- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 303
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Erkekler genelde yüzyüze gelip konuşmaz
Bitirirken mümkün olduğu kadar kısa konuşurlar evet bu bizi delirtiyor ama tipik erkek davranışı bu .
Korkuyorlar gergin bir durum çünkü .uğraşmak istemiyorlar bitti işte güzelce konuşsam ne olucak iki msj çeksem ne olcak diyor.
Bence insanlara bu kadar çabuk bağlanmayın 3 ay nedir ki ?bir gün gidecekmiş gibi yaşanmalı ilişki bu benim diye değil .giden siz de olabilirdiniz o yüzden aşın bence .
Kişisel algılamaBen daha önce bitirmek istediğimde hep yüzyüze geldik bitiremedik ben onun yanına gittim konuştum kaç kez
Bana yaptığı bir yanlış yok ama son kez yüzyüze gelip bitirmeyi layık görmedi gibi hissediyorum
İçinden geçen herseyi mesaj yazıp yolla. Bitti gitti artık önüne bakArkadaşlar yazdıklarınızda çok haklısınız ama şuan kabul edemiyorum
Ayrılık sebebi geçerli bir şeydi orta yolu yüzyüze gelsekte bulamayabilirdik
Yüzyüze geldiğimizde biliyorum onun içinde benim içinde ayrılmak zor olacaktı
Ama sanki içimdeki bazı şeyleri yüzüne söylersem önüme daha kolay bakabilicem
Geçerli sebep nedir?aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..
Ben yüzyüze görusüp bitirmek isterdim. Soylediginiz iliskinin suresi kisa olabilir ama yogun yasanmıs. Iliski mesajla baslayıp, mesajla devam etse bitisi de mesajla olabilirdi ama defalarca yuzyuze gorusulen bir iliskide ayrilik mesajla olmamalı.
Beni terk eden eski erkek arkadasima vedalasmanin benim icin onemli oldugunu ve eger bu sekilde ayrilmazsak unutma surecinin benim icin daha uzun ve sancili olacagini soylerdim.
Biraraya gelelim birbirimize gecen iyi gunlerimiz icin tesekkur edelim ve sen neden ayrilmak istedigini bana söyle ki ben de hatami bileyim derdim.
Bunu son bir rica olarak kabul et ve beni kirma birbirimize iyi dileklerde bulunarak gorusmeyi sonlandiralim da derdim.
Bulusursak da duygusala baglamadan kisa bir gorusmenin ardindan dedigim gibi yapar ve veda ederdim.
Ben de yaşadım bu durumu zamanında. 1 yıl görüştüğüm erkek arkadaşım birden bire telefonlarımı açmamaya ve mesajlarıma cevap yazmamaya başladı. Bir kaç gün sonra zahmet edip “mutlu olacağımıza inanmıyorum” yazmıştı. Yaklaşık 2 ay kadar sonra da nişanlandığını duymuştum şerefsizin. O durum aklıma geldi okuyunca.Merhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..
İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi
Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil
Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze
Siz olsanız ne yapardınız ?
İçinden geçen herseyi mesaj yazıp yolla. Bitti gitti artık önüne bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?