Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam canım hoşgeldin.
inşallah tez zamanda bebeğin gelir.
pco.
polikistlikover demek.
yumurtalık kistleri sanırım.
ama dediğin gibi olsaydı doktor söylerdi.
hormon tahlillerinde bişey çıkmaması güzel.
tez zamanda gelir inşallah bebeklerimizzz

2 ay bekliycem canım 2 ay sonra olmazsa tekrar gitmeyi düşünüyoruz bu kez eşime sperm tahlili yaptırıcaz

Nisan Ayı Listesi..

hayalimduam---------------1 Nisan
melihayigit------------------1 Nisan
orkide2-----------------------1 Nisan
mehmetderya--------------2 Nisan
0fLu--------------------------3 Nisan
sdtive------------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244--------------------3 Nisan
kordugum85----------------5 Nisan

medne--------------------- Mucizesi Onunla

sopakuzuli-----------------7 Nisan
saranhaeyo-----------------8 Nisan
okkesa-------------------- 8 Nisan
uzul29---------------------10 Nisan
pelin67---------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan

Son düzenleme:

Oflum hani ben orda hani ben :) BAT : 20 Nisan

inş.canım bu sorun yok diyo doktor neden olmuyo anlamadım o kadar dizilerde izliyoruz bi tecavüze uğruyorlar hemen hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz uğraşıyoruz yok

Oflum sanırım ben gebelik öncesii alınganlık yaşıyorum.Hanii hamilelikte olumuş ya benim önceden önceden tek yumurta doğru onu ben düşünmemiştim hiç.Allah hayırlısı nasılsa öyle versin işine karışmak olmaz şimdi

Oflum hani ben orda hani ben :) BAT : 20 Nisan
ekledim bile tatlım..
uğur getirsinnnn emiii

inş.canım bu sorun yok diyo doktor neden olmuyo anlamadım o kadar dizilerde izliyoruz bi tecavüze uğruyorlar hemen hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz uğraşıyoruz yok

bize de öyle diyorlar da bakalım her şeyin zamanı var demekki.
o filmleri hiç anlatma sinirlerim bozuluyorr
eşime diyorum deli olcam bunlar 1 kere yapıyolar oluyo biz o kadar uğraşıyoruz tıkk yok :26:

eşim diyo sen hamile kal da ben şeyine katlanırım :)
çok huysuz oluyorum bazen onu kastediyo
Tabiki..RABBİm ne eylerse güzel eylerr

merhaba oflu beni de listene ekler misin? aslında batım 25 marttı ama tesadüfen yapılan doktor muayenesinde geç yumurtladığım görüldü. bu durumda hesaplara göre yeni batım 1 Nisan.

merhaba oflu beni de listene ekler misin? aslında batım 25 marttı ama tesadüfen yapılan doktor muayenesinde geç yumurtladığım görüldü. bu durumda hesaplara göre yeni batım 1 Nisan.

merhaba tatlım hoşgeldin...ekledim bile..
hayırlı olsunnnn

merhaba tatlım hoşgeldin...ekledim bile..
hayırlı olsunnnn

hoş bulduk.inşallah hayırlı olur canım. bu ay umutluyum inşallah. aylardır pco yüzünden yumurtlamıyordum. geçen ay ve bu ay bal tarçın çörek otu kullandım, ilk 10 gün sabahları adaçayı içtim. ve sonuuuç yumurtlamaya başladım. hatta doktor klomen mi kullandın diye sordu yani.

ayy canım benim çok sevindim yaa :)
bende bu ay bal tarçın çörekotu kürünü kullandım.
inşallah faydasını görürüz.
bizlere vesile olur..
beklemek gerçekten zor.....
İNşallah umudun yeşerir de bebeğe dönüşür

merhaba kizlar ..bende araniza yeni katildim..bizde 7 aydir deniyoruz birturlu olmuyo bebis..DR kontrollerimde
ultrasyonda PCO goruntusu vardi fakat kan tahlilinde cikmadi yani degilmis PCO baskada bir sorunum cikmadi.
anlicaginiz mart tada umudum kesildi dun adet oldum.sanirim 2 nisan yumurtlamam olucak umudum nisan busefer.
Yanliz size sormak istedigim bisey var belki aranizda yasamis yada yasayanlar vardir ?.Ben 29 yasindayim ve bu yasima kadar boyle bisey yasamadim son 6 aydir tam yumurtlama donemimde her iki adetin tam ortalarinda inanilmaz kasik sancilarim oluyor cok sidetli,hareketsiz uzanmam disinda ,,degil bir basamak cikmam ,oksurdugumde bile agriyo,iki buklum oluyorum yani,yumurtlamayi hissediyorum aranizda bunu yasayan varmi?? lutfen cevap !yardim
bu arada 2 ay a kadar olmazsa sperm kontrolune gidecegiz.

Ya komik bir sorum daha olucek bu BAT dediğiniz şey yumurtlama mı regli mi? Ben Bat tan kasıt reglimi söledimde

bende anlamadim canim BAT la neyi kast ettiklerini yumurtlama donemi olmali galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…