Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya evet banada çok uzun geliyo geçen ay adetim 8 gün geçti çok heveslenmiştim ama malesef fos çıktı

ya evet banada çok uzun geliyo geçen ay adetim 8 gün geçti çok heveslenmiştim ama malesef fos çıktı

Benim gecikme olmuyo ama mart ayında şubatın 29 çekmesi yüzünden hesabım şaştı 1 gün gecikti. O 1 gün bile bana yetti valla, sen 8 günü ne umutlarla geçirmişsindir Rabbim yoksa eğer gebelik, göndersin kırmızıları umutlanmayalım hiç
Bu arada eşin nerede canım, sizin ovulasyon günleriniz olmalı bu günler?:26: İyi değerlendirin

eşim malesef işte canım dün sabah halvet oldu bugün yok yarın gelince inş iş başı yapıcaz

eşim malesef işte canım dün sabah halvet oldu bugün yok yarın gelince inş iş başı yapıcaz
Erken geliyosa eğer sabah halveti yaparsınız tam tavsiye edilen gibi Ooohh gelsin bebişler şişsin göbüşler Benim uykum çok kıymetli olduğundan hiç sabah halveti yapamıyoruz

Erken geliyosa eğer sabah halveti yaparsınız tam tavsiye edilen gibi Ooohh gelsin bebişler şişsin göbüşler Benim uykum çok kıymetli olduğundan hiç sabah halveti yapamıyoruz

biz bazen yapıyoruz canım sabah halveti ama yarın benimkinin gelmesi saat 11 buluyo eee adamı hemen gelir gelmezde yatağa atamıyosunöğleyi bulur yani sabah sayılmazsen adetin kaçıncı günündesin canım şimdi

18. günündeyim canım. 4 Marttı son adet tarihim.. Batımda 3 Nisan, hayırlısı bakalım Bu ay bal çörek otu tarçın kürü hazırladım çok düzenli olmasada yedim. Biraz sivilce çıkardı yüzümde. Ama kasıklarımdaki sancılar ve şeffaf akıntım bana bu kürün faydasının olduğunu gösterdi. Keşke düzenli yeseymişim diyorum Ama tadı çok kötüüü

sen yumurtlama günündeki şeffaf akıntıyı görüyormusun canım ben hiç görmüyorum yumurtlamıyormuyum acaba

sen yumurtlama günündeki şeffaf akıntıyı görüyormusun canım ben hiç görmüyorum yumurtlamıyormuyum acaba

Ben ilkkez bu ay gördüm, birkeresinde daha görmüştüm ama o çok cılız incecik bir akıntıydı. Bu seferki çok kalındı Bence sendede mutlaka oluyordurda sen farketmiyosundur. Çünkü yapılan testler hormonlar falan herşey normalmiş... Bu aralar elinle kontrol et. Mutlaka eline sıvı gelecektir

bende bi defa gördüm sadece geçen ay devamlı kontrol ettim ama görmedim bu ayda kontrol ediyorum ama dediğin gibi yumurtlama sorunu olsaydı mutlaka testlerde muayenede çıkardı doktor yumurtalıklar normal büyüklükleride normal dedi sen adetin kaçıncı günü gördün canım akıntıyı

Ben 10. günde gördüm canım. Zaten adetin 10. 11. ve 12. günleri yumoşlarım çok sancılandı. Yumurtladığımı hissettim. Ama eşimle limoniydik ve 11. 12. günleri değerlendiremedik İnşallah kaçırmamışızdır

inş.yakalamışınızdır canım sen yinede tedbiri elden bırakma devam et halvet çalışmalarına

inş.yakalamışınızdır canım sen yinede tedbiri elden bırakma devam et halvet çalışmalarına

İnşallah canım Ediyoruz ediyoruzdaaa bazen çok yorucu geliyo bu aşamalar bana Sıkılıyorum hep bir düzen içinde, görev gibi Oysaki canım istediğinde, eşimle gerçekten birbirimizi istediğimiz için olmalıydı bunlar. Yani ben böyle yaşamak isterdim Bu kış çok soğuk geçti mesela, o banyolar yokmu Resmen soğuyodum halvetten Dahada eriniyorum banyo olmaya birde ev sobalı olunca daha zor oluyo buz gibi banyoda duş almak Artık hamile kalmak istiyorum, artık eşimle istediğim için bişeyleri yaşamak istiyorum, bu düzenden çok sıkıldım

çok haklısın canım sanki bi görev gibi şu gün olmasın bugün olsun diye hesap yapıyoruz bizim ev sobalı değil ama yinede insan sıkılıyo severek isteyerek olmak tabiki başka oluyo ahh bi hamile kalsakta bunlardan kurtulsak inş.

iyi geceler kızlar gebelik tedavisiyle ilgili birşey sorsam acaba yardımcı olur musunuz :))

Aaah ahh inşallah canım inşallah Seninle sohbet ediyoruz diye kocişi bu gece serbest bıraktım

iyi geceler canım tabi sor bildiğimiz birşeyse yardımcı oluruz

ay canım çok teşekkür ederim netten ve forumdan baya baktım pek bişi bulamadım bende çok hafif derecede pkos varmış bunun için tedavi görüyorum. femera ve serophene adında 2 ilaç verdi doktorum.kontrol zamanına da var daha karnım davul gibi oldu duramıyorum yan etkimi yoksa yumurta gelişimimi bilemedim ne yapmalıyım sizce

Aaah ahh inşallah canım inşallah Seninle sohbet ediyoruz diye kocişi bu gece serbest bıraktım

sohbet güzeldi canım bende bu gece yalnızım diye girdim eşim evde olunca giremiyorum onla uğraşmaktan devamlı ilgi bekliyo onunla ilgilenecekmişim başka birşeyle uğraşmamı istemiyo bi gün işe gidiyo 2 gün evde 2 gün giremiyorum ancak uyursa falan

canım seni çok rahatsız ediyorsa bence kontrolü bekleme git doktora söyle bende bu ilaçlarla ilgili birşey bilmiyorum canım ama hafife almamak lazım en azından sağlık ocağına gidip aile hekimine danışabilirsin yan etki olup olmadığını o söyler rahatlamış olursun

evet aile hekimi iyi fikir çünkü doktorum baya yoğun randevusuz çalışmıyo :))) teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…