Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım endişelenme, yan etkisi olduğunu sanmıyorum, belki dozajı fazla gelmiştir. İnşallah faydası olur ilaçların. Femeranın yumurta gelişimine falan çok faydası olduğunu duymuştum.. İnşallah güzel olur sonuç :)

O zaman şükredelimki en azından 1 gün işte Ya hep benimki gibi evde olsaydııı

seninki neden hep evdeki canım işleri evdenmi yürütüyor

sohbet güzeldi canım ama benim uykum geldi sende kocişinin yanına git artıkın hadi iyi geceler umarım rastlaşırız yine

Evet canım sohbet gerçekten güzeldi Benim uykuda bastırdı Görüşürüz inşallah İyi geceleeeer

Kimse varmı ? Yok heralde.Ya benn çok ağlıyorum kızlar herşeye ama aklıma bişi geliyo şıpır şıpır yaşlar ..Varmı benim gibi olan yada geçirmiş olan normalmi bu hamile değilim bişi değilm :?normalde yanlızken bile ağlayamam çok zor yani benim için ağlamak..Farkında olmadan stresmi yüklenyiorz noluyo ya ?of valla pes edesim var hemeninden.Sonrada çocuk olmazsa napcam diyorum ahanda ağlıyorum işte yine .Delirdim sanırım

Son düzenleme:
mart benim içinde bitti yalnız adetim geciktiği için test yaptım T de tek çizgi çıktı ama 2 saat sonra regl oldum nisanı bekliyoruz hayırlısıyla rabbim bizede en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah :)

Son düzenleme:

olsun üzülme nisan var mayıs var Allah ömür versin benim nisan ayından bile çok beklentim var.ne hikayeler var burda gelmek istediği zaman gelecek hem sürpriz olacak hem de çok kıymetlimiz olacak.

günaydın canlar...bugün hava çoook güzel (bursada)...bugün keyfim neşem yerinde inş. nisan ayında hayırlı bi haber alırım çalışmalar başladı regl bitti 12 nisan batım çok sabırsızlanıyorum hüsrana uğramak istemiyorum bu ay da ..allahım isteyen herkese versin hayırlı bi evlat

aramıza hoşgeldin canım...
İnşallah n,san ayı hepimize uğur getirir... :)
dualarına kocaman AMİN diyorum :))

günaydın canım :)
hadi hayırlısıı :)
istanbulda da hava güzell :)

slm kızlar nasılsınız?
ben sonunda ovucanda az önce çift çizgiyi görebildim sinir olmuştum artık geçen ay 12. 13.günde görmüştüm bu ay 17.gün bugün gördüm sonunda :)) hamile olmuş gibi sevindim.. darısı inşallah hamilelik testlerindeki çift çizgiye.. yalnız kızlar şunu anladımki yumurta kafasına göre takılıyor :)) ben normal hesaplamalara baksam bırakıcam geçti diye o yüzden ovulasyon dönemi bitmiştir diyip bırakmamak lazım :))

hoşgeldinnn canımmmmmmm gözün aydınnn :)
ben dünde çift çizgi gördüm 3 gün yani.
kafam karıştı.

ben dünde çift çizgi gördüm 3 gün yani
kafam karıştı.

saol canım :))
2 gün olabilirde 3 gün niyeki neyse iyi düşünelim iyi olsun inşallah bebişte gelir canım
iki gündür falan canım sıkılmaya başlamıştı hiç problem yoktu yumurtlamada dedim birde bu mu çıktı yani içten içe bu ay boşunaymış diye üzüldüm ( hatta bugün doktora gidecektim gittimde öğ sonraya kalır muayene diyince dedim boşver ne yapayım olmadıysa dedim umutsuzca yaptım testi neyseki geç oldu demekki bu ay :)) geçen ay yediğim üç beş incir mi etki etmiş ne bu ay yemedim geç oldu :))
ya öyle çok bebek istiyorumki bazen korkuyorum bu kadar çok istediğim için.. hayatta çoğu şeyim çok istemeden olmuştur.. bu sefer diyorum çok istiyorum diye ya olmazsa, saçmaladığımı biliyorum ama ne bileyim işte.. bu bebiş beni çok yordu gelsin bak neler yapıcam ona :)) acaba bakmaya, dokunmaya kıyabilir miyim :) Allahım duy sesimizi

ben dünde çift çizgi gördüm 3 gün yani.
kafam karıştı.

canım belki birden fazla yumurtan vardır.. benim bir ay öyle olmuştu biri 19 mm diğeri 16 mm idi o yüzden biri diğerinden daha geride olabilir bu nedenle lh artışını daha uzun sürer.. yani benimki akıl yürütme umarımda böyledir tatlım :)

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrr :))
herkes kendini tanıtabilir mi tanışalım kaynaşalım

mrn oflu ben 5 yıllık evliyim yeni katıldım aranıza ama sık sık ziyaret ediyordum sayfanızı çok samimisiniz hepinizde bende aranıza katılmak istedim aynı sorunlar ve beraber çözüm arayışları paylaşımlar çok güzel ocak ayından bu yana denemelerimiz oldu ama vakti degilmiş kısmetse 13 nisanda güzel sonuç bekleyenlerdenim

hayırlısı olsun canım benimde 12 nisan :) inş. güzel haberleri paylaşıcaz burda

selam kızlar...
mart ayı da benim için bitti..
umudum artıık nisan ayı buyrun beraber ilerleyim bu kısa yolculukta..
hayırlı uğurlu olur da göbeklerimiz bebişlerde dolar İNŞALLAH....

oflu sonunda buldum burayı..
nisan ayına kaldı umutlar .. ama eminm bu ay da son olmucak cok inanmak isterdim bu ay son olsun diye ama asla inanmıyorum
nisan 15 gibi bat sanırım bakiyim randevu alıp gidicem heralde mecburen yine klomen çatlatma ignesi ile olur heralde...:26:
Sen neler yapıyosun çalışmalar nasıl?

Kördüğümcüm adet siklusun kaç gün? 30 31 gün olanlarda 17 18 gibi yumurtlama oluyomuş diye okumuştum biyerden de?
Bu arada hayırlı olsun ovucanın hadi bakalım hayırlı haberler bize :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…