Bu Ay Son Olsun...Umudumuz Nisan Ayı...... Buyrun Beraber İlerleyelimm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olsun canım seneye olur inşallah ama bebekte olsun çocukta yaparım kariyerde hesabıı

canını sıkma kardeşim saraçoğlunun proklatine karşı kürünü denesene

o nasıl hayıtla olan mı. Hayıtı da hiç kullanmadım eczaneye zordum satmıyoruz biz istek olmuyor ama hormonlara iyi geldiği doğru fakat dr yazması lazım dedi dr sormuşrum zaten ama kullanma iyi gelmez dedii ee bunca insana iyi gelmiş kaç arkadaş var bununla prolaktini düşürüp hamile kalam ben suyunu içemem de hapını alacaktım midem hassasta benim ülser başlangıcım var.

valla hep gittiğim dr hastaneden ayrılmış acıbadem de açıkmıştı 2 sene olmuşru orada bir dr gittim iiyi gibi ama yüksek olan lh kafamı karıştırdı bu dr bu ladar yükseklik sorun diyor öbür dr aynı değerlere sorun yok demişti. Lh fshtan 2 kat yüksek olunca pco olur demişti bu dr az yüksek olsa da pcodue dyor anlamadım vallla verdi işte hapı. Ama ben temmuzda gittiğim öbür dr sorun yok dediğimde ben yine aralıka kadar 35 günde de ola düzenli regl oldum bol bol yumrtlama akıntılarım oldu sorun olsa nsıl oldu o zaman dimi.. Sonra ara kanama ve 41 güne çıkınca regl gittim işte prolaktindendi belki diye bu ay deneyeyim kullanmayayım dedim düşerse yumurtlama olur diye ama ya olmadı ya ovuda kaçırdım bilmem artık. Bu ay kullanayım ben hapıda gidicem kontrole artk klomen falan isticem ya yaza da aşılama düşnüyorum zaten..

canım bilmiyorum da sitesinde okuduğumu biliyorum tam hatırlamıyom sitesine bak

ya kızlar kasıklarda ağrı hissden var mı ovulasyon gercekleşiyo mu acaba

öncelikle herkese günaydınn:)) gününüz güzel geçsin.. baya yazmışsınız akşam gezmeye gitmiştik arkadaşlara, sohbet güzelmiş..

canım ovulasyonda gördüm çift çizgiyi iki gün üst üste, dün eşime dedim inş bu ay gebelik testinde de görürüz çift çizgiyi böyle :))

edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum

ayy edebiyat aşığı bir arkadaşın var öne göre edebiyat öğretmeniyim de ben kem kümmm

kızzz soğan kürü ne zamanları içiliyo şimdi zararı falan olmasın iyice araştırdın mı ?
adete 10-15 gün kala içiliyo heralde

evet canım bu ikinci ayım ya adete 10 gün kala yapılıyor ama ben 12 gün kala başladım bu 3.günüm bir hafta yapıcam bitecek... 3 ay yapılması lazım diğer ayda yapıcam (inş gerek kalmaz Rabbim)

ilk ay adetin 8.günü başlanıp 15 gün yapılıyor onu yaptım. ikinci ay da 10 gün ama ben 7 gün yapacağım bir zararı yokmuş canım gebe olduğunu öğrenince bırakıyorsun ki öğrenmeden bitmiş oluyor bu kür ...

adet sancılarımı aldı bu kür bakalım hayırlısı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…