kızlar günaydın benim enfeksiyon sorunum vardı geçti geçmi kaldım kaçırdımmı acaba yumurtlama dönemini burda sorduğuma bakmayın aslında içim kıpır kıpır yok desenizde umut etmeye devamedecem :)
kızlar günaydın benim enfeksiyon sorunum vardı geçti geçmi kaldım kaçırdımmı acaba yumurtlama dönemini burda sorduğuma bakmayın aslında içim kıpır kıpır yok desenizde umut etmeye devamedecem :)
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Saraçoğlu bana verdiği cevapta ilk ay adete 15 gün kala
2.ay 10 gün kala ve eğer uzun zmndır tedavı goruyorsan bir kac ay daha adete 10 gun kala devam et yazmış
bunları buldum size kızlar :)
adete 10 veya 15 gün kala başlanıyormuş.
oflu
rimel84
kördüğüm85
çok çok sağolun ay ben şimdi günaşırıyı bugünden itibaren yapıyorum.şimdi bana doktorun dediği ilaçları verirken bebek istiyorum demiştim oda adet bitiminden sonraki on gün ile bat tarihinden önceki 10 gün arası önemli dedi.yani 6-7 günlük süre demişti.
burdada hiç beklemeden hamile kalan var.kızlar şimdi bende adetten bi hafta önce filan hep akıntı olurdu burda öğrendiğime göre bu yumurtlamamıymış .ay ben bu foruma girmeden bi haltı bilmiyorumuşum.çocuk yapmayı ne kadar hafife almışım şaştım kaldım.
bu arada bi arkaşdaşıma doktor tedaviyle çocuğun olur demişti günaşırı ilişkiyi yapmış 7 haftalık hamile :))))
ne demek tatlım.. hepimiz birbirimize destek oluyoruz :) gercekten kısmetı olan gelio bu dünyaya.. mesela annem bana o ay değilde sonrakı ay hamıle kalsaydı, ben olmıcaktım,yumurta deişcekti sprem deişcekti.. yada bana hamıle kalmadan 6 ay önce hamile kalsaydı, belki benım kadar hayırlı olmıcaktı.. bilemioruz.. ekmeği arayan yerdeki karıncalar gibiyiz ,kendımızı kuşbakışı göremıoruz :)
yanı bız calısalım gerısını Allaha bırakalım :)
kızlar ya bi yerde gördüm çarşamba ile pazar günleri birleşme uygun değilmiş galiba benimde adet bitti çalışmaya başlmak istiyordum biter bitmez (geçen ay ovulasyon tarihinde başladım olmadı bu ay da biter bitmez denemek istiyordum da) ...böyle birşey bilen varmı gerçekten
Tavsiye edilen vakitler:
Pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.
Tavsiye edilmeyen vakitler:
Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir.
Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri
Berât gecesi;
Yola çıkılacak gece;
Gündüz öğleden sonra.
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.
bi sitede görmüştüm de canım kafama takıldı ölü doğumdan sonra bunlarada dikkat ediyorum mesala bunuda bi kitap ta okudum ayrıca bi arkadaşımda söylemişti evlenmeden önce besmelesiz ilişkiden doğan çocuk şaytanın çocuğu oluyormuş o yüzden besmele çok önemli herşeyde besmele okunması lazım herşeyde
HAYIRLI OLSUN YENI ToPIGIN CNM
ins hepimize ugur getirr
tez zamnda bebislerimize kavusurz
ALLAHIM hepimize yardimci olsun
peki kizlar
icinizdz klomen kullann varmi vede nicin kullaniyoz biz bunu
ins fayda edr birde incir kuru yapiyorm ins
UMUDUM NISAN AYI
cnm saol en iyisi düşünmemek ve neşeli olmak galiba keşke gelsede yerleşse bebişamiiiinnn inşallah koca göbüşler oluruz gelecek ay,içime öyle gelıo sankı bı cogumuz gelecek ay hamılelık haberlerımızı alcas.
oo tatlım senın 10 gun kalmış.. bak sakın ağlama.komık fılmler ızle neşeli ol.. bebekte cok sevınsın yerleşme gunlerın bunlar yerleşiversin göbüşüne :)
ya bende hamiş falan olmadan vermeye çalışıyorum çünkü hem hamilelikte hemde lohusalıkta epey kilo aldım şimdiden veriyimde kurtuluyum diyorum ama ah ahbüyük güne 10 gün kaldı yaniii :)
çok heycanlı yaa :))
evet canım birde ben ne kadar yesem de kilo almıyorum deli oluyorum.
hamiş olayımda geldin kilolar
kızlarrr neden bu kadar sessiniz yahuu
azıcık sesiniz çıksın..
canım sıkılıyo.
cnm saol en iyisi düşünmemek ve neşeli olmak galiba keşke gelsede yerleşse bebiş
ya bende hamiş falan olmadan vermeye çalışıyorum çünkü hem hamilelikte hemde lohusalıkta epey kilo aldım şimdiden veriyimde kurtuluyum diyorum ama ah ah
slm oflu nasılsın valla ben çok sinirliyim buzdolabım bozuldu herşey eridi servis çağırdım adamlar 1 den beri gelecekler herşey dışarda bekliyorum gelemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?