Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimde böyle oluyo tatlım ama kısa süre oluyo.Kimisinde olurmuş öyle .Nedenini sorarsan onu bilemiycem.Aklımda kalan yumurta büyük olduğu için çatlayamadığı için olabilir mi acaba ?Diğer forumlarda ilaç kullananlar daha çok söylüyo bunu.Oradan vardım bu kanıya onuda söyleyim..

Son düzenleme:
evet doktorumda senin tahminini yuruttu,,yumurtalar yani folikul toplari yumurtaliktan disariya zor atildigi (catladigi) icin agri var sanirim demisti,,,fakat bu inanilmaz bisey ya adet sancisina raziyim o gunler yaklastiinda resmen korkuyorum ya

evet doktorumda senin tahminini yuruttu,,yumurtalar yani folikul toplari yumurtaliktan disariya zor atildigi (catladigi) icin agri var sanirim demisti,,,fakat bu inanilmaz bisey ya adet sancisina raziyim o gunler yaklastiinda resmen korkuyorum ya

ilaç kullanıyomusun peki yoksa doğal da mı böyle oluyor.Bu ay bende bekliyorum bu ağrıyı çünkü normali yetmedi ilaç verdi dahada büyük olcak olursa tabi ..Yandık desene Sonu pozitif olsa insan üzülmiycek de boş olunca ..

merhaba canım.
hoşgeldin.
pco olmadığına sevindim :)
yumurtlama sancısı çekenler varmış evet.
hatta bazılarında yumurtlama döneminde kahverengi lekelenme yani kanama olabiliyormuş.

merhaba canım.
hoşgeldin.
pco olmadığına sevindim :)
yumurtlama sancısı çekenler varmış evet.
hatta bazılarında yumurtlama döneminde kahverengi lekelenme yani kanama olabiliyormuş.

Oflucum bak ben o kahverengi akıntıyı yerleşme kanaması bilirdim ..Öğrenmenin sonu yok.:44:

Ben kaçıyorum kızlar; malum yarın erken kahvaltı yapıp yumurtalarımı besleyeceğim :))) öptüm hepinizi .Sağlıcakla kalın.

cevp icin tsk oflu .hayir lekelenmem yok allahtan.limetes ben ilac kulanmiyorum canim dogal.6 ay once boyle olmaya basladim.
yanliz doktorum tedavi amacli bana yasmin dogum kontrol hapi verdi 3 aylik,yumurtaliklarin duzenli dogru calismasini sagliyormus kullandim fayda olmadi. anlamadim gitti ya o donemde calismalarimiz bile zorlasiyor agri yuzunden ,hakkimizda hayirlisi insallah gecer dicem ama zor gibi

günaydın güzel anne olma adayı hanımlar nasılsınız?

ben epeydir giremedim kayınvalidemler geliyorda temizlik yapıyorum maraşatan gelecekler kalacaklar biraz kızlar okuyamadım geçmişi herkez iyidir inşallah...

aa bende tam bu nedenle gelmıstım,sizlere sorcaktım gercı benım cook şiddetli deil ama sancı war. bazen sol agırlıkla sağ 2-3 gundur.. çatlayamazsa bişee yaramaz ki.. ben havuc yemeye gıdıyorum o zaman.. limitless bana diğer topiğin ismini verirmisin yada bılıyor musun çatlaması ıcın dogal ne kullanıyorlar havuctan başka..

günaydın canım nasılsın görüşmeyeli :)
biz iyiyizz :)

yumurta çatlarken de ağrı yapar diye biliyorum.
bende havucu duymuştum çatlatmak için :)

günaydın kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
kimsecikler yokmuuuu :))

günaydın canımmmm bende daha yeni geldim işe gelir gelmez açtım burayı nasılsın

saol cnm bende iyiyim biraz telaş var başka bişi yok işte biraz da iştah var tam kilo vermeye çalışırken sürekli bişiler yemek istiyorum ama yememeliyim ya

sen nasılsın cnm şu günler geçsede bi nisana gelsek artık

günaydın kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
kimsecikler yokmuuuu :))

ben warıımmm.. aa çatlarken de ağrı olur muu? o zaman oleyy çatlasın yumurtacıklarrr bulussun dier yarısıyla bize sevinç olarak dönsün inşallah

bat kaç nisan benımkı 6 nisan.. sayarsam geçmio.. bugun bu iş yarın şu iş öteki gün ders çalış,annemler,arkadaşlar...ööle vakıt gecırıorum düşününce cok heyecanlanıorum cunku.. belkı engel olur dıe dusunmuorum..

günaydın canımmmm bende daha yeni geldim işe gelir gelmez açtım burayı nasılsın
çalışanlara kolay gelsin valla :)
ben hala yataktayım :))
nasılsın bakalım ?

sağlıklı beslen tatlım.
bende kilo almak istiyorum :)))
iyiyim bende sürünüyoruzz :))

ben warıımmm.. aa çatlarken de ağrı olur muu? o zaman oleyy çatlasın yumurtacıklarrr bulussun dier yarısıyla bize sevinç olarak dönsün inşallah
hoşgeldin canım..
İNşallah sonu bebekler olsun .:))

cnm benim bat 1 nisan bende düşünmemek için uğraşıyorum ama yinede insan engel olamıyo dün çok duygusal bi günümdü herşeye ağlıyodum eşimde tutturdu yoksa bişimi var hormonlarmı değişti diye ama yok daha olmaz yani bişi varsa bile bu kadar çabuk olmaz dedim bende bakalım hayırlısı

cnm ya hiç abur cuburda yemiyorum ceviz hurma fındık gibi şeylerle bastırıyorum önceki diyetisyenim öyle söylemişti ama nedense sürekli cnm bişiler istiyo ayyyy hep kilo almak isteyenlere özenmişimdir ne güzel hep bişiler yemeleri gerekiyo benimse yememem gerekiyo

amiiiinnn inşallah koca göbüşler oluruz gelecek ay,içime öyle gelıo sankı bı cogumuz gelecek ay hamılelık haberlerımızı alcas.

oo tatlım senın 10 gun kalmış.. bak sakın ağlama.komık fılmler ızle neşeli ol.. bebekte cok sevınsın yerleşme gunlerın bunlar yerleşiversin göbüşüne :)

büyük güne 10 gün kaldı yaniii :)
çok heycanlı yaa :))
evet canım birde ben ne kadar yesem de kilo almıyorum deli oluyorum.
hamiş olayımda geldin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…