Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün eşimin spermiyogram testi vardı ve sonuç 3 ay sonra yaptırdık testi bütün değerlerde düşüş var kafayı yiyicem dünyanın parasını verip ilaç alıyosun herşeye dikkat ediyosun sonuç çok can sıkıcı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi daha ne yapmam lazım bilmiyorum43:

Bu durumda ne denilebilir bilmiyorum canım :26: Üzme kendini, bitkisel kürlerden falanda denedinizmi? 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz diye bir topic görmüştüm. Konuyu açan kişinin yazdıklarını okumanı tavsiye ederim. Ümitsiz olma... Tıp çok ilerledi hem birgün seninde hayalin gerçekleşir

Bende iyiyim kızlaar :) Çok şükür Mevlaya... Şöyle bir tur atıyordum sitede, bugün çok güzel bi hava var moralimde yerinde

Bende iyiyim kızlaar :) Çok şükür Mevlaya... Şöyle bir tur atıyordum sitede, bugün çok güzel bi hava var moralimde yerinde

aynen istanbulda da hava güzel bizim kocişte dışarıda arkadaşlarının yanında gitti.
bende ferihayı izledim :)
cuma izleyememiştim.
şimdide eve düşen yıldırıma bakıyorum.
bu arada ovucanı şimdi yaptım resmini koyim de bi bakın

iyi iyi moralin hep yerinde olsun, burdada hava açık :)) bak güzel demiyorum en azından kar yağmıyor yerdeki karlar erimeye yüz tuttu:)) sitenin önünde kardan başka birşey göremedik taşındığımızdan beri.:)) birde penceremden bakınca yüzlerce karga sürüsü :)) ay çok komik evde karga sesi süürekli..

koy bakalım canım :))

işte ovucanlarım

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 23
işte ovucanlarım

bugün yarın çift çizgi tam belli olur herhalde cnm benim daha da silik sseninkine göre senin 10.gün gibi, şimdi evham yaptım yoksa bu ay yumurtam yok mu diye bu aya kadar hiç olmadı ama takacak birşey bulacam ya :)

Eve düşen yıldırımı anlamadım başta ne diyoki diyorum

Hepimizin inşallah canım. Bizim evin önüde kar dolu eriyor bir yandan yeterki güneş açsın, kar yağmasında

işte ovucanlarım

11'indeki daha koyu sanki :44: Güzel gidiyor maşallah

bugün yarın çift çizgi tam belli olur herhalde cnm benim daha da silik sseninkine göre senin 10.gün gibi, şimdi evham yaptım yoksa bu ay yumurtam yok mu diye bu aya kadar hiç olmadı ama takacak birşey bulacam ya :)

bende şaşırdım diyebilirim bu kadar erkenden çift çizgiye yakın..
bakalım 12. gün bugün işte.
ama bu ay ben 5 gün erkenden oldum nerdeyse.
düşükten sonra düzen bozulunca.
bu ay 26. günde geldi.
gebelik testi yapmaya gerek kalmadan yani :)
bu ay 28. güne ayarladım kendimi.
ama tam yumurtlama olunca kesinleşir adet zamanı.

12. günü şimdi yaptım çektim.
durduköça koyulaşıyor bebeğim ondan öyle çıktı sanırım.
heyecan bastı...
bu aralar her gün yapmaya karar verdim.
kociş kaçtı ama elimden.
işim var dedimmm senle ne işin var diyo bide anlamamazlıktan geliyo.
akşama bakarız diyo bide gıcık.
ben ne dersem o olacak hıhh...
ama bu ovucan heyecanlı gidiyor hee

benim geçen ay 11.gün doktora gitmiştim yumurta 20 mm demişti 12.günde çift çizgi gibiydi canım.. doktor bugün yarın çatlar demişti, erken gelişmiş olabilir demişti yumurtan geçen ayı baz alırsam benim bu ay daha yavaş büyüyor herhalde yumurtam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…