi yemek ütü falan geçiyor hemen yaaa
bende çalışsam diyorum :)
geçmiyo zaman...

slm kızlar nasılsınız??

benim oğlum bugün çok hasta kızlar kafasını kaldıramıyo şimdide kucağımda yatıyo rabbim evlatlarımıza sağlık versin çocuğun hastalığı zor oluyo

selam canım hoşgeldin.
biz iyiyiz de.
oğlunun nesi var hayırdır.
geçmiş olsun..

slm kızlar nasılsınız??

çok geçmiş olsun canım yaa.. kaç yaşında sıcak limonlu ballı sıcak su içir üşütmüştür.
rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…