- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
[ı]ekliyorum canım hemennnn :))
[/ı]
[ı]yakın sayılırız tatlımmm :))
[/ı]
[ı]sizin yakın ben şuan ovucan günlerindeyim.
Kocişi bırakmamam lazım[/ı]
durmak yok :)
evet canım yakın heycanla bekleriz artık :) inşallah hepimiz sırayla hamiş haberi veririzbu arada bende zonguldak merkezdeyim...ereglidede teyzem var orayıda biliyorum...
ekliyorum canım hemennnn :))
yakın sayılırız tatlımmm :))
sizin yakın ben şuan ovucan günlerindeyim.
kocişi bırakmamam lazım
evet cnm ınsallah sıraya dokuluruz güzelhaberlerımızle .zonguldaga gelırız sureklı alışverıse gezmeye sınavlara gelırdık eskıdende
istanbulda oturuyorum ben ama..evet cnm ınsallah sıraya dokuluruz güzelhaberlerımızle .zonguldaga gelırız sureklı alışverıse gezmeye sınavlara gelırdık eskıdende
sagol canımm...iyi degerlendirin bu günleri bide bişey diycem sabah ilişki olması daha iyiyimiş spermler acısından
sagol canımm...iyi degerlendirin bu günleri bide bişey diycem sabah ilişki olması daha iyiyimiş spermler acısından
evet cnm ereglıde evlıyıminş canım bu arada ereglidemi evlisin..zonguldak kücük biyer ama güzeldir...bizde gezerdik ama aynı yerlere gitmekten sıkılırdık :))
istanbulda oturuyorum ben ama..
keşke yakın olsakk
koca göbüşlerle alışveriş yapsakkk
evet ne gusle olurdu
değerlendiricez inşallah canımmm.
dün sabah oldu işte eşimin isteği üzerine
bu sabah da olacaktı ama ben erkenden kalktım yataktan kahvaltı hazırladım falan geçti yani.
ama bu gece kurtulamaz
ovulasyon testim ne zaman kopkoyu olacak acaba
istanbulda oturuyorum ben ama..
keşke yakın olsakk
koca göbüşlerle alışveriş yapsakkk
değerlendiricez inşallah canımmm.
dün sabah oldu işte eşimin isteği üzerine
bu sabah da olacaktı ama ben erkenden kalktım yataktan kahvaltı hazırladım falan geçti yani.
ama bu gece kurtulamaz
evet evet sabahları dıyorlar cnm
evet cnm ereglıde evlıyım
hadı hayırlısı bakalım
kıslar bışıy sorucam havlardanmıdır bılmıyorum sabah pembeydı gelen sımdı tuvalte gırıdm hıcbışey yok pecete koymuştum sımsıyah olmuş nıyekı korktum
ovulasyon testim ne zaman kopkoyu olacak acaba
keşke canım ya yakın olsaydık ne güzel olurdu zaten evde canım sıkılıyo gider gelirdik birbirimize...böyle devam et canım cünkü ben net cizgiyi gördügüm gün calışma olmamıştı kacırdık o yüzden nasip...
Belki bugün? belki yarın? yok yok yarından dahada yakınEn kısa zamanda olacak kuzuuu merak etme sen
canım reglinin kaçıncı günüüü
yoksa üstüne mi görüyosunnnnnn
sen kargo nedeniyle alamadın dimi ovulasyon testini.
göndermiyolarmıymışş ki :26:
canım ben 14.gün görmüştüm net cizgiyi...adet döngüne göre 28 günde bir adet görenler 14 gün görüyo sen kac günde bir adet oluyosun...ovulasyon testim ne zaman kopkoyu olacak acaba
canım banada üstüne görme gibi geldi öyle devam ederse test yap evde ne olur ne olmaz...ereglide cok güzel bi yer...evet evet sabahları dıyorlar cnm
evet cnm ereglıde evlıyım
hadı hayırlısı bakalım
kıslar bışıy sorucam havlardanmıdır bılmıyorum sabah pembeydı gelen sımdı tuvalte gırıdm hıcbışey yok pecete koymuştum sımsıyah olmuş nıyekı korktum
aslında diyorlar ki çift çizgiyi gördükten sonra 3 gün sabah ilişki olsa iyi olur.
sonuçta bu yumurta 24-36 saat içinde çatlamıyor mu
garanti olsun diye 1 gün fazladan halvet olmuş oluyor.:44:
meraklandım bak şimdi kahve lekeler mi geliyor ??bilmiyorumkı cnm ılk dusugumde boyle olmustu bugun ılk gunum
İlçede kargo şirketi olmadığı için ile gönderebiliriz dediler. Bizimde o hafta içinde ile gitme imkanımız yoktu hava şartlarından dolayı, bu yüzden alamadım. Bu ay olmazsa eğer nisan ayında alıp kullanmayı düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?