canım sen hamile misin
Hayır canımUmut kapısı işte Ama inşallah değiştirmek zorunda kalmam
ayy bende haberimiz yok tebrik edemedik diyecektim, tez zamanda olur inş canım
Oyy kuzum amiiin inşallah :) Çok sağol, sende ne var ne yok nasılsın? Ofluda sormuştu ama onu görmedin sanırım...
Bazen susmak gerekiyormuş,
Bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına.
Anlamaya çalışmak saçmalık!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş.
Ama bazen unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren.
ayy oflucumu görmemişimm canım benim o
çok iyiyim çok şükür canlarım, işte nisanı da geçirelim mayısta doktora gideceğim öyle onu bekliyorum valla
Merhaba canım, hoşgeldinn
Nasılsıınn?
iyiyim canım sen nasılsın eşim yok bende zaman geçiyorum
Bende iyiyimmEşler evde olmayınca nete dadanıyoruz zaten, onlar oluncada onlara
Benimki evde yatıcam diyoo, bu gece halvet yok tabi ona göreO yatsın bakalım şimdi ben sonradan uyandırmasını bilirim
BilmiyorumkiiOlabilir dee olmayabilirdee Ben yinede değerlendirelim dedim Sen ne durumdasın?
bende hiç bilmiyorum canım ne zaman yumurtlarım bugün adetin 13.günü ben gün aşırı devam ediyorum bakalım elbet denk gelir inş.
bende hiç bilmiyorum canım ne zaman yumurtlarım bugün adetin 13.günü ben gün aşırı devam ediyorum bakalım elbet denk gelir inş.
bu arada sen ne kadarlık evlisin canım ne zamandır çocuk için çalışmalara devam ediyorsun
İnşallah canım :) Hakkında hayırlısı olsun
6 Ay bitiyo canım evleneli, hiç korunmadık herhangi bi gebelikte yaşamadım
benimde 8 ay olacak evleneli 5 aydır korunmuyoruz bu 6.ayımız bende gebelik yaşamadım sen doktora falan gittin mi canım hiç kontrol amaçlı
Evlendikten 2 ay sonra vajinal akıntı sebebi ile gittim. 2 tane fitil 1 tanede antibiyotik verdi. Mantar vs. yok temiz dedi. Smear testi yaptı sonuç normal çıktı şükürler olsun.
Fitillerden birini kullandım diğerini kullanmadım. Antibiyotiğide bitirmedim. İlaçları gereken önemi vererek kullanmayınca benim akıntı problemi geçmedi. Geçtiğimiz ay tekrar gittim. Yine bir fitil ve antibiyotik verdi muayene etmeden. 10 Gün boyunca kullandım fitili. Benim akıntı yine devam ediyo malesef :44: Çocuk için gitmedim zaten devlette bakmıyorlarmış
Bu ay olmazsa gidicem inşallah. Hormon testi için, hayırlısı bakalımBöyle işte canım, sen gittinmi hiç? Sende daha yeniymişsin, bizler yolun başındayız :)
evet canım gittim bende adetlerim düzensiz oluyordu ara kanamam oluyodu gittim muayene oldum herşey temiz dedi smear testi yaptılar oda temiz çıktı benimde biraz akıntım vardı fitil verdi kullandım geçti sonra özele gittim tekrar muayene oldum intihap falan yok dedi temiz dedi yumurtalıklar normal dedi sonra hormon tahlili yaptırdım oda iyi çıktı bakalım hayırlısı 2 3 ay daha olmazsa bu kez eşim gidip test yaptıracak ama doktor bir yıl beklememizi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?