12. günü şimdi yaptım çektim.
durduköça koyulaşıyor bebeğim ondan öyle çıktı sanırım.
heyecan bastı...
bu aralar her gün yapmaya karar verdim.
kociş kaçtı ama elimden.
işim var dedimmm senle ne işin var diyo bide anlamamazlıktan geliyo.
akşama bakarız diyo bide gıcık.
ben ne dersem o olacak hıhh...
ama bu ovucan heyecanlı gidiyor hee
merhaba benide aranıza alırmısınız. bat 8 nisan
sanırım öylee aman gelişsinlerde çatlasınlar da yeter :))benim geçen ay 11.gün doktora gitmiştim yumurta 20 mm demişti 12.günde çift çizgi gibiydi canım.. doktor bugün yarın çatlar demişti, erken gelişmiş olabilir demişti yumurtan geçen ayı baz alırsam benim bu ay daha yavaş büyüyor herhalde yumurtam :)
sorma deli ediyor beniiiAllahım bunların kaprisleride beni öldürecek :)))
hoşgeldin canım aramızaa listeye eklerim seni de :)merhaba benide aranıza alırmısınız. bat 8 nisan
kızzzz ovulasyon ilk idrarla yapılmaz kiişimdi bir tane daha yaptım sabaha göre daha koyu sevindim valla sabah ilk idrarla yapmıştım 10da kalkınca demekki gün içinde bakmak daha iyi bende de herhalde iki güne çift çizgi çıkar :)) çok çalışmak lazım çokkkk
sanırım öylee aman gelişsinlerde çatlasınlar da yeter :))
sorma deli ediyor beniii
hoşgeldin canım aramızaa listeye eklerim seni de :)
nasılsın ?
kızzzz ovulasyon ilk idrarla yapılmaz kii
sen öyle mi yapıyosunnn
hoşgeldin canım senin kaçıncı denemen :))
benim 4 yşında bir oğlum var. bu sene içinde 2 dış gebelik geçirdim.
bilmem 4. mü oluyor. hayırlısı.
Bende iyiyim kızlaar :) Çok şükür Mevlaya... Şöyle bir tur atıyordum sitede, bugün çok güzel bi hava var moralimde yerinde
Topiklerden birinde bir arkadaşın üyelik sildirme konusu vardıda onu takip ediyordum canım, birde net yavaş bizim vınn ile bağlanıyorum köyde olduğumdan, her yere yetişemiyorum malesefnereye kayboldun tatlım :))
geçmiş olsun canım benim.teşekkür ederim . iyiyim bizde yeni başladık çalışmalara.
tek tüple hamile kalmaya çalışacağım.hakkımızda hayırlısı.
buarada ovulasyonlarınız 12 gün olması çok normal. benimde 12,13. gün oluyor.
.bencede :)normalde öyle yapmıyorum tatlımda bu sabah geç kalkınca yapayım dedim ama anladım anormallik olduğunu :))
selam canım hoşgeldin.selam kızlar ben adet oldum bu ayda olmadı bılıyodum zaten olmıycanı o yüzden üzülmedim...yarın doktora gidiyorum tedaviye başlancak inş rabbim hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder hepimize...
geçmiş olsun canım benim.
ALLAH oğlunu sizlere bağışlasın.
inşallah tez zamanda gebe kalırsın..
.bencede :)
4 saatlik tutulmuş çiş olacak..
selam canım hoşgeldin.
görünmüyordun.
belki de bu tedavi vesile olacak bu ay olur inşallahh...
sağlık olsun
selam kızlar ben adet oldum bu ayda olmadı bılıyodum zaten olmıycanı o yüzden üzülmedim...yarın doktora gidiyorum tedaviye başlancak inş rabbim hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder hepimize...
hoşbulduk canım ara sıra geliyorum ama rastlaşamıyoruz...amin canım inş sen nasılsın ovulasyon testi yapıyosun galiba inş bebişinin gelmesine vesile olur...
canım ne tedavisi açabilir misin biraz?
canım ben bir düşük birde dış gebelik gecirdim evleneli 2.5 sene oldu gecen ay rahim filmi cekildim ve dış gebelikten dolayı tek tüpüm kapanmış...şimdi doktorum takibe alcak onun dedigi gunlerde calışma olcak eger bu ayda olmassa aşılamaya geccez...
bende fazla giremiyorum zaten.
burasıda şimdilik boş.
mart herkese yaradı diyorum içimden :)
evet canım ovulasyon kullanıyorum
inşallah vesile olur...
anladım canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?