canım öyle düşünme.
sırf çocuk için de girme ilişkiye.
sakin ol stres yapma.
stres en büyük düşman.
gelicek bebeklerimiz inşallah..
SAOL CANIM.AMA İNAN Kİ ELİMDE DEĞİLL... DÜŞĞNCEMDEN ÇIKARAMIYORUM..(
5 gün geçti canım... Ama belirtim yok zaten umudumda(( zaten evlendikten sonra iyice sapıttı adet döngüm ( buarada desteğiniz için teşekkürler kızlaar...
5 gün geçti canım... Ama belirtim yok zaten umudumda(( zaten evlendikten sonra iyice sapıttı adet döngüm ( buarada desteğiniz için teşekkürler kızlaar...
canım öyle düşünme.
sırf çocuk için de girme ilişkiye.
sakin ol stres yapma.
stres en büyük düşman.
gelicek bebeklerimiz inşallah..
SAOL CANIM.AMA İNAN Kİ ELİMDE DEĞİLL... DÜŞĞNCEMDEN ÇIKARAMIYORUM..(
canımmmm
bi sakiin ol doktora git
kan testi yaparlar.
birde hormonlarına baktırdın mı ??
canım kıyamam sana bende geçen ay senin gibi oldum ve test negatiftiinşAllah hamiş değilsen kırmızılar gelir:2:
canım bence doktora git sen yaa.
bu kadar gecikme böyle.
hayırlara çıksın diyelim... :26::26::26:
cnm bende 10 gün geçmişti kan testi yaptırdım hamile olmadığım çıktı hemen akşamına adet oldum insan birazda acaba mı diye düşünmekten olamıyo bence bi kan testi yaptır kafan rahat etsin varsada yoksada anlarsın merak edip kendini üzmezsin hiç diilse...
gerçekten öyle insan bi gün geçse ümitleniyo
selam canım hoşgeldin.
iyiyiz sennnnden naber
hepiniz sagolun kizlar,yani adet olsam olmadigini bilecem rahat edecem ama boyle zor oluyor,
bugun adet sancim vardi sanki carsambaya kadar iki hafta olacak o zamana kadar olmazsam doktordan randevu alacagim hayirlisi olsun
iyilik canım bendn dee
heyecanım dorukta batım bugündü daha gelen yok
belim ve kasıklarım çok ağrıyo bide nasıl ıslağım geldi sanıyorum ama yokkk
gelmesinler diye dua ediyorum :)
aaa ne güzelll:)
injşallah güzel haber verirsin...
test yaparsın artık yarın sabah :)
heyecanlandım hee
canımmmm
bi sakiin ol doktora git
kan testi yaparlar.
birde hormonlarına baktırdın mı ??
EWET BAKTIRDIM BİR BAKTIRMADIĞIM RAHİM FİLMİ KALDI.ONUDA YAPCAM OLMAZSA.YAA ZATEN EŞİMDE SPERM HAREKETİ AZLIĞI VARDI %25 GİBİ.AMA TANIDIĞIM BİRÇOK ARKADAŞIM VAR DR LAR NORMAL YOLLA ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DENİLEN AMA 1 AY SONRA HAMİLE KALDILAR.BİREBİR ŞAHİT İM OLANLARA ,E HALİYLE KAFAYA TAKIYOM ONLARIN OLDUYSA BİZİM NEDEN OILMUYOR DİE.. BİDE YERİ GELMİŞKEN SİZLEREDE SORİM KIZLAR.BİZ EŞİMİN TESTİNİ Bİ TIP MERKEZİNDE YAPTIK ACABA YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VAR MI? ŞİMDİDE BUNUN KORKUSU VAR İÇİMDE SİZCE YANLIŞ MI YAPILDI TEST? ACABA HAREKETİ DAHA MI AZ
bence bir kaç gün daha geçsin yeniden test yap sabah ilk idrarınla yada kan testi yaptır.illa beliirti olucak diye bişey yokki bazı kadınlar 2 ay geçtikten sonra gebe kaldıklarını öğreniyorlar hiç belirti yaşamıyorlar.inş hamişsindir değilsende çalışmaya devam umudunu kesinlikle tüketme sabırlı ol hepizde anne olucaz inşallah :)
içimden gebeymişsin gibi geçiyor hadi hayırlısı.kararsızım cnm vallaa testi2 gün dahamı beklesem diyorum gelmezse
