evet aile hekimi iyi fikir çünkü doktorum baya yoğun randevusuz çalışmıyo :))) teşekkür ederim tatlım
ay canım çok teşekkür ederim netten ve forumdan baya baktım pek bişi bulamadım bende çok hafif derecede pkos varmış bunun için tedavi görüyorum. femera ve serophene adında 2 ilaç verdi doktorum.kontrol zamanına da var daha karnım davul gibi oldu duramıyorum yan etkimi yoksa yumurta gelişimimi bilemedim ne yapmalıyım sizce
sohbet güzeldi canımbende bu gece yalnızım diye girdim eşim evde olunca giremiyorum onla uğraşmaktan devamlı ilgi bekliyo onunla ilgilenecekmişim başka birşeyle uğraşmamı istemiyo bi gün işe gidiyo 2 gün evde 2 gün giremiyorum ancak uyursa falan
Canım endişelenme, yan etkisi olduğunu sanmıyorum, belki dozajı fazla gelmiştir. İnşallah faydası olur ilaçların. Femeranın yumurta gelişimine falan çok faydası olduğunu duymuştum.. İnşallah güzel olur sonuç :)
O zaman şükredelimki en azından 1 gün işte Ya hep benimki gibi evde olsaydııı
Hayır canımEşimin işi 5 vakit diyeyim sen anla
sohbet güzeldi canım ama benim uykum geldi sende kocişinin yanına git artıkın hadi iyi geceler umarım rastlaşırız yine
mart benim içinde bitti yalnız adetim geciktiği için test yaptım T de tek çizgi çıktı ama 2 saat sonra regl oldumnisanı bekliyoruz hayırlısıyla rabbim bizede en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah :)
aramıza hoşgeldin canım...mart benim içinde bitti yalnız adetim geciktiği için test yaptım T de tek çizgi çıktı ama 2 saat sonra regl oldumnisanı bekliyoruz hayırlısıyla rabbim bizede en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah :)
günaydın canlar...bugün hava çoook güzel (bursada)...bugün keyfim neşem yerinde inş. nisan ayında hayırlı bi haber alırım çalışmalar başladı regl bitti 12 nisan batım çok sabırsızlanıyorum hüsrana uğramak istemiyorum bu ay da ..allahım isteyen herkese versin hayırlı bi evlat
slm kızlar nasılsınız?
ben sonunda ovucanda az önce çift çizgiyi görebildim sinir olmuştum artık geçen ay 12. 13.günde görmüştüm bu ay 17.gün bugün gördüm sonunda :)) hamile olmuş gibi sevindim.. darısı inşallah hamilelik testlerindeki çift çizgiye.. yalnız kızlar şunu anladımki yumurta kafasına göre takılıyor :)) ben normal hesaplamalara baksam bırakıcam geçti diye o yüzden ovulasyon dönemi bitmiştir diyip bırakmamak lazım :))
hoşgeldinnn canımmmmmmm gözün aydınnn :)
ben dünde çift çizgi gördüm 3 gün yani
kafam karıştı.
hoşgeldinnn canımmmmmmm gözün aydınnn :)
ben dünde çift çizgi gördüm 3 gün yani.
kafam karıştı.
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr :))
herkes kendini tanıtabilir mi tanışalım kaynaşalım
mrn oflu ben 5 yıllık evliyim yeni katıldım aranıza ama sık sık ziyaret ediyordum sayfanızı çok samimisiniz hepinizde bende aranıza katılmak istedim aynı sorunlar ve beraber çözüm arayışları paylaşımlar çok güzel ocak ayından bu yana denemelerimiz oldu ama vakti degilmiş kısmetse 13 nisanda güzel sonuç bekleyenlerdenim
selam kızlar...
mart ayı da benim için bitti..
umudum artıık nisan ayı buyrun beraber ilerleyim bu kısa yolculukta..
hayırlı uğurlu olur da göbeklerimiz bebişlerde dolar İNŞALLAH....
slm kızlar nasılsınız?
ben sonunda ovucanda az önce çift çizgiyi görebildim sinir olmuştum artık geçen ay 12. 13.günde görmüştüm bu ay 17.gün bugün gördüm sonunda :)) hamile olmuş gibi sevindim.. darısı inşallah hamilelik testlerindeki çift çizgiye.. yalnız kızlar şunu anladımki yumurta kafasına göre takılıyor :)) ben normal hesaplamalara baksam bırakıcam geçti diye o yüzden ovulasyon dönemi bitmiştir diyip bırakmamak lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?