Oflum hayirli olsun online takibe girdim ilk senin topic cikti karsima hadi nisan ayi ugurlu gelir isallah hepinize
Oflum hayirli olsun online takibe girdim ilk senin topic cikti karsima hadi nisan ayi ugurlu gelir isallah hepinize
inşaallah hemen yumurtlarım yaa ve hemencik tutuverir
bu havalar ne zaman ısınacakk
dün akşam camdan bi baktım yer bembeyaz kar dolmuş...
bugünde yağmur ve ayazzz fırtına vardı sabah yaa şimdi nasıl bilmiyorum yağışlıda nasıl bilmiyorum
ev sobalı mı kaloriferli mi canım
ben seviyorum ya duş almayı ama bi tek sorun saçlarım uzun olduğu ve kapalı olduğum için ıslak olmaması gerekiyor
benimde saçlarım uzun ve bende kapalıyım.
kapanalı 3 ay falan oldu
ayyy ne güzel çok sevindim canım nasıl alışabildin mi kapalılığa peki
tşk ederim çok saolun siz hamilesiniz galiba bizede dua edin hamile olanların duası kabul olurmuş dualarınızdan eksik etmeyin bizleri inş size de hayırlı doğumlar
sağol bitanem benimmmmmmmmmm :))
taze gibelikten de çıktın artık sen...
vay be 27 haftanın içindesin he maşallah sana
RABBİm bizlere de nasip etsin inşallah......
aynen canım ben bir anda kapandım zaten.canım tebrik ederim... Rabbim hayırlı eylesin inşALLAH....
bende açıktım... hamileliğimden ve doğumumdan o kadar etkilendim ki (mucize resmen) kızım 4 aylıkken kapandım...şimdi kızım 8 yaşında... bana çok özeniyor... bende senin gibi kapanıcam diyo... Rabbim nasib eder inşALLAH...
Oflu 10 dkya takildim kuzum isallahhh diyorum ve ilk defa boyle bi sey oldu bana hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?