Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen susmak gerekiyormuş,
Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına.
Anlamaya çalışmak saçmalık!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş.
Ama bazen unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren.​

Oyy kuzum amiiin inşallah :) Çok sağol, sende ne var ne yok nasılsın? Ofluda sormuştu ama onu görmedin sanırım...

ayy oflucumu görmemişimm canım benim o

çok iyiyim çok şükür canlarım, işte nisanı da geçirelim mayısta doktora gideceğim öyle onu bekliyorum valla

Çok güzel, bitane de ben paylaşıyım, bu söz benim için çok değerli, artık bitti dediğim noktada bu söz aklıma geliyor ve yeniden başlıyorum...

"Ey gönül acılara sabret !!...
Çünkü onlar seni kahretmek için değil sınamak, terbiye etmek kemale erdirmek için gelirler !!...
Hem de geçicidirler ebediyen kalmayacaklar!!...
İmana ve ümide sarıl !!...
Bil ki hiçbir gece ebedi değil her karanlığın sonunda bir fecir saklı!...."
(Hazreti Mevlana)

ayy oflucumu görmemişimm canım benim o

çok iyiyim çok şükür canlarım, işte nisanı da geçirelim mayısta doktora gideceğim öyle onu bekliyorum valla

İyi olmana sevindim canım Hayırlısı olsun hakkında, inşallah doktora gitmeden nisanda müjdelenirsin canım benim

iyiyim canım sen nasılsın eşim yok bende zaman geçiyorum

Bende iyiyimm Eşler evde olmayınca nete dadanıyoruz zaten, onlar oluncada onlara
Benimki evde yatıcam diyoo, bu gece halvet yok tabi ona göre O yatsın bakalım şimdi ben sonradan uyandırmasını bilirim

bende hiç bilmiyorum canım ne zaman yumurtlarım bugün adetin 13.günü ben gün aşırı devam ediyorum bakalım elbet denk gelir inş.

bu arada sen ne kadarlık evlisin canım ne zamandır çocuk için çalışmalara devam ediyorsun

bende hiç bilmiyorum canım ne zaman yumurtlarım bugün adetin 13.günü ben gün aşırı devam ediyorum bakalım elbet denk gelir inş.

bu arada sen ne kadarlık evlisin canım ne zamandır çocuk için çalışmalara devam ediyorsun

İnşallah canım :) Hakkında hayırlısı olsun
6 Ay bitiyo canım evleneli, hiç korunmadık herhangi bi gebelikte yaşamadım

İnşallah canım :) Hakkında hayırlısı olsun
6 Ay bitiyo canım evleneli, hiç korunmadık herhangi bi gebelikte yaşamadım

benimde 8 ay olacak evleneli 5 aydır korunmuyoruz bu 6.ayımız bende gebelik yaşamadım sen doktora falan gittin mi canım hiç kontrol amaçlı

benimde 8 ay olacak evleneli 5 aydır korunmuyoruz bu 6.ayımız bende gebelik yaşamadım sen doktora falan gittin mi canım hiç kontrol amaçlı

Evlendikten 2 ay sonra vajinal akıntı sebebi ile gittim. 2 tane fitil 1 tanede antibiyotik verdi. Mantar vs. yok temiz dedi. Smear testi yaptı sonuç normal çıktı şükürler olsun.
Fitillerden birini kullandım diğerini kullanmadım. Antibiyotiğide bitirmedim. İlaçları gereken önemi vererek kullanmayınca benim akıntı problemi geçmedi. Geçtiğimiz ay tekrar gittim. Yine bir fitil ve antibiyotik verdi muayene etmeden. 10 Gün boyunca kullandım fitili. Benim akıntı yine devam ediyo malesef :44: Çocuk için gitmedim zaten devlette bakmıyorlarmış
Bu ay olmazsa gidicem inşallah. Hormon testi için, hayırlısı bakalım Böyle işte canım, sen gittinmi hiç? Sende daha yeniymişsin, bizler yolun başındayız :)

evet canım gittim bende adetlerim düzensiz oluyordu ara kanamam oluyodu gittim muayene oldum herşey temiz dedi smear testi yaptılar oda temiz çıktı benimde biraz akıntım vardı fitil verdi kullandım geçti sonra özele gittim tekrar muayene oldum intihap falan yok dedi temiz dedi yumurtalıklar normal dedi sonra hormon tahlili yaptırdım oda iyi çıktı bakalım hayırlısı 2 3 ay daha olmazsa bu kez eşim gidip test yaptıracak ama doktor bir yıl beklememizi söyledi

Hımm sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim İnşallah bu ay hayırlısı ile olur canım Ben sordum doktora bu akıntı gebeliğe engelmidir diye hayır dedi :26: Herkes değişik konuşuyo işte 1 yıl uzun bir süre gibi geliyo bana En azında 6 ay olmalı Sabırsız bir milletiz nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…