- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
yok ben biraz sinirlliyimm :))
o konuda herkes kızıyo ama anlamıyo.
ihtiyacım yokmuş bilmem neymişşş....
bu sene kayıt olacaktım ama sınav tarihlerini kaçırdım....(
biraz kararlı olucam seneye :)
canını sıkma kardeşim saraçoğlunun proklatine karşı kürünü denesene
3 nisani bekliyorum canım düşükten sonra dengesizleşti biraz ama bu ay 26. günde adet oldum bu ayda 27. günde bekliyorum yumurtlamaya göre.
13. ve 14. gün çift çizgi gördüm canım.
gelsin bebekler inşallah...
Amiin canım kendi bebeklerimize sabredicez inşallah :)))
doktorun iyi dimi balım.
doktorun dediklerini yap kuzu ya yumurtlama olmuyo diyosun baksana.
benimde yüksek çıktı azıcık prolaktin ama bu ay yumurtlama oldu.
ama ben yumurtlamadan önce dediğim dibi dostinex vardı yarım onu içtim.
sonrasında günde 1 bardak hayıt içtim.
bilmiyorum başım belada bu prolaktinle sanırım.
canım inşallah düzelir ya biran önce kavuşursun meleğine
Hepimiz seviyoruzzzzzzzzzz
olsun canım seneye olur inşallah ama bebekte olsun çocukta yaparım kariyerde hesabıı
o nasıl hayıtla olan mı. Hayıtı da hiç kullanmadım eczaneye zordum satmıyoruz biz istek olmuyor ama hormonlara iyi geldiği doğru fakat dr yazması lazım dedi dr sormuşrum zaten ama kullanma iyi gelmez dedii ee bunca insana iyi gelmiş kaç arkadaş var bununla prolaktini düşürüp hamile kalam ben suyunu içemem de hapını alacaktım midem hassasta benim ülser başlangıcım var.
valla hep gittiğim dr hastaneden ayrılmış acıbadem de açıkmıştı 2 sene olmuşru orada bir dr gittim iiyi gibi ama yüksek olan lh kafamı karıştırdı bu dr bu ladar yükseklik sorun diyor öbür dr aynı değerlere sorun yok demişti. Lh fshtan 2 kat yüksek olunca pco olur demişti bu dr az yüksek olsa da pcodue dyor anlamadım vallla verdi işte hapı. Ama ben temmuzda gittiğim öbür dr sorun yok dediğimde ben yine aralıka kadar 35 günde de ola düzenli regl oldum bol bol yumrtlama akıntılarım oldu sorun olsa nsıl oldu o zaman dimi.. Sonra ara kanama ve 41 güne çıkınca regl gittim işte prolaktindendi belki diye bu ay deneyeyim kullanmayayım dedim düşerse yumurtlama olur diye ama ya olmadı ya ovuda kaçırdım bilmem artık. Bu ay kullanayım ben hapıda gidicem kontrole artk klomen falan isticem ya yaza da aşılama düşnüyorum zaten..
sende varsın iyki varsın
bizde seviyoruz elhamdülillah..şükürler olsun..
kimsenin eşi evde değil galiba sıkılmıyor mu eşler
canım bilmiyorum da sitesinde okuduğumu biliyorum tam hatırlamıyom sitesine bak
sıkılıyor tabiki canım ben çıkıyorum :)) hayırlı geceler canlar görüşmek üzere ALLAH rahatlık versin..:)
kimsenin eşi evde değil galiba sıkılmıyor mu eşler
bakayım ben yaaa hayıt biliyorum bir tek ben onun için..
evde ama o da kendi laptopunda oyun oynuyorr
bizde seviyoruz elhamdülillah..şükürler olsun..
ya kızlar kasıklarda ağrı hissden var mı ovulasyon gercekleşiyo mu acaba
gül sende mi kactın
ay kördüğüm çift çizgi yazmışsın okuyunca hamilesin sandım yüreğim hopladı halay çekecektim sen ovülasyondan bahsettin değilmi ay yoksa yanlış anladığım dediğim doğru anladığım mı hamilemisin .ay ben saçmalıyorum bu forumlarda takıla takıla devrelerim karıştı
edebiyata başlamıştım ama beni sarmadı işte.
bende işletme falan okumayı düşünüyorum
kızzz soğan kürü ne zamanları içiliyo şimdi zararı falan olmasın iyice araştırdın mı ?
adete 10-15 gün kala içiliyo heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?