Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oflum hayirli olsun online takibe girdim ilk senin topic cikti karsima hadi nisan ayi ugurlu gelir isallah hepinize

Oflum hayirli olsun online takibe girdim ilk senin topic cikti karsima hadi nisan ayi ugurlu gelir isallah hepinize

tşk ederim çok saolun siz hamilesiniz galiba bizede dua edin hamile olanların duası kabul olurmuş dualarınızdan eksik etmeyin bizleri inş size de hayırlı doğumlar

sağol bitanem benimmmmmmmmmm :))
taze gibelikten de çıktın artık sen...
vay be 27 haftanın içindesin he maşallah sana
RABBİm bizlere de nasip etsin inşallah......

benimde saçlarım uzun ve bende kapalıyım.
kapanalı 3 ay falan oldu

canım tebrik ederim... Rabbim hayırlı eylesin inşALLAH....

bende açıktım... hamileliğimden ve doğumumdan o kadar etkilendim ki (mucize resmen) kızım 4 aylıkken kapandım... şimdi kızım 8 yaşında... bana çok özeniyor... bende senin gibi kapanıcam diyo... Rabbim nasib eder inşALLAH...

Oflu 10 dkya takildim kuzum isallahhh diyorum ve ilk defa boyle bi sey oldu bana hadi hayirlisi

tşk ederim çok saolun siz hamilesiniz galiba bizede dua edin hamile olanların duası kabul olurmuş dualarınızdan eksik etmeyin bizleri inş size de hayırlı doğumlar

Evet canim hamileyim sukurler olsun hep dilimde isteyen herkese nasip etsin rabbim hicbir kadinin kucagi bos kalmasin isallah

sağol bitanem benimmmmmmmmmm :))
taze gibelikten de çıktın artık sen...
vay be 27 haftanın içindesin he maşallah sana
RABBİm bizlere de nasip etsin inşallah......

Ay kuzum ben kartladim artik citir citir giğbevler olarak sizleri gormek istiyorum isallahhhh

bende nisan umutlularındanım.Allah tüm anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasib etsin :)

aynen canım ben bir anda kapandım zaten.
inşallah kızım olursa o da böyle kapansın isterim.
hayırlısı olur inşallah.
bu arada teşekkür ederimm... :)

Oflu 10 dkya takildim kuzum isallahhh diyorum ve ilk defa boyle bi sey oldu bana hadi hayirlisi

gamzemmm inşallah ya ilk defa olması bile işkillendirdi beni...
ay sonunu iple çekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…