amiiiinnn inşallah koca göbüşler oluruz gelecek ay,içime öyle gelıo sankı bı cogumuz gelecek ay hamılelık haberlerımızı alcas.
oo tatlım senın 10 gun kalmış.. bak sakın ağlama.komık fılmler ızle neşeli ol.. bebekte cok sevınsın yerleşme gunlerın bunlar yerleşiversin göbüşüne :)
ya şekercim benimkiler iyi çıkmadı hiç tiroid az salgılanıyomuş bebiş de ondan olmuyomuşilaç verdi kullanıyorum yarında kolmene başlıcam.senin daha önce hormonlarda bişi çıkmışmıydı yoksa ilk testtemi iyi çıktı ?bu arada sevindim iyi çıktğna böle devam etsin inş. Birde değerlerini buraya yazabilirmisin canm ya kendiminkiyle karşılaştrmak için nasıl bişey bu hiç bilmiyorum offff
tatlım benım tıroıd az caışıyodu ılaç kullandı hatta onun ıcın zayıflayamıyodum kılo alıyodum adetlerım duzensızlesmıştı e2dede problem vardı ılçla duzelıyo merak etme
ekledim bile tatlım..
uğur getirsinnnn emiii
bize de öyle diyorlar da bakalım her şeyin zamanı var demekki.
o filmleri hiç anlatma sinirlerim bozuluyorr
eşime diyorum deli olcam bunlar 1 kere yapıyolar oluyo biz o kadar uğraşıyoruz tıkk yok :26:
günaydın kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
kimsecikler yokmuuuu :))
günaydın canımmmm benimm.günaydın kızlarrr, nasılsınız?
[/QUOTE]gunaydin oflu'cum sana bisey sorcam,
bu sogan kurune baslamayi dusunuyorumda illa miyom kist olmasimi gerekiyo,
kullanip sonrasinda kanamasi olanlar varmis
gebelik dusunurken yan etkisi olmasin
kafam cok karisti adetim bitti 4 gun oldu napsam bilemedim
sogan kuru adet olmami kolaylastirmasin bide
benimde öyleydi ilaçla düzeldi :)
hala haftada 1 kullanıyorum :)
günaydın canımmmm benimm.
ben iyiyim senn nasılsın kuzum...
AYNEN TATLIM BENDE DIYORUM BIKERE OLUYO HAMILE KALIYOLAR HELE DENIZ YILDIZINDAKILERE DELI OLUYORUM
GUNAYDIN SEKERIM SEN NASILSIN
iyiyim canım bende ne olsun halvete devam.
13. ve 14. gün çift çizgi gördüm.
ne zaman çatlayacak diye bekliyorum bakalım bugün nasıl çıkacak sonuç :)
filmleri hiç anlatma 1 ilişki= gebelik
biz isi nerdeyse 1 ay ilişki= 0
iyi tatlım sen nasılsın bakalım
iyiyim canım bende nasıl olayım bi yorgunluk var üzerimde, yarın dr a gidicem meraktayım :)
daha çalışmalara başlamadan yorgun düştüm yahuu haftaya napıcam bakalım :))
iyiyim bende tatlım, uyukluyorum bugün zor ayrıldım yataktan :)
hayrlısı o zaman balım :)sagol canim bende bilemedim bakalim 3 gun daha vaktim var:)
canım netteki hesaplamalar malesef doğru olmuyor..kızlar günaydın benim enfeksiyon sorunum vardı geçti geçmi kaldım kaçırdımmı acaba yumurtlama dönemini burda sorduğuma bakmayın aslında içim kıpır kıpır yok desenizde umut etmeye devamedecem :)
oyle tatlım ya :) ancak fılmlerde oluyo demekkı kıs bı kac arkadasımda ay anlamadım nasıl kaldım haberım yok ogrendım hamıleymışım dıyo hayret edıyorum nasıl oluyo ya heralde aramadıkları ıcın oyle
iyiyim canım bende nasıl olayım bi yorgunluk var üzerimde, yarın dr a gidicem meraktayım :)
daha çalışmalara başlamadan yorgun düştüm yahuu haftaya napıcam bakalım :))
iyiyim bende tatlım, uyukluyorum bugün zor ayrıldım yataktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?