Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nisan Ayı Listesi..

melihayigit-----------------1 Nisan
mehmetderya--------------2 Nisan
0fLu-----------------------3 Nisan
sdtive---------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244-------------------3 Nisan
kordugum85----------------5 Nisan
medne---------------------????
sopakuzuli-----------------7 Nisan
saranhaeyo-----------------8 Nisan
okkesa-------------------- 8 Nisan
uzul29---------------------10 Nisan
pelin67---------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan

evet canım yakın heycanla bekleriz artık :) inşallah hepimiz sırayla hamiş haberi veririzbu arada bende zonguldak merkezdeyim...ereglidede teyzem var orayıda biliyorum...

evet cnm ınsallah sıraya dokuluruz güzelhaberlerımızle .zonguldaga gelırız sureklı alışverıse gezmeye sınavlara gelırdık eskıdende

ekliyorum canım hemennnn :))

yakın sayılırız tatlımmm :))

sizin yakın ben şuan ovucan günlerindeyim.
kocişi bırakmamam lazım

sagol canımm...iyi degerlendirin bu günleri bide bişey diycem sabah ilişki olması daha iyiyimiş spermler acısından

evet cnm ınsallah sıraya dokuluruz güzelhaberlerımızle .zonguldaga gelırız sureklı alışverıse gezmeye sınavlara gelırdık eskıdende

inş canım bu arada ereglidemi evlisin..zonguldak kücük biyer ama güzeldir...bizde gezerdik ama aynı yerlere gitmekten sıkılırdık :))

istanbulda oturuyorum ben ama..
keşke yakın olsakk
koca göbüşlerle alışveriş yapsakkk

sagol canımm...iyi degerlendirin bu günleri bide bişey diycem sabah ilişki olması daha iyiyimiş spermler acısından

değerlendiricez inşallah canımmm.
dün sabah oldu işte eşimin isteği üzerine
bu sabah da olacaktı ama ben erkenden kalktım yataktan kahvaltı hazırladım falan geçti yani.
ama bu gece kurtulamaz

evet evet sabahları dıyorlar cnm

inş canım bu arada ereglidemi evlisin..zonguldak kücük biyer ama güzeldir...bizde gezerdik ama aynı yerlere gitmekten sıkılırdık :))
evet cnm ereglıde evlıyım

hadı hayırlısı bakalım
kıslar bışıy sorucam havlardanmıdır bılmıyorum sabah pembeydı gelen sımdı tuvalte gırıdm hıcbışey yok pecete koymuştum sımsıyah olmuş nıyekı korktum

keşke canım ya yakın olsaydık ne güzel olurdu zaten evde canım sıkılıyo gider gelirdik birbirimize...böyle devam et canım cünkü ben net cizgiyi gördügüm gün calışma olmamıştı kacırdık o yüzden nasip...

canım reglinin kaçıncı günüüü
yoksa üstüne mi görüyosunnnnnn

aslında diyorlar ki çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün sabah ilişki olsa iyi olur.
sonuçta bu yumurta 24-36 saat içinde çatlamıyor mu
garanti olsun diye 1 gün fazladan halvet olmuş oluyor.:44:

sen kargo nedeniyle alamadın dimi ovulasyon testini.
göndermiyolarmıymışş ki :26:

İlçede kargo şirketi olmadığı için ile gönderebiliriz dediler. Bizimde o hafta içinde ile gitme imkanımız yoktu hava şartlarından dolayı, bu yüzden alamadım. Bu ay olmazsa eğer nisan ayında alıp kullanmayı düşünüyorum canım

bu arada kür kullanan var mı aranızda ?
ben bu ay bal-tarçın-çörekotunu uyguladım ama birkaç sefer unuttum.
bugünde 12. gündü zaten.
yemiyorum daha :)
hayıtı içiyorum arada bir.
çünkü prolaktin sorunum varmışşş hala yüksek deliricemm
bir türlü hamile kalamıyorum

ovulasyon testim ne zaman kopkoyu olacak acaba
canım ben 14.gün görmüştüm net cizgiyi...adet döngüne göre 28 günde bir adet görenler 14 gün görüyo sen kac günde bir adet oluyosun...
canım banada üstüne görme gibi geldi öyle devam ederse test yap evde ne olur ne olmaz...ereglide cok güzel bi yer...
aslında diyorlar ki çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün sabah ilişki olsa iyi olur.
sonuçta bu yumurta 24-36 saat içinde çatlamıyor mu
garanti olsun diye 1 gün fazladan halvet olmuş oluyor.:44:

canım evet oylede bizde hic sabah calışma olmuyoki eşim erken gidiyo ama bu ay ne olursa olsun sabah kacamak yapacaz artık

bilmiyorumkı cnm ılk dusugumde boyle olmustu bugun ılk gunum
meraklandım bak şimdi kahve lekeler mi geliyor ??

inşallah gerek kalmayacak bu ay hamile kalacağız RABBİMİN izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…