Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 gün geçti canım... Ama belirtim yok zaten umudumda (( zaten evlendikten sonra iyice sapıttı adet döngüm ( buarada desteğiniz için teşekkürler kızlaar...

5 gün geçti canım... Ama belirtim yok zaten umudumda (( zaten evlendikten sonra iyice sapıttı adet döngüm ( buarada desteğiniz için teşekkürler kızlaar...

bence bir kaç gün daha geçsin yeniden test yap sabah ilk idrarınla yada kan testi yaptır.illa beliirti olucak diye bişey yokki bazı kadınlar 2 ay geçtikten sonra gebe kaldıklarını öğreniyorlar hiç belirti yaşamıyorlar.inş hamişsindir değilsende çalışmaya devam umudunu kesinlikle tüketme sabırlı ol hepizde anne olucaz inşallah :)

canım kıyamam sana bende geçen ay senin gibi oldum ve test negatifti inşAllah hamiş değilsen kırmızılar gelir:2:

canım bence doktora git sen yaa.
bu kadar gecikme böyle.
hayırlara çıksın diyelim... :26::26::26:

hepiniz sagolun kizlar,yani adet olsam olmadigini bilecem rahat edecem ama boyle zor oluyor,
bugun adet sancim vardi sanki carsambaya kadar iki hafta olacak o zamana kadar olmazsam doktordan randevu alacagim hayirlisi olsun

selam canım hoşgeldin.
iyiyiz sennnnden naber

iyilik canım bendn dee
heyecanım dorukta batım bugündü daha gelen yok
belim ve kasıklarım çok ağrıyo bide nasıl ıslağım geldi sanıyorum ama yokkk
gelmesinler diye dua ediyorum :)

hepiniz sagolun kizlar,yani adet olsam olmadigini bilecem rahat edecem ama boyle zor oluyor,
bugun adet sancim vardi sanki carsambaya kadar iki hafta olacak o zamana kadar olmazsam doktordan randevu alacagim hayirlisi olsun

surpriz olsa da bebek çıksa...
hakkında hayırlısı olsun canım benim

iyilik canım bendn dee
heyecanım dorukta batım bugündü daha gelen yok
belim ve kasıklarım çok ağrıyo bide nasıl ıslağım geldi sanıyorum ama yokkk
gelmesinler diye dua ediyorum :)

aaa ne güzelll:)
injşallah güzel haber verirsin...
test yaparsın artık yarın sabah :)
heyecanlandım hee

aaa ne güzelll:)
injşallah güzel haber verirsin...
test yaparsın artık yarın sabah :)
heyecanlandım hee

kararsızım cnm vallaa testi2 gün dahamı beklesem diyorum gelmezse
geçen ay pek bi kursağımda kaldı kimyasal olunca
garanti olsun diyorum günüm geçsinde
ama sabretmek çokkk zorrrrrrrrrrrrrrr

ahhh canım benim nekadar isterdim hamile olmayı.. Ama ne bi belirti nede bi his var içimde hamile olduğuma dair (

kararsızım cnm vallaa testi2 gün dahamı beklesem diyorum gelmezse
geçen ay pek bi kursağımda kaldı kimyasal olunca
garanti olsun diyorum günüm geçsinde
ama sabretmek çokkk zorrrrrrrrrrrrrrr
içimden gebeymişsin gibi geçiyor hadi hayırlısı.
bence yarın sabah yap
çok sabırsızlık iyi değildir.. :)

ahhh canım benim nekadar isterdim hamile olmayı.. Ama ne bi belirti nede bi his var içimde hamile olduğuma dair (

en kısa zamanda kan testi yaptır için rahat olur en azından.senin sitresli olduğunu anlıyorum rahat ol dua et.bende bazen triplere giriyorum ben anne olamıycammı diye ama eşim sağolsun çok destek oluyor.kalbini ferah tut ve en kısa zamanda test yap canım umarım bebişine kavuşursun :)

inşh. canım hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize..benimde eşim çok destek oluyor saolsun ama bazen artık daraldığımı hissediyorum. ben 28 eşim 34 yaşında ve yaşlı bir anne olmak istemiyorum benden sonra ewlenenlerin hepsi şıppadanak hamile kaldı onları gördükçe kuduruyorum iştee.....

aynen canım aynen ben 29 eşim 30 yaşım daha fazla ilerlemeden bebek istiyorum bende.bazıları ilk aydan hamile kalıyor maşallah.ben evleneli 8 ay oldu daha önce eşim korundu ama 3 aydır yumurtlama günümü falan hesapladım soğan kürü yaptım sonuç yok hayırlısı ne diyim artık :)ama senin beş gün geçmiş bence yarın kan testi yaptır inşallah güzel haberini alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…