geçen ay pek bi kursağımda kaldı kimyasal olunca
garanti olsun diyorum günüm geçsinde
ama sabretmek çokkk zorrrrrrrrrrrrrrr
EWET BAKTIRDIM BİR BAKTIRMADIĞIM RAHİM FİLMİ KALDI.ONUDA YAPCAM OLMAZSA.YAA ZATEN EŞİMDE SPERM HAREKETİ AZLIĞI VARDI %25 GİBİ.AMA TANIDIĞIM BİRÇOK ARKADAŞIM VAR DR LAR NORMAL YOLLA ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DENİLEN AMA 1 AY SONRA HAMİLE KALDILAR.BİREBİR ŞAHİT İM OLANLARA ,E HALİYLE KAFAYA TAKIYOM ONLARIN OLDUYSA BİZİM NEDEN OILMUYOR DİE.. BİDE YERİ GELMİŞKEN SİZLEREDE SORİM KIZLAR.BİZ EŞİMİN TESTİNİ Bİ TIP MERKEZİNDE YAPTIK ACABA YANLIŞ ÇIKMA İHTİMALİ VAR MI? ŞİMDİDE BUNUN KORKUSU VAR İÇİMDE SİZCE YANLIŞ MI YAPILDI TEST? ACABA HAREKETİ DAHA MI AZ
tıp merkezi değil de genelde diyolar tüp bebek merkezlerinde yaptırın diyolar.
keçi boyuzu pekmezi yedirsene aşine sabah akşam.
sende dene kürleri.
ne zararı var ki yarardan başka...
içimden gebeymişsin gibi geçiyor hadi hayırlısı.
bence yarın sabah yap
çok sabırsızlık iyi değildir.. :)
tıp merkezi değil de genelde diyolar tüp bebek merkezlerinde yaptırın diyolar.
keçi boyuzu pekmezi yedirsene aşine sabah akşam.
sende dene kürleri.
ne zararı var ki yarardan başka...
EWET PEKMEZİ ALCAM .BEN BU AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM ACABA ADETİM ONDAN MI GECİKTİ DİYORUM BENDE.normalde soğan kürü yapanlar erken adet oluyorlar bense tam tersi adetim 5 gün geçti.yaramadı sanırsam bana
ahhh canım benim nekadar isterdim hamile olmayı.. Ama ne bi belirti nede bi his var içimde hamile olduğuma dair(
içimden gebeymişsin gibi geçiyor hadi hayırlısı.
bence yarın sabah yap
çok sabırsızlık iyi değildir.. :)
EWET PEKMEZİ ALCAM .BEN BU AY SOĞAN KÜRÜ YAPTIM ACABA ADETİM ONDAN MI GECİKTİ DİYORUM BENDE.normalde soğan kürü yapanlar erken adet oluyorlar bense tam tersi adetim 5 gün geçti.yaramadı sanırsam bana
inşallah hamilesindir canım ne diyim valla.
kendini üzme böyle.
olacağı varsa olur zaten.
zamanı gelmemiştir.
sabredelim olacak inşallah.
en kısa zamanda kan testi yaptır için rahat olur en azından.senin sitresli olduğunu anlıyorum rahat ol dua et.bende bazen triplere giriyorum ben anne olamıycammı diye ama eşim sağolsun çok destek oluyor.kalbini ferah tut ve en kısa zamanda test yap canım umarım bebişine kavuşursun :)
inşallah hamilesindir canım ne diyim valla.
kendini üzme böyle.
olacağı varsa olur zaten.
zamanı gelmemiştir.
sabredelim olacak inşallah.
inşallahh canım yaabazan bebişim olduğunda nasıl bakacağımı düşünüyorum öyle hayaller kuruyorum sonra hayallerden uyanınca çok üzülüyorum bide benim ablam kızkardeşim falanda yok. 2 abim var onlarda benden uzakta eşimde işten geç geliyor hep yalnızım anlicaan.yalnız olmamda tetikliyor sabırsızlığımı....
inşh. canım hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize..benimde eşim çok destek oluyor saolsun ama bazen artık daraldığımı hissediyorum. ben 28 eşim 34 yaşında ve yaşlı bir anne olmak istemiyorumbenden sonra ewlenenlerin hepsi şıppadanak hamile kaldı onları gördükçe kuduruyorum iştee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?