Bu ayrılık şekli doğru mudur ?

gelecekzaman66

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
526
728
303
33
Merhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..

İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi

Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil

Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze

Siz olsanız ne yapardınız ?
 
Ayrılık sebebinize, sevgilinizin yüz yüze gelmemek istemesinin kendince haklı sebeplerine göre değişkenlik gösterebilir. Vaktinde tek sms ile ayrıldığım kişiler de oldu, bir mesajı çok gördüğüm kişiler de; çünkü (kendimce) hak ettikleri oydu.

Zorunuza gidebilir, ama sonuç itibariyle ayrılmışsınız bir şekilde. Artık nasıl olduğunun sizin için bir önemi kalmamalı.
 
Bacım 30 yıllık evli heriflerin gözü karısını görmüyor.
Bir çırpıda, iki cümleyle silip atıyor.
3 aylık ilişkide cidden çok mu zoruna gitti bu?

Ciddi bir kavga sonrası 3 aydır eşimle uzağız.
Sadece mesaj iletişimi kuruyoruz.
Arayıp sesimi duyma gereği duymadı. İNATTAN..
Tam 3 ay bak..

Neler var neler yani..

Bu kadar hassas olma, çok üzerler seni çok...
 
Arkadaşlar yazdıklarınızda çok haklısınız ama şuan kabul edemiyorum

Ayrılık sebebi geçerli bir şeydi orta yolu yüzyüze gelsekte bulamayabilirdik

Yüzyüze geldiğimizde biliyorum onun içinde benim içinde ayrılmak zor olacaktı

Ama sanki içimdeki bazı şeyleri yüzüne söylersem önüme daha kolay bakabilicem
 
Erkekler genelde yüzyüze gelip konuşmaz
Bitirirken mümkün olduğu kadar kısa konuşurlar evet bu bizi delirtiyor ama tipik erkek davranışı bu .
Korkuyorlar gergin bir durum çünkü .uğraşmak istemiyorlar bitti işte güzelce konuşsam ne olucak iki msj çeksem ne olcak diyor.
Bence insanlara bu kadar çabuk bağlanmayın 3 ay nedir ki ?bir gün gidecekmiş gibi yaşanmalı ilişki bu benim diye değil .giden siz de olabilirdiniz o yüzden aşın bence .
 

Ben daha önce bitirmek istediğimde hep yüzyüze geldik bitiremedik ben onun yanına gittim konuştum kaç kez

Bana yaptığı bir yanlış yok ama son kez yüzyüze gelip bitirmeyi layık görmedi gibi hissediyorum
 
Ben daha önce bitirmek istediğimde hep yüzyüze geldik bitiremedik ben onun yanına gittim konuştum kaç kez

Bana yaptığı bir yanlış yok ama son kez yüzyüze gelip bitirmeyi layık görmedi gibi hissediyorum
Kişisel algılama
Erkekler genelde bunu yapıyor
Sana insan olarak tabiki değer veriyordur bunun onla ilgisi yok ama hevesi yoktur bu ilişki için bitirmek istemiştir yeteri kadar duygusu yoktur vs vs .sende böyle hissedebilirdin o yüzden akışına bırak .cevap verme sessiz kal .
Sessiz kalmak daha koyucu diğer taraf için
 
İçinden geçen herseyi mesaj yazıp yolla. Bitti gitti artık önüne bak
 
Ben yüzyüze görusüp bitirmek isterdim. Soylediginiz iliskinin suresi kisa olabilir ama yogun yasanmıs. Iliski mesajla baslayıp, mesajla devam etse bitisi de mesajla olabilirdi ama defalarca yuzyuze gorusulen bir iliskide ayrilik mesajla olmamalı.

Beni terk eden eski erkek arkadasima vedalasmanin benim icin onemli oldugunu ve eger bu sekilde ayrilmazsak unutma surecinin benim icin daha uzun ve sancili olacagini soylerdim.

Biraraya gelelim birbirimize gecen iyi gunlerimiz icin tesekkur edelim ve sen neden ayrilmak istedigini bana söyle ki ben de hatami bileyim derdim.

Bunu son bir rica olarak kabul et ve beni kirma birbirimize iyi dileklerde bulunarak gorusmeyi sonlandiralim da derdim.

Bulusursak da duygusala baglamadan kisa bir gorusmenin ardindan dedigim gibi yapar ve veda ederdim.
 
İyide ne fark edicek ki
Ben özellikle yüzyüze istemem hala duygularım varsa o bana sevgiyle bakan adamın soğuk bakışlarını görmek istemem .ben bir garibim galiba o yüzden msjla bitirsinler..
 


Bende sadece bunu istedim
 
Ben de yaşadım bu durumu zamanında. 1 yıl görüştüğüm erkek arkadaşım birden bire telefonlarımı açmamaya ve mesajlarıma cevap yazmamaya başladı. Bir kaç gün sonra zahmet edip “mutlu olacağımıza inanmıyorum” yazmıştı. Yaklaşık 2 ay kadar sonra da nişanlandığını duymuştum şerefsizin. O durum aklıma geldi okuyunca.
Yüz yüze gelmek istemiyorsa ve düzeltme durumunuz da yoksa bence siz de üstelemeyin. Bir defa vazgeçen yine geçer. Hem de daha kolay vazgeçer bir dahaki sefere.
 
Yüzyüze olduğunuzda anlık tutkuyla mantığının devre dışında kalacağından ama sonrasında yalnız kaldığında ise içine sinmeyen ve onun için problem olan şeylerin devam ettiğini/cozulmedigini göreceğini düşünmüştür.Daha önce de yüzyüze gelince ayrilamamissiniz zaten.Bence siz ayrılmayı istemiyorsunuz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…