slm kızlar benimde bi sorum olacak bizde 5 aydır uğraşıyoruz çocuk için olmadı bu 6.ayımız bu arada doktora gittim ultrasonla falan baktı gayet iyi dedi herşey bi sorun yok dedi hormon tahlillerini yaptırdım onlarda normal dedi çocuk olur dedi 1 yıl içinde benim aklıma takıldı bu pco diye bişey varmış bende olsaydı çıkarmıydı muayenede hormon tahlillerinde falan acaba
ultrasonda çıkardı canım.Geçen sene 14 cm de patlatma işlemi gördüm.Sonra kontrolde bişi bulamadı hemen bir sürü su içirdi baktı 5cm di.doğum kontrol hapıyla hallettik.pco hormonda çıkarmı bilmem ama hormon tahlilide çok önemli.Sevindim sorun olmadığına.Başka doktora git 1 senedir olmuyo dehemen istyiyosanız..Minnacık yalan bişicik olmaz..
Nisan Ayı Listesi..
hayalimduam---------------1 Nisan
melihayigit------------------1 Nisan
mehmetderya--------------2 Nisan
0fLu--------------------------3 Nisan
sdtive------------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244--------------------3 Nisan
kordugum85----------------5 Nisan
medne--------------------- Mucizesi Onunla
sopakuzuli-----------------7 Nisan
saranhaeyo-----------------8 Nisan
okkesa-------------------- 8 Nisan
uzul29---------------------10 Nisan
pelin67---------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
selam canım hoşgeldin.
inşallah tez zamanda bebeğin gelir.
pco.
polikistlikover demek.
yumurtalık kistleri sanırım.
ama dediğin gibi olsaydı doktor söylerdi.
hormon tahlillerinde bişey çıkmaması güzel.
tez zamanda gelir inşallah bebeklerimizzz
ekledim bile tatlım..Oflum hani ben orda hani ben :) BAT : 20 Nisan
inş.canım bu sorun yok diyo doktor neden olmuyo anlamadım o kadar dizilerde izliyoruz bi tecavüze uğruyorlar hemen hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz uğraşıyoruz yok
inş.canım bu sorun yok diyo doktor neden olmuyo anlamadım o kadar dizilerde izliyoruz bi tecavüze uğruyorlar hemen hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz uğraşıyoruz yok
Oflum sanırım ben gebelik öncesii alınganlık yaşıyorum.Hanii hamilelikte olumuş ya benim önceden öncedentek yumurta doğru onu ben düşünmemiştim hiç.Allah hayırlısı nasılsa öyle versin işine karışmak olmaz şimdi
merhaba oflu beni de listene ekler misin? aslında batım 25 marttı ama tesadüfen yapılan doktor muayenesinde geç yumurtladığım görüldü. bu durumda hesaplara göre yeni batım 1 Nisan.Nisan Ayı Listesi..
hayalimduam---------------1 Nisan
melihayigit------------------1 Nisan
mehmetderya--------------2 Nisan
0fLu--------------------------3 Nisan
sdtive------------------------3 Nisan
7verengül------------------3 Nisan
peri4244--------------------3 Nisan
kordugum85----------------5 Nisan
medne--------------------- Mucizesi Onunla
sopakuzuli-----------------7 Nisan
saranhaeyo-----------------8 Nisan
okkesa-------------------- 8 Nisan
uzul29---------------------10 Nisan
pelin67---------------------17 Nisan
sekerkiz67-------------------19 Nisan
limitless-----------------------20 Nisan
merhaba oflu beni de listene ekler misin? aslında batım 25 marttı ama tesadüfen yapılan doktor muayenesinde geç yumurtladığım görüldü. bu durumda hesaplara göre yeni batım 1 Nisan.
merhaba tatlım hoşgeldin...ekledim bile..
hayırlı olsunnnn
hoş bulduk.inşallah hayırlı olur canım. bu ay umutluyum inşallah. aylardır pco yüzünden yumurtlamıyordum. geçen ay ve bu ay bal tarçın çörek otu kullandım, ilk 10 gün sabahları adaçayı içtim. ve sonuuuç yumurtlamaya başladım. hatta doktor klomen mi kullandın diye sordu yani.
kızlar hepinize iyi geceler, yarın burda olursanız konuşuruz öpüldünüz :))
Ya komik bir sorum daha olucek bu BAT dediğiniz şey yumurtlama mı regli mi? Ben Bat tan kasıt reglimi söledimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?