- 14 Ocak 2012
- 11.856
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi gelecekzaman66
-
Yok be şaka bir yana hiç umursamadım. Sanırım biraz duygusuz bir pisliğimBu senle ilgili degilki:) erkeklerin geneli skntili bu konuda bence. Duygusal birseyler paylasiyorsun ve bi msj bi maille bitiyor.. haksizlik ama yapacak birsey yok
Iyide o ana kadar zaten belki olmamismiydi bitecegi? Hic beklenmedik bir anda olsa cok afallarsinda.. belliyse biraz sasirmazsin.Yok be şaka bir yana hiç umursamadım. Sanırım biraz duygusuz bir pisliğimbeni sarsacak şey aptal yerine konmak olurdu sanırım. Bilakis mail yoluyla yapması hoşuma gitti. Yüz yüze seni terk ediyorum demesi daha ağrıma giderdi bir kere. Onu da yaşadım. Öyle boş boş suratına bakıp denmesi daha çok koyuyor.
Bence hiç üsteleme tamam de ve yoluna devam et. Senden ayrılmak isteyen bir adam için boşuna kelime israfı yapma.
Hatırlamıyorum kiIyide o ana kadar zaten belki olmamismiydi bitecegi? Hic beklenmedik bir anda olsa cok afallarsinda.. belliyse biraz sasirmazsin.
Cok koymamis demekki, oyle olsaydi asla unutmazdin:))) bak bende hic birini hatirlamiyom.. cunku hic terk edilmedim. Yasasin kotuluk:))Hatırlamıyorum kisahi ne olmuştu acaba
4 yillik ilişkim vardı. Bir gün adam kayboldu . Arkadaşlarıyla beraber arıyoruz. Biri terminalde görmüş. Knsms memleketine gidiyorum demis. Ama ortada yok telefonu ulaşılamıyor. Artık arkdaslariyla tek tek firmaları arıyoruz kaza varmı diye. Ailesinden birine ulaştık sonunda. Meğer adamın bana ;yüzü yokmuş ayrılmak istediğini söylemeye kaçmış. Mal!!Merhabalar kızlar bir şey danışmak istiyorum..3 aylık kısa bi ilişki yaşadınız diyelim ama çok sık görüştünüz hızlı bağlandınız diyelim..aileler tanıştı filan ama geçerli olan bir sebepten ötürü erkek ilişkiyi yüzyüze gelmeden bitirmek istedi..
İlla bir şeyler olumlu olmak zorunda değil farkındayım ama sizce sık sık görüştüğünüz bir insan mesajla bir şeyleri sonlandırmak istese zorunuza gitmez miydi
Çok mantıklı düşünemiyorum şuan sadece yüzyüze gelip yanlış yaptığı yerleri söyleyip öyle vedalaşmak isterdim sürekli kafamda kuruyorum bu şekil
Yüzyüze gelmek istememe sebebi zor olacakmış ayrılmazmış yüzyüze
Siz olsanız ne yapardınız ?
4 yillik ilişkim vardı. Bir gün adam kayboldu . Arkadaşlarıyla beraber arıyoruz. Biri terminalde görmüş. Knsms memleketine gidiyorum demis. Ama ortada yok telefonu ulaşılamıyor. Artık arkdaslariyla tek tek firmaları arıyoruz kaza varmı diye. Ailesinden birine ulaştık sonunda. Meğer adamın bana ;yüzü yokmuş ayrılmak istediğini söylemeye kaçmış. Mal!!yol ver at gitsin boşver. Bazı insanlar çöp olmayı bile haketmiyor
Ne yapabilirsiniz ki? Neticede artik hayatinizda olmak istemedigini soyleyen biri.. zorla hayatinda kalma cabasindan ileri gitmez son bir kez gorusme istegi veya ayrilik konusmasi yapma istegi. Neticeyi degistirmez hicbirsey
Sizin bu aşamadan sonra ihtiyacınız "ikna edilmek değil mevcut problemlerinizin çözülmesi" ...istersen bir şekilde ayrilmamaya ikna edebilirsin ama sonuç olarak da kendini yaşamak istemediğin o sehre giderken bulursun. "Ben evlilik düşünmüyorum,aşkımızı yaşayalım ve su an başka birşey düşünmek istemiyorum " da diyebilirsin. Ben mesela geçmişte bu grup düşünen bir insandim. Ama sen öyle misin ? bunu düşünPeki kadın bitirmek istediğinde erkek bir şekilde yüzyüze gelip ikna ediyor ama erkek bitsin dediğinde seni istemiyor unut gitsin deniliyor
Bosverin hayat kısa insan çok zor şeyler yasiyinca ; keşke önceki yaşadığım uzuntulerde gamsız olsaymisim diyor. Evet haklısınız bu şekilde hos değil. Kendisine saygısı yokmus ki demekki . Sizde gösterdi saygı bu olmuş. Hayat kısa değmez.Çok acımasızca ya bu kadar vurdumduymazlık olur mu adam diyemeyeceğim anlattığınız bu kişiye
Allahtan bizim bitmesi için geçerli sebep vardı sadece ayrılık şekline takıldım
Kadinlar cogu zaman erkeklere kiyasla daha duygusal olduklarindan, ofkeden, ilgisizlikten, ilgi gormek istediklerinden, yada kiskancliktan bitti diyiveriyor. Aslinda bitmesini istemedigi halde. Cogu erkek boyle bir blof yapmiyor. Seven adam asla gitmiyor. Bir erkek istemiyorum diyorsa, soyledigi her bahane bir yana, sevmediginden istemiyordurPeki kadın bitirmek istediğinde erkek bir şekilde yüzyüze gelip ikna ediyor ama erkek bitsin dediğinde seni istemiyor unut gitsin deniliyor
Bazen yuzyuze gelip soylemek cok zor geliyor; iliskiden umidin kalmamis, bitirmeyi kafana koymuşsun ve gecip karşısında bi seyler soylemeye, huzursuz olmaya, gerginlik yasamaya mecal bulamiyorsun..Ben daha önce bitirmek istediğimde hep yüzyüze geldik bitiremedik ben onun yanına gittim konuştum kaç kez
Bana yaptığı bir yanlış yok ama son kez yüzyüze gelip bitirmeyi layık görmedi gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?